#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an için bunu demek doğru değil katılırım ama transfer döneminde konuşulabilir,çünkü ligin en az gol yiyen takımıyken bana göre ağırlığı Muslera'nın hatalarından dolayı bir ton gol yedik son birkaç haftada.Bugün Akhisar'ın pozisyonu bile yoktu ilk yarıda iyi oynamıyor olmamıza rağmen.2 gol de bireysel hata.Bu hatalar da süreklilik arz etmeye başladı artık.Bu maç takım o golleri çıkardı ama Bjk maçı gibi başımıza bela olacağı maçlar olabilir ilerde.Bunun da nankörlükle vb. alakası yok.

Ilk gol mesela tamam Nando Maicon hatasi var di , ama o ortayi bombos attirsn iki ileri zekaliara ne diyelim? Linnes birakti adami, Yasinin amacini ise anlayamadim.

Biz defansda halen Problemler var. Tabiki Muslera sucsuz duruma düsmüyor bu durum. Bok gibi yan top teredütlerini yasiyor, hatta saha kötü oldu. Cikip cikmama Kitligini yasiyor . Ama düzelir

Hm evet yazmamis olabilirsin, sry ben oyle algiladim
Herkes yavas yavas fit oluyor heralde Musleranin berbat oynadigina ve yavas yavas yedege cekilmesine.
Kim iyise oynar adi onemli degil - Carasso iyi bir is cikarirsa hatta Muslera sezon sonuna kadar yedek bekler, bunun boyle olmasi lazim yoksa ben cidden killanmaya basliyorum.

E yani , bosuna mi aldik Carrascoyu . He belki de 1-2 sene kalip Kaleci antrenörü olarak aldik takima . Muazzam bir CVsi var dedigin gibi. Gecen sene Ligue 1 TOTYde secildi. Kolay is degil o yasta.

Hayirlisi artik, umarim Nando düzelirde ikinci döneme, Söyle Problemler yasamayiz yine

Ilk gol mesela tamam Nando Maicon hatasi var di , ama o ortayi bombos attirsn iki ileri zekaliara ne diyelim? Linnes birakti adami, Yasinin amacini ise anlayamadim.

Biz defansda halen Problemler var. Tabiki Muslera sucsuz duruma düsmüyor bu durum. Bok gibi yan top teredütlerini yasiyor, hatta saha kötü oldu. Cikip cikmama Kitligini yasiyor . Ama düzelir

Orta gelecek abi,tamam önlemeye çalışırsın ama asgaride de olsa gelecek.Dünyanın en iyi savunma yapan takımı da olsan olacak bu.Orta da basit bir orta,öyle iyi bir orta falan da değil.Top önünden geçiyor denebilecek bir pozisyon,yakınında da topun.Hemen hamle yap al o topu.

Ben defansımızın o kadar S.O.S. verdiğini düşünmüyorum,doğru duran toplarda hala eksiklerimiz var ama akan oyunda bu sene gerçekten iyi kademe yapıyoruz.Bu maç Akhisar'ın bir tane pozisyonu yok ciddi şekilde.2 gol de Muslera'nın hatası net olarak,benim için tartışma konusu değil şahsen bu konu.

Orta gelecek abi,tamam önlemeye çalışırsın ama asgaride de olsa gelecek.Dünyanın en iyi savunma yapan takımı da olsan olacak bu.Orta da basit bir orta,öyle iyi bir orta falan da değil.Top önünden geçiyor denebilecek bir pozisyon,yakınında da topun.Hemen hamle yap al o topu.

Ben defansımızın o kadar S.O.S. verdiğini düşünmüyorum,doğru duran toplarda hala eksiklerimiz var ama akan oyunda bu sene gerçekten iyi kademe yapıyoruz.Bu maç Akhisar'ın bir tane pozisyonu yok ciddi şekilde.2 gol de Muslera'nın hatası net olarak,benim için tartışma konusu değil şahsen bu konu.

2. gol zaten Scoreboarda Musleranin ismi yazilmasi herek o ayri.

Bugün mesela bizim 10no yuzünden kac tane atak yiyorduk. Akhisar eger azicik becerikli olsaydi paso posisyon yiyecektik.

Bjkye karsi mesela. Ilk golü yedirdi Nando eyvallahta, geri kalan 45 dk da bizim defans ne yapti mesela? 1 gol yedirdiyse 4-5 tsne 100%lük tuttu.

Ama Moderatöre de dedigim gibi . Su son 2-3 maci yedekte oturtalim Nandoyu. Bi derin nefes alsin , kendine gelsin

2. gol zaten Scoreboarda Musleranin ismi yazilmasi herek o ayri.

Bugün mesela bizim 10no yuzünden kac tane atak yiyorduk. Akhisar eger azicik becerikli olsaydi paso posisyon yiyecektik.

Bjkye karsi mesela. Ilk golü yedirdi Nando eyvallahta, geri kalan 45 dk da bizim defans ne yapti mesela? 1 gol yedirdiyse 4-5 tsne 100%lük tuttu.

Ama Moderatöre de dedigim gibi . Su son 2-3 maci yedekte oturtalim Nandoyu. Bi derin nefes alsin , kendine gelsin

Belhanda'nın top kayıpları da en büyük problemlerden biri,doğru.

Klişe ama ben de o golün takımın moralini ve konsantrasyonunu tamamen dağıttığını düşünüyorum.Bu kadar çabuk dağılmamalıydık ama birden şok bir golle geriye düştük.Bu noktada yapabilecek pek de bir şey yok.

Ilk gol o kadar kolay degil Sarper.
Top yavas gelmiyor topun saniyeler icinde Musleranin hizasini gecmesi bunu gösteriyor zaten, kamerada öyle görünse bile o kadar yakinindan gecmiyor ve yerden gelen bir top her zaman daha zordur. Alabilir mi, evet ama bunun icin orta yapilirken bir iki adim daha ileride olmasi lazim. Bir iki adim ileri ciksa bu sefer kale acilacak rakip kaleye vurabilir. Ikinci golü tartismaya bile gerek yok, yüzde yüz Musleranin hatasi. Bir kaleci öyle gafil avlaniyor ise ve her ne kadar izlemesem bile arkadaslarin yazdiklarindan anladigim kadari ile kötü olmayan bir alternatifi var ise, öyle avlanan kaleci ilk on birde ki yerini kaybeder.

Ilk gol o kadar kolay degil Sarper.
Top yavas gelmiyor topun saniyeler icinde Musleranin hizasini gecmesi bunu gösteriyor zaten, kamerada öyle görünse bile o kadar yakinindan gecmiyor ve yerden gelen bir top her zaman daha zordur. Alabilir mi, evet ama bunun icin orta yapilirken bir iki adim daha ileride olmasi lazim. Bir iki adim ileri ciksa bu sefer kale acilacak rakip kaleye vurabilir. Ikinci golü tartismaya bile gerek yok, yüzde yüz Musleranin hatasi. Bir kaleci öyle gafil avlaniyor ise ve her ne kadar izlemesem bile arkadaslarin yazdiklarindan anladigim kadari ile kötü olmayan bir alternatifi var ise, öyle avlanan kaleci ilk on birde ki yerini kaybeder.

Yavaş demedim,bildiğin sıradan bir orta onu ileri doğru hamle yapıp alabilirdi.Tereddütte kalması zaten problem,bu ilk değil bunu yan toplarda hep yapıyor Muslera.En büyük zaafı da bu zaten.

Yavaş demedim,bildiğin sıradan bir orta onu ileri doğru hamle yapıp alabilirdi.Tereddütte kalması zaten problem,bu ilk değil bunu yan toplarda hep yapıyor Muslera.En büyük zaafı da bu zaten.
Evet hava toplari sorunlu ancak siradan bir orta olsa bile bir kaleci icin kötü bir durum.
Top yerden ve süratli geliyor, bir kac saniye icinde Muslerayi geciyor, ortada oyundan düsmemis bir defans oyuncusu var, rakip oyuncu kaleye vurus deneye bilecek bir acida, bütün bunlar bir kalecinin cikip cikmamasini etkileyen hususlar. Pozisyonda Muslera hatasiz mi, hayir ama basit bir pozisyon oldugunu düsünmüyorum.

Evet hava toplari sorunlu ancak siradan bir orta olsa bile bir kaleci icin kötü bir durum.
Top yerden ve süratli geliyor, bir kac saniye icinde Muslerayi geciyor, ortada oyundan düsmemis bir defans oyuncusu var, rakip oyuncu kaleye vurus deneye bilecek bir acida, bütün bunlar bir kalecinin cikip cikmamasini etkileyen hususlar. Pozisyonda Muslera hatasiz mi, hayir ama basit bir pozisyon oldugunu düsünmüyorum.

En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.Tereddütte kalması orada o pozisyonun gol olmasını güçlendiren en büyük unsur.Ya kalende kal ya çık al.Öyle bakarsak her pozisyon zor.Bu bir savunma şekli olamaz bence.

En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.Tereddütte kalması orada o pozisyonun gol olmasını güçlendiren en büyük unsur.Ya kalende kal ya çık al.Öyle bakarsak her pozisyon zor.Bu bir savunma şekli olamaz bence.
Simdi Pozisyonu tekrar izledim, Muslera rakibin vurma ihtimaline karsi ön direge yakin duruyor. Ilk an cikmak gibi bir niyetini göremedim, asil artik cok gec olmasina ragmen topa hamle yapmasi bana göre Maiconun ters vurusunu cikarma sansini elinden almis, yani sonuc olarak Muslera bu golde hatali.

Evet her poziyonun zorlugu vardir ama benim bu pozisyon özelinde yaptigim savunma bu degildi zaten. Ortanin o kadar da siradan olmadigini ve bunun nedenlerini, sonucta her pozisyonun zorlugu olsa bile bu pozisyon hakkinda yaziyorum.

Son düzenleme:
Alt yapidan yeni yetme bir velet bu hatalari yapar sesiniz cikaramazsin da.
Ulan olgunluk cagina geldin sahadaki durusun ve hareketlerinle ile takim arkadaslarina guven vermen gerekirken
Tam aksine her hareketi falso olur mu bir insanin
Acin 90dk tekrardan izleyin
Bu adamin sag taraf bosken gecikmelo olarak sol tarafa attigi toplar ve ardindan yedigimiz ataklar
Topu uzaklastirayim derken sacma sapan yerlere vuruslari
Hatali cikislari
Cikamayislari
Oyun olarak bizi baya geriye goturuyor yav

Belhanda yalayıcılarının Muslera'yı eleştirmesi pek şaşırtmadı. Elestirin tamam da her adama yapın bu objektifliği bir boka yarasın. Bak burada iyi oynuyor diye iddia eden yok zaten beğenen de söylüyor ozgüveni düşmüş iyice. Sizin gibi bok gibi oynayan adamın önüne yatmıyor kimse.

sana iyi saydırdım . hele olcan'ın golü.
sen nasıl bir kalecisin lan !
amatör kaleciler o golü yemez bu kaçıncı ? her maç senin arkani toplamakla mı uğraşacaklar ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Birinci golde rakibin de hakkini vermek lazim , miguel lopez harika bir oyuncu , hani defans ile kaleci arasina en bomba top nasil atilir desen boyle derim , kaleciyi suphede birakan , defansin biraksam mi mudahale etsem mi diye ikilemde kaldigi bir toptu

akhisar 11 inde bir adam kirmizi gorsun deseler onu derdim

muslerayi ilk golde suclu bulmuyorum ama ikinci golde konsantre kaybi basina is acti

carraso goreve

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kaptanlık bandını takana bir haller oluyor, Selçuk taktı dibi gördü, Muslera takıyor, acayip acayip işler yapmaya başladı. Muslera yedeğe çekilirse o bandı takacak adam kendine dikkat etsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezon sonu yollar ayrılmalı
Zaten çocuğunu uruguay da büyütmek istiyormuş
Eşi bu konuda baskı yapıyormuş
Iyi ayrılalım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleştirilebilir elbet ancak Muslera nın kredisi oldukça yüksektir.Hatayı yapacaksa Muslera yapsın . Toparlayacaktır elbet.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kredisi coktan tukenmistir,kendisi 3 senedir les durumda

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt