Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Muslera gözünü seveyim ne oluyor be sana ?
İnşallah en kısa zamanda eski haline gelirsin be ...
İnşallah en kısa zamanda eski haline gelirsin be ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2017 model hayrettin..bu devam eden kötü performans için aklıma başka isim gelmedi..
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Skor taraftarı ehühi diyenler 3 senedir falan maç izlemiyor sanırım.
GM 5 Plus d cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 sene once adam seni sampiyon yapti
Selçuk İnan da yaptı.Onun günahı ne?
Selçuk İnan da yaptı.Onun günahı ne?
Selcuk 1,5 sene sadece iyi oynarken Nando iki sne haric Muazzam oynadi.
Demek istedigim bazi seyleri abartiyoruz. Gecen dene kötüydü nando, bu sene ise rezalet. Artik Baskandan dolayimi, TD lerden dolayimi , birsey var . Problemini bulup Cözüm aramalari gerek. Kaleci TD müz yok bildigim kadariyla, ya da öylesine duryor.
Kupa macinda carassco da yan topdan mal gibi yedi mesela
3 sene once adam seni sampiyon yapti
Selcuk 1,5 sene sadece iyi oynarken Nando iki sne haric Muazzam oynadi.
Demek istedigim bazi seyleri abartiyoruz. Gecen dene kötüydü nando, bu sene ise rezalet. Artik Baskandan dolayimi, TD lerden dolayimi , birsey var . Problemini bulup Cözüm aramalari gerek. Kaleci TD müz yok bildigim kadariyla, ya da öylesine duryor.
Kupa macinda carassco da yan topdan mal gibi yedi mesela
Evet haklisin Carassoyu denememiz lazim, belki oda yan top ozurlusudur ama en azindan 30 metreden ve ya karsi takima bedava gol hediye etmiyordur. sans iste. denemek lazim.
Tamam,hemen defolsun gitsin direk şutlansın genelgeçer görüş değil zaten.Ama '3 sene önce şampiyon yaptı.' bir savunma şekli değil.Örnekleri çok çünkü aynı şekilde.
yav nedir bu Muslera sevdasi anlamadim gitti sanki lig bitecek carassoyu denesek. carraso diyoruz bos kaleci degildir heralde o kadar guzel bir cv ile.O asirtma topunda killandim ben. Nando geri geri kosarken yavas yavas gitti, ardindan depar atmaya calisti. Tedirginlik daha dogrusu karar verememe problemini yasiyor.
Devre arasi komple takima iyi gelcek . Iki hafta silkelensinler
yav nedir bu Muslera sevdasi anlamadim gitti sanki lig bitecek carassoyu denesek. carraso diyoruz bos kaleci degildir heralde o kadar guzel bir cv ile.
kotu oynayan benim kafamda yedek/kadro disi kalir, kredisi neyse ne. bu sektorda kredi denen bisey yok.
gitsin yedeklere otursun memnun degilse bu durumdan ya antremanda calisir adam gibi duzeltir hatalarini ya da kapi acik. muslera gibi kaleci yok mu ortalikda? cok var merak etmeyin bu kadar.
Bazilati nankörlük edip hemen yollayin diyor. Oldu kimi alalim? Rulli, favorim olur ama nah yeter para. Bi ara Trapp mrapp okudum. Bvb bile Bürki ile bok gibi kaleciyle oynarken istemiyor o nu.
Kaleci almak kolay is degil.
Oynamasin mi dedim? Yazdigimin nersinde bunu cikardin , anlat sana bi? Bi yerde daha yazmistim nerde tam olarak bilmiyorum son maclari yedek oturtalim Nandoyu, sakinlessin, kendisine gelsin. Son aylar baya zorlu gecti adama ( kaptanlik polemigi, uruguay isleri, cocuk ). Kafa dinledin diyorum zaten.
Normal bir Musleraya kavussak yeter. Süper formu bile gerekmiyor