#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda oynamadigi vakit
En iyi maci buydu
Muthis oynadi gibi espriler donuyordu.
Belhandayi sevmedigini biliyorum.
Dedim aynisini muslera icin soylerler mi
Muslera sevdalilari :)

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ha sen onları diyorsun. Benim yaptığım bir şey değil ama yapanlara da bir şey demem doğrusu, altı üstü bir futbolcu, babamın oğlu değil ki bu adam.

Belhanda ile ilgili sevmemek gibi bir durumum yok doğrusu. Benim için futbolcular vardır, bir de özel futbolcular vardır. Şu an mesela takımda benim için Gomis özel bir futbolcu. Belhanda ise bugüne kadar sergilediği performans ile bu noktaya gelemedi.

Ancak Ndiaye satıldığından, daha önemlisi Fernandonun sakatlığının uzayacağı haberi sonrası bir çok kez dile getirdim, iyi bir Belhandaya hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var. Oynamalı çünkü orta sahamızın durumu malum ama daha da önemlisi artık kendisi sezonun geri kalanı için aklını başına almalı.

Her şey kendi elinde, kimse boşuna adama şu yapıldı bu yapıldı demesin, dün taraftar mücadele ettiğini gördü ve alkışladı. En önemli yer stadyum ve orada taraftar dün olduğu gibi mücadele eden oyuncunun hakkını her zaman veriyor. Ben bu adamların sosyal medyayı pek salladıklarını sanmıyorum doğrusu.

Muslerayı eleştirdim, bu şekilde kesinlikle devam etmez. Ancak dün de konuştuk, iki alternatifi var. Bunlardan birini geçelim, diğeri hepimiz için kapalı kutu. Yine bu sezon sonrası için yerine başka bir kaleci alma konusunda pek ümitli değilim. Şampiyon olamazsak transfer değil oyuncu satacağımızı düşünüyorum ve bunun dışında, kaleci seçimi konusunda sıkıntılı bir kulübüz.

Muslera konusunda hala biraz tutucuyum . Cunku cok para da kazansa , son donemde hatali da olsa, kale mevkii kumar oynanmamasi gereken bir yer

muslera ile anlasip ayrilsan, alacagin , onceden de begendigin bir kaleci beklemedigin gibi cikarsa bir sezonunu bosa cikarir , pisman olursun

tabi ciddi bir teklif olur , maasi da yuksek, bir planlama yapabilirsin ama muslera gibi adam oylesine serbest birakilmaz

Muslera'yı ne kadar sevsem de artık eskisi kadar güven vermiyor.Mesela Harun'u veya Beto'yu izledim geçen hafta,adamlar kendi takımlarını kurtarırken Muslera ise bize maç kaybettiriyor.En son ne zaman bir maçı kurtardı veya kazandırdı,ne zaman olmadık bir pozisyonda kurtarış yaptı hatırlamıyorum.Ya eski performansına geri döner ya da yolları ayırmak zorunda kalırız.

Artık yolları ayırmanın vakti gelmiştir. Şu durumdaki Galatasaray'ımız için duygusal düşünmenin vakti değil kalecimizden tam verim alma vaktidir. Muslera eskisi gibi formda olmadığından ve 3.5milyonu bulan maaşından dolayı takımdan ayrılması gerekmektedir.

Muslera'yı ne kadar sevsem de artık eskisi kadar güven vermiyor.Mesela Harun'u veya Beto'yu izledim geçen hafta,adamlar kendi takımlarını kurtarırken Muslera ise bize maç kaybettiriyor.En son ne zaman bir maçı kurtardı veya kazandırdı,ne zaman olmadık bir pozisyonda kurtarış yaptı hatırlamıyorum.Ya eski performansına geri döner ya da yolları ayırmak zorunda kalırız.

bu hafta da serkan kırıntılı kurtardı . ama bakmak lazım kaç maç bu şekilde oynadılar.

başakşehiri liderlikten edecektir

tumblr_n9xnv6vzEL1s0oh9io2_250.gif

Verdiğim emekleri geri verin dese 5-6 kupayı geri vermek gerekir.

Adamın hasıdır! Hata da yapsa başımızın tacıdır. Hata yapınca taraftara el kol yapmaz, her zaman kaptan gibi davranır, küçük elleriyle çok maç kurtardı/kurtarır. Bir süre formsuz diye kötülemek olmaz. İyiki Galatasaray'ımdasın Muslera :gsbayrak:

Sezon sonunda insallah sampiyon olursak Nando büyük efsane Hagi'yi gecmis olacak tarihimizdeki en fazla kupa kazanan yabanci oyuncu olarak.

Su an ikisinin de elinde 10 kupasi var. Hem ligde hem de kupa da sampiyon olma ihtimalimiz oldugu icin Muslera'nin kupa sayisi sezon sonu 12'ye bile yükselebilir.

ercan show..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon sonunda insallah sampiyon olursak Nando büyük efsane Hagi'yi gecmis olacak tarihimizdeki en fazla kupa kazanan yabanci oyuncu olarak.

Su an ikisinin de elinde 10 kupasi var. Hem ligde hem de kupa da sampiyon olma ihtimalimiz oldugu icin Muslera'nin kupa sayisi sezon sonu 12'ye bile yükselebilir.
Nicelik olarak olabilir de nitelik olarak mümkün değil zira Hagi döneminde kazanılan kupaların iki tanesi Avrupa kupası :)

nando nun yeri önemi ve yaptıkları tartısılmaz ama performansı tartısılır

bu sene sampiyon olacaksak aynen ırkçı hamza dönemindeki gibi performans sergilemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt