#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kacinci yaw sezon boyunca hatali gol yiyen kaleci olmaz

bu adam böyle düşüşteyken hangi akla hizmet senelik 3,5 milyon eurodan sözleşme uzatıldı anlamak zor.

Helal olsun o muslera kredisi sonsuz istedigi yapar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

satın sene sonu, alın yerine Harun'u bakalım kim daha iyiymiş görelim.. Hem mali açıdan,hem performans olarak inanılmaz kara geçeriz. Üstüne ekstra yabancı kontenjanımız olur.

Her maç nasıl hata yapacak diye bekler olduk.Yeter da Kayseri maçı dışında iyi oynadığı maçı hatırlamıyorum bu sene.Şu yan toplarda topa çıkmayı denesen nasıl olur acaba.Her maç duran toptan gol mü yenir ya hayret bişey.

Şu yan toplardan yenen gollerin 1 numaralı suçlusu artık muslera benim gözümde. Böyle bir şey yok abi

Yazmaktan usandım ben artık. Burda kimse tanımıyorken kesin almamız lazım müthiş adam diyen benim. Hamzalı sezon tek başına şampiyon yapan sayısız kupa kazandıran kendisi ama olmuyor artık kusura bakmasın. O sezondan itibaren istikrarlı bir düşüşü var engellenemiyor. Hamzalı ikinci sezonda yarıştan erken kopmamızın baş sebebi kendisidir. Ne stoperler geldi geçti takım hala yan toplardan gol yiyor. Bunun tek nedeni savunma veua stoperler degil adam yan toplarda vasat bile degil dünyanın en kötüsü belki. Ben hayatımda vu kadar kotü yan top kalecisi gormedim. Hoca da bi zahmwt şu Carrasco'ya bi baksın artık.

are you player

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok kötü oynuyor öyle böyle değil resmen saatli bomba.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şampiyonluğun geçtiği en kritik maçları verdi bu sene. vasat bile değil.

Valla Muslera gerçekten yaptıklarının herhangi bir açıklaması yok be reis

1-2 maç iyi oynadığında bile burada nasıl sevindik yeniden eski Muslera olacak diye sevindik

Ama bu ne be reis yakışıyor mu bu sezon ki performansın sana :(

14/15 sezonundan beri bir düşüş var ama diyorduk ki ulan bu defans hattıyla adam ne diyelim diye ama önündeki defans iyiyken bile bu sezon bir sürü hatası var

Yapma gözünü seveyim reis seni böyle görmek içimizi parçalıyor inanın artık inşallah eski haline gelecek demeye bile yüzüm kalmadı

bikaç maçla yiyecek değiliz ama dinlenebilir

Yüzü eskidi görmek daha iyi istemiyorum artık para ediliyoken satılsın,1 yıldır topu oyuna sokarken kaybettirdiği puanın haddi hesabı yok Volkan'a gülüyoruz ondan daha hata yapıyo

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt