#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.5 milyon euro alan kalecinin her maçta kova gibi olma lüksü yok. Ne zaman hata yapsa defans kötü eaabi deniyordu, şimdi beyimiz kendi yaratıyor pozisyonları yine eleştiremiyoruz.

GM 5 Plus d cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben mi skor taraftarıyım? 3 senedir kötü diyorum adam 3 senedir. Hangi maçı kurtardı söylesene 3 senedir? Rolga bile kaç aydır maç yapmamışken gitti maç aldı. Yeter artık 3.5M alan adamı.bu kadar korumayın.
144p yayın izleyeceğinize biraz maçları takip etseydi iz moruk. O zaman görürdün hangi maçları kurtardığını. Ayrıca 3 senedir takım komple kötü ki o yüzden komple ilk 11 değişti.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fazla özgüven adamın biyerinde patlar,gomiste de var bu adam gibi otoriter bir teknik direktör olsa bu hataların biri olmazdı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kovalera

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onur Furkan Ercan sizleri bi ayrı hevesli görüyorum konu da.

Darısı inşallah Tudor ve Belhanda konularının başına.

sent via GSC

ama melo ve sneijderi de böyle gönderdiniz rnslar

musleranin kredisi sonsuz!!!11

1-2 kişi istisna ama ne kadar belhandacı varsa Muslera'ya takmış resmen. Aptal gibi umut besledik körü körüne savunduk ama adam yağlı kazık çıktı diyin de samimiyetinize inanalım bari. Onca şeye rağmen Tudor'u savunanların 2 maç yüzünden laf etmesi ayrı bi rezillik zaten. Kaleci mevkisinde öyle formsuz bitmiş gönderin vs lüksü yoktur arkadaş adamın kalitesi belli neler yapabileceği belli önünde Dünya Kupası var evet çok formsuz ama henüz bu kadar yüklenmek için erken. Hele takımda Muslera'dan önce laf edilmesi gereken bi ton mesele, kişi varken..

Tudora belhandaya da laf yok o zaman.

Kendini kanıtlamış ile kanıtlamamış arasında fark olmalı

Bu adam ligin en iyisi, dünyanın sayılıları arasındaydı şuan formsuz. Belhanda ile Tudor'un henüz ne olduğu belli değil + reziller

iki durum aynı değil.

Yedeğe alalım seni artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önceki 2 sene savunma rezaletti. Takım kötüydü falan eyvallah. Ama bu senenin bi açıklaması yok.
Sezonu baştan sona gerçekten izleyen herkes bu sene de kötü olduğunu görmüştür. Ki, maçlar kazanılmasına rağmen ben bunu yazmıştım. Ama o kadar eski mesajlara ulaşamıyorum. Ulaşan mod varsa bulup çıkarabilir.

Takıma kupalar başarılar kazandırmıştır adamdır. Eleştirmem. Eleştirene de laf etmem. Ama belhanda tudor şakşakçıları bu adamı eleştiremez hakları yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bırakın kardeşim ilk goldede hatali cık al topu maicon geçse gene gol tingir mingir cezq sahasina geliyo top..hele ikinci gol görmeyen gözüne soktu kaleci vezirde eder rezilde..içine etti takımın iki haftadır..zaten zor direnç koyuyo takım..Tüm konsantrasyonu bitiriyo bırakın yedek biraz kendine gelsin.ayı volkan bile 1 ay yedek kaldı kendine geldi..adam fornsuz ismiyle 11 oynuyo olmaz boyle

Sezonu baştan sona gerçekten izleyen herkes bu sene de kötü olduğunu görmüştür. Ki, maçlar kazanılmasına rağmen ben bunu yazmıştım. Ama o kadar eski mesajlara ulaşamıyorum. Ulaşan mod varsa bulup çıkarabilir.

Yav biz yediğimiz 18 golun. 7-8 ini muslera yüzünden 10 ini savunma yüzünden yedik. Başak maçında 2. Bu maç 2. Gençler maçında 1 tane. Kayseri maçında 1 tane. Osmanlı maçında 1 tane. Bunun dışında hatırlamadığım dahada vardır.

Neyse Tudor'u savunanları iyi kurtardı

2 haftadır takımın içine sıçmış Muslera ondan önce Başakşehir'e 5, Fener'e 4 falan attık çünkü muazzam oynadık ha Trabzon vardı bir de 6 mı atmıştık onlara?

Lan yürüyün gidin Muslera rezil de takımın bu halde olmasının suçlusu Muslera değil Tudor hıyarıdır. Deneye deneye sıçtı takımın ağzına. Maicon'da, Mariano'da, Fernando'da ilk haftalarda oynadığı gibi oynamıyor. Muslera ayrı rezil oynuyor ama iyi tutunacak dal buldunuz.

Takıma kupalar başarılar kazandırmıştır adamdır. Eleştirmem. Eleştirene de laf etmem. Ama belhanda tudor şakşakçıları bu adamı eleştiremez hakları yok.

Belhanda'cı değilim. Tudor'u şu an bile savunuyorum ama neden eleştirilmez soruyorum? Lafa gelince Ronaldo bile ıslıklandı demesini biliyorsunuz? Selçuk ve burak atıyorum Mancini döneminde böyle kötü oynayınca hocanın kuyusunu kazıyor demediniz mi? Son hatalarca bilerek hata yaptığını düşünüyorum ben mesela, ne diyeceksin. Madem bu kadar üst seviye kaleci o zaman bilerek yapıyor bu hataları.

İşte benim görüşümde budur. Koca bir sezon Muslera-Sneijder-Yasin üçlüsü ile şampiyon olduk. Bu adamı eleştirmem. İsterse 10 gol yesin. Eleştirene laf da etmem. Ama Tudor-Belhanda gibi tonla eleştirilecek adam varken gelip Muslera'ya saranlar Galatasaraylı değil iyi gün taraftarıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt