- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.277
- 3.138
Bi penalti kurtar artik babayigity
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kına yakacaklar.Eleştirmenin de bir adabı ve mantığı olur. Nasıl bir kafa yapınız var cidden merak ediyorum. Formsuz oluşunu eleştirirsin anlarım da penaltı kurtaramadi diye içinizi dokmenin mantığı nedir.
Neyin derdinseniz siz, Muslera gidince ne olacak?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eleştirmenin de bir adabı ve mantığı olur. Nasıl bir kafa yapınız var cidden merak ediyorum. Formsuz oluşunu eleştirirsin anlarım da penaltı kurtaramadi diye içinizi dokmenin mantığı nedir.
Neyin derdinseniz siz, Muslera gidince ne olacak?
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ailesinemi küfür edeceksinailesini sevmeyen bir grup ergen bunlar reyis
Ailesinemi küfür edeceksin
abv juve
Edit.Edit.
bıktık sizden gerçek galatasaraylılar olarak
O 3 4 kisinin icinde bende varim dimi?sus be
işiniz gücünüz boş yapmak
yeminle söylüyorum 20 sene önce forum olsaydı siz de o yıllarda yaşasaydınız sövmediğiniz ne popescu kalırdı ne hagi ne taffarel
işiniz gücünüz dikkat çekmek için uğraşmak
yoksa 200 kişi arasında sıyrılmanız mümkün değil yeni üye olup da
senin gibi 3-4 kişi var
aydın aslanın çakması olmaya çalışma gayretindesiniz
bıktık sizden gerçek galatasaraylılar olarak
Belhanda ve Tudor sevicilikleri üzerinden yeterince hızlarını alamamışlar anlaşılan.Yine ayni çoluk çocuk tayfa bu defa Muslera üzerinden dikkat çekmeye çalışıyor
Cidden bu forum çok saçma sapan bi hal aldı.
Ya arkadaşım herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Bunu bi anlayamadınız gitti. Öyle bi hayal dünyasında yaşıyorlar ki; birtek onlar doğru, birtek onlar futbolu izliyor, birtek onlar futboldan anlıyor; geri kalan herkes gerizekalı zaten aynen.
Sırf o futbolcuya taparcasına sempati duyduğunuz için eleştiren insanları veled, Belhandacı, Tudorcu, kuş, şucu bucu diye kalıplara sokmak nasıl bi zekanın ürünüdür? Millete hakaret etme, küçük düşürmeye çalışma, aklınca laf sokarak 3-5 fedaisini de yanına çekerek forumun ağır abileri gibi takılma çabası.
Hani yazmayim değmezler diyorum ama dayanamıyorum.
Göte göt diyebilmek önemlidir. 3 kelimesinden 1'i profesyönellik olan adamların iş sempati duydukları futbolculara gelince çıkıp tek kelime edememesi, eleştirenlere de hakaret edip şucu bucu diye kalıplara sokması gerçekten çok komik bir durum.
Bu kadar acizlik olmaz...
Merak etme, ben ikisi arasındaki farkı gayet iyi biliyorum.konu eleştirme değil
konu trollük, düşmanlık
bu ikisi arasındaki farkı anlayacak zekan olması lazım bu kadar yaşadığına göre