#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maçta Carrosso & Eray ikilisinden biri oynamıyorsa hoca bu kalecilere güvenmiyor demektir. Kafadan silmiş yani. Sezon sonuna kadar ceza veya sakatlık gibi durumlar olmazsa kalede Muslera olacak belli ki. O yüzden 1-2 hafta dinlensin yedek kalsın falan diyenler hayal aleminde yaşıyor. Beğenin veya beğenmeyin, görüntü o ki şu an takımdaki tek kaleci. Umarım bir şekilde eski formuna dönüş yapabilir. Şampiyonluk yolunda çok kritik bir karakter.

Yahu adam orada daha ne yapsın? Bir kalecinin yapması gerektiğini yaptı, bunun neresi rezillik?
Yukarda ezbere bir yorum yaptim biraz kabul ediyorum ama
Anlatmak istedigim ve galiba ercanin da anlatmak istedigi husus şu bu adam sahaya ekstra birsey koymuyor siradan bir kaleci ve cogu zaman vasatinda vasati.
E biz bu adama neden milyonlar oduyoruz.
Hayrullahtan ne artisi var 2 yildir.
Hayrullah max 300k euro fln aliyordur

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu maçta Carrosso & Eray ikilisinden biri oynamıyorsa hoca bu kalecilere güvenmiyor demektir. Kafadan silmiş yani. Sezon sonuna kadar ceza veya sakatlık gibi durumlar olmazsa kalede Muslera olacak belli ki. O yüzden 1-2 hafta dinlensin yedek kalsın falan diyenler hayal aleminde yaşıyor. Beğenin veya beğenmeyin, görüntü o ki şu an takımdaki tek kaleci. Umarım bir şekilde eski formuna dönüş yapabilir. Şampiyonluk yolunda çok kritik bir karakter.
Muslera cezalı Antalya maçında demi?
Antalya maçında düşünülen as kaleciyi veya yedek kaleciyi hadi diyelim oynattı diyelim bu Konya maçında.
Kalecide sakatlandı veya kırmızı kart yedi Konya maçında... Buyur cenaze namazına.
Musleranın oynaması yüzde yüz doğru karar

Yukarda ezbere bir yorum yaptim biraz kabul ediyorum ama
Anlatmak istedigim ve galiba ercanin da anlatmak istedigi husus şu bu adam sahaya ekstra birsey koymuyor siradan bir kaleci ve cogu zaman vasatinda vasati.
E biz bu adama neden milyonlar oduyoruz.
Hayrullahtan ne artisi var 2 yildir.
Hayrullah max 300k euro fln aliyordur

Son dönem performansı kötü bu zaten tartışmaya kapalı bir durum. Ancak bu maç için rezildi yazmak ne kadar doğru? Senin stoperin rakibin rüzgarı ile yıkılmış, rakip ile karşı karşıya kalmışsın ve yapman gerekeni, acıyı kapatmak, yapmışsın ama rakibin çektiği şut şans faktörü ile gol olmuş.

Son dönem performansı kötü bu zaten tartışmaya kapalı bir durum. Ancak bu maç için rezildi yazmak ne kadar doğru? Senin stoperin rakibin rüzgarı ile yıkılmış, rakip ile karşı karşıya kalmışsın ve yapman gerekeni, acıyı kapatmak, yapmışsın ama rakibin çektiği şut şans faktörü ile gol olmuş.
Dedigim gibi beklenti yuksek
Ha rezil ifadesi abarti ve uygunsuz olmus.

Antalya maçında düşünülen as kaleciyi veya yedek kaleciyi hadi diyelim oynattı diyelim bu Konya maçında.
Kalecide sakatlandı veya kırmızı kart yedi Konya maçında... Buyur cenaze namazına.
Senin bir tane değil iki tane yedek kalecin yok mu? Biri sakatlanırsa diğerini oynatırsın. Hem maç alışkanlığı artmış olur. Kaleci sakatlığı da öyle kolay olan bir şey değildir. Hem bu tarz risklerden korkan adam diğer as oyuncuları da oynatmazdı.

Senin bir tane değil iki tane yedek kalecin yok mu? Biri sakatlanırsa diğerini oynatırsın. Hem maç alışkanlığı artmış olur. Kaleci sakatlığı da öyle kolay olan bir şey değildir. Hem bu tarz risklerden korkan adam diğer as oyuncuları da oynatmazdı.
Carrasso yu oynatı diyelim.
Buda Konya maçında sakatlandı veya kırmızı yedi diyelim ki mümkün bu.
Antalya maçında o vakit hem Eray ile çıkıyorsun hemde yedek kalecin olmadan.
Eray da Antalya maçında kırmızı veya sakatlık yaşarsa kim girecek kaleye?

Diğer as oyuncuların yerleri dolar iyi veya kötü. Kaleci mevkisi çok daha kritik bir konu bizde sayısal anlamda şu an. Kadroda Dört kaleci olsa neyse derdim bende.

golde hata feghouli ve linnesinde. top oraya kadar geldikten sonra çıksa zaten katkı yapmış olurdu. pek yapacağı bişey yoktu yani. maçta da kaleye şut gelmedi doğru düzgün

Katılmıyorum..Bu maçta Muslera nın oynaması %100 yanlış karar..
Neden mi?
Antalya maçını Muslera oynamayacagı kesin..
Sivas maglubiyeti sonrasında puan kaybı sampiyonluk kaybıdır.. Çok net..
Bunu bilerek dusunelim : Eray mı, Carrasco mu?
Eray'ın hali ortada.. Son Konya maçındaki performansı!! ile herkesin dalga gectiği adamı kaleye koyarsan olacak netice belli..
Carrasco Fransada cok kritik maçlar oynamış , tecrubeli bir kaleci.. Maç eksiği var.. Ve bu maçta FT onu dusunmuyor..:(((
Gecmiş olsun.. Antalya maçında bir surpriz netice olursa hiç şaşmam:(((

Carrasso yu oynatı diyelim.
Buda Konya maçında sakatlandı veya kırmızı yedi diyelim ki mümkün bu.
Antalya maçında o vakit hem Eray ile çıkıyorsun hemde yedek kalecin olmadan.
Eray da Antalya maçında kırmızı veya sakatlık yaşarsa kim girecek kaleye?

Diğer as oyuncuların yerleri dolar iyi veya kötü. Kaleci mevkisi çok daha kritik bir konu bizde sayısal anlamda şu an. Kadroda Dört kaleci olsa neyse derdim bende.
Yok kadroda 7 kaleci bulundurmamız lazım. Maazallah altısı birden sakatlanıp sezonu kapatırsa halimiz nice olur :crushed:

Katılmıyorum..Bu maçta Muslera nın oynaması %100 yanlış karar..
Neden mi?
Antalya maçını Muslera oynamayacagı kesin..
Sivas maglubiyeti sonrasında puan kaybı sampiyonluk kaybıdır.. Çok net..
Bunu bilerek dusunelim : Eray mı, Carrasco mu?
Eray'ın hali ortada.. Son Konya maçındaki performansı!! ile herkesin dalga gectiği adamı kaleye koyarsan olacak netice belli..
Carrasco Fransada cok kritik maçlar oynamış , tecrubeli bir kaleci.. Maç eksiği var.. Ve bu maçta FT onu dusunmuyor..:(((
Gecmiş olsun.. Antalya maçında bir surpriz netice olursa hiç şaşmam:(((
Endişene anlıyor ve katılıyorum ama benim saydığım risk konusu çok daha vahim bir sonuç ortaya çıkarta bilir.
Dakika 25 Antalya maçında. Kadroda olan tek kalecin sakatlandı diyelim.
Ne yapacaksın o durumda?

Yok kadroda 7 kaleci bulundurmamız lazım. Maazallah altısı birden sakatlanıp sezonu kapatırsa halimiz nice olur :crushed:
İşte bu çok çok düşük bir ihtimal :)
Benim senaryomda düşük bir durum ama bir maçta bir değil iki kaleci bile sakatlandığını çok gördüm.

Bu riski bide iki maça çıkartalım diyorsunuz.

Diger bir baslikta da yazdim . Eger carrasso bu macta oynayip bir kirmizi kart ya da sakatlik yasarsa tamamiyle eray a kalacaktik

muslera nin bu macta cezasi yoksa , oynar , carrasso yu da korumus oldu bu sayede

terimi kadro secimlerinde ben de elestiriyorum ama musleranin oynatilmasinda bu da sebep olabilir cunku muslera zaten yokken bir de carrasso yu bir sebeple kaybetsek problem olabilirdi

oyuncularin ikamesi var ama 2 kalecin birden yoksa sorun olabilir

Kaleciler oynadıkca açılır.. Ozguveni gelir.. Kendini geliştirir..

Oynamayan kaleci iyi kaleci de olsa, geriye gider..

Ve Antalya maçında Carrasco'ya ihtiyacımız varken Konya maçında kalede Muslera var, yedekte Eray..

Antalya maçında puan kaybı olursa FT ye cok kotu konusacağim.. Şimdiden soyleyeyim..

İşte bu çok çok düşük bir ihtimal :)
Benim senaryomda düşük bir durum ama bir maçta bir değil iki kaleci bile sakatlandığını çok gördüm.

Bu riski bide iki maça çıkartalım diyorsunuz.
O senin dediğin tek maçta 2 kaleci sakatlanması falan çok nadir görülebilecek bir şey. Öyle bir şey olursa da paf kalecisi oynar yapacak bir şey yok. Bir maçta hem kalecilerinden biri cezalı hem de diğer iki kaleci de sakatlanacak kadar bedevi isek bir zahmet paf kalecisi oynatacağız :) Şaka bir yana ilk başta ben de senin gibi düşündüm. Muslera lig maçında cezalı diye herhalde hoca risk almak istemedi dedim lakin bunu düşünen adam diğer as oyuncuları da oynatmazdı. Hele ki Badou ve Fernando'nun yokluğunda Belhanda'yı zinhar oynatmazdı çünkü senin dediğin gibi diğer oyuncuların yeri bir şekilde dolar gibi bir durum söz konusu değil. Kadro derinliğimiz zayıf. Hele ki Belhanda'nın oynamadığı veya kötü oynadığı maçlarda görünen o ki rakip kaleye dahi gidemeyeceğiz. Sivas maçında gördük. Memnun olmamamıza rağmen mevcut kadroda bu adamın bir alternatifi yok artık. Bu adama mecburuz. Senin dediğin riskleri umursayan adam bunu da düşünürdü. Bence Fatih hoca cezalı olduğundan dolayı değil bu maçı önemsediğinden ve diğer kalecilere güvenmediğinden dolayı Muslera'yı oynattı. Ki her şeye rağmen Gomis'in oynatılmasını da buna bağlıyorum.

Bak işte bundan bahsediyorum. Yahu kalemize bugün hatırladığım bir şut geldi ve o pozisyonda yapması gerekeni yaptı, ön direğe yakın acıyı kapattı. Kalene tek bir şut gelmiş, karşı karşıya adam elinden geleni yapmış yapılan yorum rezildi.

bi sut geliyor onuda yiyor iste, gerisini siz düsünün.
1 sut, bikerede bi sutu cikar arkadas.
direk olayindada cok yazdik, madem cikamiyor direge adam almali.
onuda aklina getiremedi bunca zaman.
neyse artik söyleyecegimi söyledim ben bu topicte.

önceki seneler takim cok iyidi drogbalar melolar fazla is düsmüyordu, taha ozaman söylüyordum.
artik dahada ortada, muslera yeterli bi kalcei degil, istediginiz kadar savunun bu degismeyecek !

en iyi dönemini 2015 de o 6 maclik periyota gecirdi, orda sampiyon olmamiza cok payi vardi ama bu demek olmuyorki sonuna kadar
kaleyi onun korumasi gerektigini.
gerci baska kalecide yok mecbur kaliyoruz.
ama kupa maclarinda önceden carrasso denenebilirdi.

Son düzenleme:
mecbur muslera oynayacak ama önceden carrasoya sans verilmesi gerekiyordu bunca hatalardan sonra.
artik is isten gecti.

tabiki cezasindan sonraki durumdan bahsediyorum.

Son düzenleme:
Yedek kalecimizin ismi c ile degil de s ile , carrasso , bazen bakiyorum farkli yazilimlar var diye dedim

aslinda iki kaleci sakatlanir paf kalecisine kaliriz durumu pek olacak sey degil ama kupa maci biraz daha problemli gecse carrasso atilsa ,sakatlansa eray cekilmez cidden

simdi muslera ile turu gectik , carrasso ile de antalya macina cikacagiz

kolay diyebilecegimiz bir mac

Diger bir baslikta da yazdim . Eger carrasso bu macta oynayip bir kirmizi kart ya da sakatlik yasarsa tamamiyle eray a kalacaktik

muslera nin bu macta cezasi yoksa , oynar , carrasso yu da korumus oldu bu sayede

terimi kadro secimlerinde ben de elestiriyorum ama musleranin oynatilmasinda bu da sebep olabilir cunku muslera zaten yokken bir de carrasso yu bir sebeple kaybetsek problem olabilirdi

oyuncularin ikamesi var ama 2 kalecin birden yoksa sorun olabilir

carrasoyu oynatmaz egerki muslera cezadan dolayi oynayamiyorsa yine erayi oynatir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt