Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.606
- 4.878
Büyuk gecmis olsun.Hard Disk çalındı.
Nasil oldu
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyuk gecmis olsun.Hard Disk çalındı.
Bize gelmeden önce mesela hiç izleyen oldu mu acaba aramızda?
Gece hirsiz girmis, ***** filmler Hard Disk´de dedim, onu aldi gitti.
Gece hirsiz girmis, ***** filmler Hard Disk´de dedim, onu aldi gitti.
Ben sadece yıldız görüyorum.müstehcen ifadeleri sıkca kullanır oldun
Falına mı baktın renktaş?Bu hafta gol yemiyecek şükür
Doğru ya la, kupa maçında oynayınca tamamen unuttum bunu.Cezalı la adam![]()
Belhanda icin yapilan esprileri muslera icinde bekliyoruz.Doğru ya la, kupa maçında oynayınca tamamen unuttum bunu.
Cezalı la adam![]()
Tahammül edemiyorum artık bu adama. 2 senedir leş gibi oynuyor. Teklif vs varsa anında yollanmalı. Bu nedir be kardeşim. Kalemize gelen her top gol oluyor. Yetmiyor, beyefendinin saçma sapan hatalarıyla uğraşıyoruz.
Her hatalı gol yediğinde ama vs diye savunanları görünce çıldırasım geliyor. Ne aması kardeşim? Anca amatör kalecilerin yapacağı hataları yapıyor. Aması maması yok. Bıktım ben bu adamın saçma sapan goller yemesinden. Eğer vasat bi kaleci kadar bile bi performans sergileseydi bu sene, şimdiye en az 6 puanımız daha fazla vardı. Yabancı Eray resmen. Yıllık 1.2M kazanan Fabri kadar oynamıyor.
Bilmiyorum ki, ben Belhanda için espri mi yaptım? Hiç hatırlamıyorum gerçekten.Belhanda icin yapilan esprileri muslera icinde bekliyoruz.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmiyorum ki, ben Belhanda için espri mi yaptım? Hiç hatırlamıyorum gerçekten.
Real kaç yıllık kalecisi Casillas'ı nasıl da tek kalemde sildi attı? Bu işler böyle. Bi adam sırf geçmişte iyi oynadı diye sonsuz krediye sahip olmaz. Kredi dediğin 5 maç olsun 10 maç olsun. Bu adam 2 senedir bu halde. Miladını dolduran gider, bu kadar netim. Kimse takımdan büyük değildir. Oyuncuları ilahlaştırıp kıçını allahu ekber dağlarına kadar çıkarıyorlar, sonrası bu işte...
Ciddiyim, eleştirdim ama herhangi bir espri yaptığımı hatırlamıyorum. En son aklıma gelenler sazı eline alma ve yağmur duası gibi iyi oynasın diye dua edeceğiz ama bunlar espri değil ki.
Belhanda oynamadigi vakitCiddiyim, eleştirdim ama herhangi bir espri yaptığımı hatırlamıyorum. En son aklıma gelenler sazı eline alma ve yağmur duası gibi iyi oynasın diye dua edeceğiz ama bunlar espri değil ki.