Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Ha sen onları diyorsun. Benim yaptığım bir şey değil ama yapanlara da bir şey demem doğrusu, altı üstü bir futbolcu, babamın oğlu değil ki bu adam.Belhanda oynamadigi vakit
En iyi maci buydu
Muthis oynadi gibi espriler donuyordu.
Belhandayi sevmedigini biliyorum.
Dedim aynisini muslera icin soylerler mi
Muslera sevdalilari
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda ile ilgili sevmemek gibi bir durumum yok doğrusu. Benim için futbolcular vardır, bir de özel futbolcular vardır. Şu an mesela takımda benim için Gomis özel bir futbolcu. Belhanda ise bugüne kadar sergilediği performans ile bu noktaya gelemedi.
Ancak Ndiaye satıldığından, daha önemlisi Fernandonun sakatlığının uzayacağı haberi sonrası bir çok kez dile getirdim, iyi bir Belhandaya hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var. Oynamalı çünkü orta sahamızın durumu malum ama daha da önemlisi artık kendisi sezonun geri kalanı için aklını başına almalı.
Her şey kendi elinde, kimse boşuna adama şu yapıldı bu yapıldı demesin, dün taraftar mücadele ettiğini gördü ve alkışladı. En önemli yer stadyum ve orada taraftar dün olduğu gibi mücadele eden oyuncunun hakkını her zaman veriyor. Ben bu adamların sosyal medyayı pek salladıklarını sanmıyorum doğrusu.
Muslerayı eleştirdim, bu şekilde kesinlikle devam etmez. Ancak dün de konuştuk, iki alternatifi var. Bunlardan birini geçelim, diğeri hepimiz için kapalı kutu. Yine bu sezon sonrası için yerine başka bir kaleci alma konusunda pek ümitli değilim. Şampiyon olamazsak transfer değil oyuncu satacağımızı düşünüyorum ve bunun dışında, kaleci seçimi konusunda sıkıntılı bir kulübüz.