#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, teker teker anlatalım. Muslera'nın kalitesini değil, mevcut form durumunu eleştiriyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kupa maçında Carrasso'nun kalçası falan baya büyük gibi geldi bana,kiloluydu.Muslera oynamaya devam etmeli.Tudor'a bile milyon kere şans verdik.Muslera da oynasa ölmeyiz herhalde.

İnsanlar yeni farkına varıyor ama ben 3 yıldır söylüyorum. Hamzalı sezon şampiyonluk direk kendisinidir. Kupayı alıp Muslera'ya versek yeri var , o derece. Lakin aradan geçen sezon 3 sezonda inanilmaz kötü. Vasat falan değil bildiğin kötü. Biraz dinlensin gerekirse yeni bir kaleci antrönörü bulunsun. Gene olmazsa ayrılık vakti geldi demektir. Profesyonel iş bu, duygusal bakmamak lazim olaya...

kaleci degistirmek olmaz. hele yedek carasco gibi napicagi belirsiz biriyse
sonra fbdeki gibi olur sacma birsey olur
saglik olsun diyip devam etmeli

Artık yedeğe çekilme zamanı geldi. Carraso’yu denemenin zararı yok, bazen kesik yemek iyidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yusuf, geçen hafta böyle bir şeyi ben yaptığımda beni eleştiriyordun. Evet kredisi sonsuz, saygım ve sevgim sonsuz ama bu formunun kötü olduğunu ve yedeğe çekilmesi gerektiğini değiştirmez.

Ne anlatiyorsun Kenan. Bu Muslera sana guven veriyor mu? Muslera iyi oynuyorda biz kotu oynuyor mu dedik. Ikinci golde o cikisin izahi yok.

Gecen hafta 1, bugun 2.

Adam baba olduktan sonra birşeyler oldu normalde tam tersi olmasi lazimken umarım kendini toparlar takımın en önemli oyuncusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt