#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla hiçbir şey söylemiyorum Muslera bu yapılacak şey mi !

Rahatlık batıyor mu arkadaş. Topa vur gitsin.

sent via GSC

Carrasco oynasin. Böyle hatalarla şampiyonluktan olucaz.

bu şahsa bir şey söyleyince linç ediliyorum.. O yüzden artık susuyorum.

Basit hataları yapacak en son adam sendin be muslera azıcık dikkat azıcık konsantrasyon

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tekrarını izlemediniz mi. zeminden dolayı acayip sekiyor top muslera ile alakası olabilir ama zemin %90 suçlu

Kontrol etmeye çalışması hata olabilir ama maçı götüyle izleyen arkadaşlar için tekrar edelim kötü zemin yüzünden top tam önünde sekti. O pası atan adamı da amatörde oynatmazlar eski Inter topçusuymuş lol.

Muslera yeter be.. Bu kacıncı salakca yediğin gol??? Bir anda tum takımın konsantrasyonu bozuldu

Bıktık artık be kardeşim. Her maç ayni filmi izlemek zorunda mıyız? Bugüne kadar sert tepki göstermedim ama artık dayanamıyorum bu saçmalıklara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan senin gibi kalecinin ben, ne malsin be.
her zaman diyorumda, ne fayda !!!

Bana kalırsa direkt vurması lazım kalecilerin böyle kısa mesafeden gelen geri paslara.

Kaleciye öyle geri pas atılmaz Nagatomo nun da bariz suçu var burada.

Şanssızlık işte top sekiyor bir de tam kontrol edecekken. Işte bu yüzden direkt vuracaksın kaleci olarak, ayağın ne kadar iyi olursa olsun.

sent via GSC

Yav zeminde zipladi top ama yinede oyle mi kontrol edilir top hayret biseysiniz ya, onunde dediginde 2 metre uzakdan sekti top. Oglum kac kere mac izlediniz, futbolcu topuda kontrol etmesin artik tamam kufur.

bu kovaya 3 sene daha yıllık 3,5 milyon euro vereceğiz

Kaleye dogru geri pas verilmez, top sekti diyelim kaleye girdi, onuda mi Musleranin hatasi degil Naganin hatasi olacak sirf. Naga kaleye dogru geri pas verdi, Muslerada cok (cogu zaman yaptigi gibi) nonchalant davrandi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt