#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'cı değilim. Tudor'u şu an bile savunuyorum ama neden eleştirilmez soruyorum? Lafa gelince Ronaldo bile ıslıklandı demesini biliyorsunuz? Selçuk ve burak atıyorum Mancini döneminde böyle kötü oynayınca hocanın kuyusunu kazıyor demediniz mi? Son hatalarca bilerek hata yaptığını düşünüyorum ben mesela, ne diyeceksin. Madem bu kadar üst seviye kaleci o zaman bilerek yapıyor bu hataları.
Melih eksik yazmış Belhanda şakşakçıları ve Tudor şakşakcıları yazmak istemiştir bence.

Yani sen de dahilsin o gruba merak etme.

sent via GSC

Belhanda'cı değilim. Tudor'u şu an bile savunuyorum ama neden eleştirilmez soruyorum? Lafa gelince Ronaldo bile ıslıklandı demesini biliyorsunuz? Selçuk ve burak atıyorum Mancini döneminde böyle kötü oynayınca hocanın kuyusunu kazıyor demediniz mi? Son hatalarca bilerek hata yaptığını düşünüyorum ben mesela, ne diyeceksin. Madem bu kadar üst seviye kaleci o zaman bilerek yapıyor bu hataları.

ronaldo ıslıklandı dediğimi bul bu foruma bir daha girersem şerefsizim. benim yazmadığım şeyleri yazdınız dediniz deme adamın sinirlerini zıplatma.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakalım 2. Yarı kac hatalı gol yiyecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

takımın bu halde olmasının nedeni tudor olmasi musleranin kötü oynadigi gerçegi degistirmiyor

bu takimda daha büyük sorunlar var diye muslerayi körü körüne savunacak da degiliz

Herşey bir yere kadar

Arkadaslarına dua etsin kulu kölesi olsun evlerine temizlige gitsin

Muslera ilk 3-4 sezonunda muhteşem bir performans gösterdi ancak son 2 sezon büyük düşüş var.. Genel olarak bakarsak yeni gelen bir futbolcu ( yabancıysa ) 1-2 yıl çok iyi form grafiği tutturursa taraftar için dokunulmaz oluyor ve tabi bunun onlarda farkında. 2 sezondur Muslera eski Muslera değil ve buna rağmen kızağa çekilmiyor.. Bunun en önemli sebebi Tafarel'in yerine adam bulunamaması ve Muslera'nın eski yedeklerinin lesh olmasıdır.. Gelecek hafta Cedric oynamalı.

Dua etsin de maç döndü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bjk maçındaki ilk ve bu maçtaki 2. golde hatalı ama kendisini eleştiren 4-5 tane tip var ki onları görünce eleştiresim gelmiyor.

Dayan 3 ü yeme

Muslera illa yedirecek gol.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet kazandik ama senin sacmaliklarin yuzunden bi 3 puan daha kayipedecektik. defol git arrtik en azinda ben hazir degilim yedeklere cekil madara ettin bizi be

Muslera'ya rağmen kazandık. Artık Malatya maçıyla dinlenmeye başlasın. En azından şu 2 maçta Carrasco oynasın.

Kafa uçmuş arkadaşta.Bu maçta hakikaten tanıyamadım muslerayı her hareketi absürddü toparla kendini lan

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

bugün böyleydi

189506_10150121756199074_570479073_6375450_266925_n.jpg

afaf080d64b92cca93e3edbc334dd010.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt