#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayak dışıyla top kontrol etmek nedir anasını satayım. Sen messi misin be

Bayadır görünmüyorlar

Zamanında ne güzel Muslera vs Navas-De Gea kıyaslamalar yapıyorlardı

Yoo Musleracıyım ve buradayım. Formda olduğunda Navas'tan iyi kaleci zaten De Gea ile kıyaslayanı görmedim. Herif şu an formsuz da bütün suçu kaleciye yıkmak zavallılık başka bişey değil. Millet savunduğu futbolcuları eleştirip tükürdüğünü yalamamak için Muslera'ya gömüyor direk.

3.5 milyon euro + bonuslar verdiğin kaleci net bir şekilde ligin açık ara en iyi kalecisi olmalı, örneğin neuer bizim kalecimiz gibi düşünün..ama gerçek şu muslera performans ve verdiği güven olarak harun, fabri, hofs, kacmeickas tan çok geride..duran top mevzusu artık rezalet boyutunda..yapılan sözleşme sevr anlaşması resmen..belhandayı satarsın çine mine zarar etmezsin ama muslera ve selçuka ödenen maaşlar en yazık en kazık paralardır

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yoo Musleracıyım ve buradayım. Formda olduğunda Navas'tan iyi kaleci zaten De Gea ile kıyaslayanı görmedim. Herif şu an formsuz da bütün suçu kaleciye yıkmak zavallılık başka bişey değil. Millet savunduğu futbolcuları eleştirip tükürdüğünü yalamamak için Muslera'ya gömüyor direk.

Bütün suç onda degil de adamın duran toplarda zırt pırt gol yemesinden bıktık artık

Onca senedir takımda oynuyor bu sorunu hala çözemedi

Çözemedigi için de insanlar onu dogal olarak eleştiriyor

Seneye sepetleyin Harun’u alalım. Artık eski muslera yok. Harun bunu donunda sallar

Yetti artık yedeğemi çekilecek ne yapılacaksa yapılsın.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musleraya defol diyen hakaret eden net vefasizdir.

Belli ki mental problemleri var. Sorun uzun zamandir asikar, kaleci transferi yapmaliyiz yazin. Duruma gore yollar ayrilabilir.

Ne vefası ya duygusallığın ne faydası var? Kötü oynuyorsa defolsun.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne vefası yahu ? profesyonel sözleşme yaptı bizimle babasının hayrına mı çalışıyor ? fazlasıyla parasını aldı ve alıyor. bu romantik söylemler yüzünden sabri , leşçuk gibi adamlar yüzünden az çekmedik . açık konuşayım her geri topta korkuyorum . degajları da zaten taca atıyor. ben işe giderken mental problemlerin vardır deyip kimse anlayış göstermiyor üstelik aldığım ücret bunların ücretinin yanında çerez parası bile değil.

Son 1 yildir performansi yerlerde, bize en son hangi maci kazandirdigini hatirlamiyorum bile.

Gittikce performansi dusuyor, zor zamanlarda kalecimiz bizi kurtarmayacak da kim kurtaracak? Besiktas maci 1, bugun 2. O topu oyle kontrol etmek ne yaw, yok boyle birsey.

Taman seviyoruz da boyle kotu oynamasi da bir yere kadar, yan toplara cikmayi beceremiyorsan bari direge adam koy.

Kendine ceki duzen verir dedik hala ayni, Tafo geldikten sonra duzeltir dedik hala ayni.

Oh be sonunda biraz mantikli dusunmeye baslamis forum dedigim an bu aksam.
Muslera kim oglum adam gibi oyna yoksa cek git herkes gibi.

yahu o topu ayağından kaçırması değilde kornerden aynı şekilde en az 100 gol yedin kardeşim be artık çıkar şunları ya.

Bütün suç onda degil de adamın duran toplarda zırt pırt gol yemesinden bıktık artık

Onca senedir takımda oynuyor bu sorunu hala çözemedi

Çözemedigi için de insanlar onu dogal olarak eleştiriyor

İşte kendisiyle alakası olmayan duran toplarda bile eleştiri yiyor o yüzden diyorum, millet bişey ezberlemiş papağan gibi aynı şeyi söylüyorlar. Mesela bir yan top golü yemişiz adam çok sert havadan da değil ortadan kavisli kesmiş oyuncu da kafayı vurmuş. Hatırlamıyorum da galiba Kayseri maçıydı. Buradan bir ton troll yan topa çıkmadı diye laf ettiler adamların gözü de sıkıntılı. O topa çıkmak için uzaylı olmak lazım. Yan toplarda Muslera'nın da suçu varda takımda sürekli kafa vurduruyor. Yan top kalecinin değil takımın çözeceği bişey. Direklere adam koymamasını bende anlamıyorum, 2 direğe adam koysa sene başından beri en az 5 gol yemezdik muhtemelen. Onu da kendi isteğiyle yapıyorsa uyarmak veya kendisini dinlememek lazım artık.

yan toplarda sorunu var ama büyütmemek lazım.takım halinde defansı kötü yapıyoruz yan toplarda

kardeşim kornerlerde iki kale direğinin dibine Mariano ile Nagatomo'yu koysan olmuyor mu belki onlar çıkartır senin içeri aldıklarını yeter ulan yeter her maç aynı bok yenmez ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt