#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda siyaset yapmak yasaktır sevgili kova sever hatırlatayım.

ben siyaset yapmadım sadece bir örnek verdim. Dediğim gayet doğru. Muslera kim de eleştiremiyoruz? İyi oynayanı övüyorsak, kötü olanı da dibine kadar eleştiririm. Kimse de karışamaz. Varsa farklı argümanın söylersin, hemen "kuş" diye itham etmek nedir? Kimsenin haddine değil böyle laflar.

ben siyaset yapmadım sadece bir örnek verdim. Dediğim gayet doğru. Muslera kim de eleştiremiyoruz? İyi oynayanı övüyorsak, kötü olanı da dibine kadar eleştiririm. Kimse de karışamaz. Varsa farklı argümanın söylersin, hemen "kuş" diye itham etmek nedir? Kimsenin haddine değil böyle laflar.
Evet oynamadığı maçtan sonra koştura koştura gelip "Kova!" diye saydırmak hakikaten sağlam eleştiri köşe yazısı yazmaya baslayabilirsin GSCFanzin'de falan bir köşe versinler yönetim ile iletişime geç de.

Ayrıca senin Muslera'ya kova demen haksa benimde sana kuş demem hak. Sen Muslera'nın kova olduğunu düşünüyorsun. Ben senin artniyetli veya kuş olduğunu düşünüyorum. Bence bu da benim hakkım ve haddim

Son düzenleme:
Bu kadar saçma sapan bi düşünce olabilir mi yahu? Sorması ayıptır bu adam babasının hayrına mı oynadı bu kadar sene? Karşılığını da fazla fazla aldı. Hem maddi hem manevi.

Siz burada Musleraaaaaaaaaa ısırrrrrrrrrrrr beniiiiiiii, adamıııııınnnn hasıııııııı beeeee vs derken beyefendimiz 2 senedir götüm gibi oynayıp takımı yakıyor.

Burada bazılarına kalsa geçmişte başarılı oldu diye ömür boyu maaş bağlarlar oyunculara işte. Aynı kişilere kalsa Wesley de sürünene kadar burda kalmalıydı.

Her fırsatta profesyönellikten bahseden adamlar gelmiş şimdi Muslera kupa kazandırdı geçmişte diyor. Kafaya gel yarabbi! :asd22:

Adam gibi cevap verseydin bir iki kelime söylerdim ama adam olursan belki ilerde bu yorumuna cevap veririm.

Kim demiş onu bilmiyorum ama adam en azından şampiyon yapmış, çeyrek final görmüş kaleciye "Muslera isirrrrrr beni" demiş sizin gibi kıçı kırık maçta idare eden bir kaleciye değil.

Evet oynamadığı maçtan sonra koştura koştura gelip "Kova!" diye saydırmak hakikaten sağlam eleştiri köşe yazısı yazmaya baslayabilirsin GSCFanzin'de falan bir köşe versinler yönetim ile iletişime geç de.

Ayrıca senin Muslera'ya kova demen haksa benimde sana kuş demem hak. Sen Muslera'nın kova olduğunu düşünüyorsun. Ben senin artniyetli veya kuş olduğunu düşünüyorum. Bence bu da benim hakkım ve haddim

alakası yok. Kova demek futbolda bir ironi,mübalağadır. Forvet gol kaçırınca nasıl kazma deniyorsa kaleciye de kova deniyor. Asırlardır söyleniyor bu. Kuş demek ise ithamdır.

Bu yüzden bu hak falan değil. Bu ikisi arasında farkı öğrenmen gerekir. Ayrıca benim ne zaman eleştiri yapacağım seni ilgilendirmez, avukatı değilsen eğer.

Yarın iyi oynasın yine ilk ben överim,merak etme.

UZA

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Of of forumda cok sorunlu tipler var gercekten.

musleranın mental olarak kafayı toplaması hemde hırs yapması icin arada yedege cekilmesi iyi olur bence bu sene sıkıntıları var belli

Cezası çok güzel bir maça denk geldi.
Umarım mental olarak kendini toplarlamiştir.
Şampiyon olacaksak bize en çok Muslera lazım.
Bir şekilde gol atıyoruz ve yemezsek eğer istediğimiz galibiyetleri çok rahat alırız.
Hadi aslan kendini toparlada bize bir şampiyonluk daha getir.

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!

DWAPTGIXkAA-HC5.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt