#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
örnek : 8taş kalecisi fabri. 1 milyon 250 bin euro alıyor .muslera'nın yarısı kadar almıyor. öyle joe hart vs örneklere gerek yok .
gitsin demedim yedeğe çekilmeli. ilk 11 kimseye tapulu olmamalı . sonra kendilerini salıyorlar. bazen ceza vermek adına her topçu kesilebilir.

fabri dediğin adam muslera'nın 10'da 1 i kadar yeteneklidir anca. Bakma sen Muslera'nın formsuz hali bile fabriyi cebinden çıkarır. bjk bu salak fabri yüzünden elenmişti zaten geçen sene avrupadan.

Son düzenleme:
Bu maç son şansı
Yoksa yedeğe çekilmeli

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazandirdiklardan oturu tesekkur ederiz de
Zarar verme be kardesim topunu oyna bi kendine gel en kotu gununde taraftar arkanda oldu zaten
Vefasizliktan bahsetmesin kimse

Rezalet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne yaptın Nando

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şöyle şu dakikalarda duran top penaltı vs bir gol bulsak moral için süper olur yoksa oyuncular bu şekilde ikinciyi yiyecek belli

XPERIA X

devam mı beyler, elit dünya starı kalecimize laf söyletmemeye. Kredisi sonsuz yeaa, isterse 30 tane kendi kalesine atsın yeaa.

Olm siz nasıl ruh hastalarısınız lan adam takım arkadaşı kendi kalesine gol attı evet buna hazırlıklı olmadığı için Muslera'yı suçlayabiliriz

belhanda trolleri ve futbol özürlülerin yeni eğlencesi

Gecen sene sneijdere ondan onceki 2 sene once meloya ne yapiliyorsa yine aynisi yapiliyor ve hep ayni kisiler.

Sonuc yine ortada once gol yiyen ama bir sekilde atan takimdik simdi sira muslerada ve muslera gidince sorunlar cozulecek evet.
Bazilari harbi rahatsiz

Sonra da mala mal diyince neden mal dedin oluyor. O yüzden mala mal demiyorum bugün.

Nasıl olsa reis gibi yine döneceklerdir.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başka birşey demiyorum. Bu golu yiyen kaleci amatör de oynayamaz. Rezil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dalga mı geçiyorsun be adam?

Alnitak Alnilam Mintaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt