#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize gelmeden önce mesela hiç izleyen oldu mu acaba aramızda?

Transfer edildiği gunlerde Radyospor da bir roportaj dinlemiştim. Carrasso yu iyi tanıyan bir adam Muslera'dan iyi kaleci oldugunu soylemişti.. Adamın yalancısıyım.. Ama Fransa da ust duzey maclar oynamış bir kaleciye yeterli zamanı ve sansı vermedik maalesef.. Hazırlık maclarında ve kupa maçlarında oynatmadık.. Eray kazması ile mukayese dahi edilemez ama Eray oynadı.. Antalya maçında puan kaybı olursa bunun sorumlusu FT dir..

Tahammül edemiyorum artık bu adama. 2 senedir leş gibi oynuyor. Teklif vs varsa anında yollanmalı. Bu nedir be kardeşim. Kalemize gelen her top gol oluyor. Yetmiyor, beyefendinin saçma sapan hatalarıyla uğraşıyoruz.

Her hatalı gol yediğinde ama vs diye savunanları görünce çıldırasım geliyor. Ne aması kardeşim? Anca amatör kalecilerin yapacağı hataları yapıyor. Aması maması yok. Bıktım ben bu adamın saçma sapan goller yemesinden. Eğer vasat bi kaleci kadar bile bi performans sergileseydi bu sene, şimdiye en az 6 puanımız daha fazla vardı. Yabancı Eray resmen. Yıllık 1.2M kazanan Fabri kadar oynamıyor.

source.gif

Tahammül edemiyorum artık bu adama. 2 senedir leş gibi oynuyor. Teklif vs varsa anında yollanmalı. Bu nedir be kardeşim. Kalemize gelen her top gol oluyor. Yetmiyor, beyefendinin saçma sapan hatalarıyla uğraşıyoruz.

Her hatalı gol yediğinde ama vs diye savunanları görünce çıldırasım geliyor. Ne aması kardeşim? Anca amatör kalecilerin yapacağı hataları yapıyor. Aması maması yok. Bıktım ben bu adamın saçma sapan goller yemesinden. Eğer vasat bi kaleci kadar bile bi performans sergileseydi bu sene, şimdiye en az 6 puanımız daha fazla vardı. Yabancı Eray resmen. Yıllık 1.2M kazanan Fabri kadar oynamıyor.

robinson-zapata_101592.jpg

Real kaç yıllık kalecisi Casillas'ı nasıl da tek kalemde sildi attı? Bu işler böyle. Bi adam sırf geçmişte iyi oynadı diye sonsuz krediye sahip olmaz. Kredi dediğin 5 maç olsun 10 maç olsun. Bu adam 2 senedir bu halde. Miladını dolduran gider, bu kadar netim. Kimse takımdan büyük değildir. Oyuncuları ilahlaştırıp kıçını allahu ekber dağlarına kadar çıkarıyorlar, sonrası bu işte...

Ciddiyim, eleştirdim ama herhangi bir espri yaptığımı hatırlamıyorum. En son aklıma gelenler sazı eline alma ve yağmur duası gibi iyi oynasın diye dua edeceğiz ama bunlar espri değil ki.
Belhanda oynamadigi vakit
En iyi maci buydu
Muthis oynadi gibi espriler donuyordu.
Belhandayi sevmedigini biliyorum.
Dedim aynisini muslera icin soylerler mi
Muslera sevdalilari :)

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt