#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştirmenin de bir adabı ve mantığı olur. Nasıl bir kafa yapınız var cidden merak ediyorum. Formsuz oluşunu eleştirirsin anlarım da penaltı kurtaramadi diye içinizi dokmenin mantığı nedir.

Neyin derdinseniz siz, Muslera gidince ne olacak?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eleştirmenin de bir adabı ve mantığı olur. Nasıl bir kafa yapınız var cidden merak ediyorum. Formsuz oluşunu eleştirirsin anlarım da penaltı kurtaramadi diye içinizi dokmenin mantığı nedir.

Neyin derdinseniz siz, Muslera gidince ne olacak?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kına yakacaklar.

Melo ya yaptılar Sneijdere yaptılar sıra Muslera ya geldi.

sent via GSC

Harbiden elestirmekmicin elestiriyorsunuz. Penalti tutmak 33% dür. Daha ileriye gidersek 1/6 dir. Nando dogru yere atladi, ahicik sans da lazim. Baya iyi bugün

sus be

işiniz gücünüz boş yapmak

yeminle söylüyorum 20 sene önce forum olsaydı siz de o yıllarda yaşasaydınız sövmediğiniz ne popescu kalırdı ne hagi ne taffarel

işiniz gücünüz dikkat çekmek için uğraşmak

yoksa 200 kişi arasında sıyrılmanız mümkün değil yeni üye olup da

senin gibi 3-4 kişi var

aydın aslanın çakması olmaya çalışma gayretindesiniz

bıktık sizden gerçek galatasaraylılar olarak
O 3 4 kisinin icinde bende varim dimi?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

allahım bizi bu işkencelerden kurtar lütfen

forumun 12 yıllık tarihindeki en boş adamları gelmiş birbirini bulmuş

Yine ayni çoluk çocuk tayfa bu defa Muslera üzerinden dikkat çekmeye çalışıyor

Trezeguet vurunca gol sandım. Şükürler olsun değilmiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cidden bu forum çok saçma sapan bi hal aldı.

Ya arkadaşım herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Bunu bi anlayamadınız gitti. Öyle bi hayal dünyasında yaşıyorlar ki; birtek onlar doğru, birtek onlar futbolu izliyor, birtek onlar futboldan anlıyor; geri kalan herkes gerizekalı zaten aynen.

Sırf o futbolcuya taparcasına sempati duyduğunuz için eleştiren insanları veled, Belhandacı, Tudorcu, kuş, şucu bucu diye kalıplara sokmak nasıl bi zekanın ürünüdür? Millete hakaret etme, küçük düşürmeye çalışma, aklınca laf sokarak 3-5 fedaisini de yanına çekerek forumun ağır abileri gibi takılma çabası.
Hani yazmayim değmezler diyorum ama dayanamıyorum.

Göte göt diyebilmek önemlidir. 3 kelimesinden 1'i profesyönellik olan adamların iş sempati duydukları futbolculara gelince çıkıp tek kelime edememesi, eleştirenlere de hakaret edip şucu bucu diye kalıplara sokması gerçekten çok komik bir durum.

Bu kadar acizlik olmaz...

Son düzenleme:
Cidden bu forum çok saçma sapan bi hal aldı.

Ya arkadaşım herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Bunu bi anlayamadınız gitti. Öyle bi hayal dünyasında yaşıyorlar ki; birtek onlar doğru, birtek onlar futbolu izliyor, birtek onlar futboldan anlıyor; geri kalan herkes gerizekalı zaten aynen.

Sırf o futbolcuya taparcasına sempati duyduğunuz için eleştiren insanları veled, Belhandacı, Tudorcu, kuş, şucu bucu diye kalıplara sokmak nasıl bi zekanın ürünüdür? Millete hakaret etme, küçük düşürmeye çalışma, aklınca laf sokarak 3-5 fedaisini de yanına çekerek forumun ağır abileri gibi takılma çabası.
Hani yazmayim değmezler diyorum ama dayanamıyorum.

Göte göt diyebilmek önemlidir. 3 kelimesinden 1'i profesyönellik olan adamların iş sempati duydukları futbolculara gelince çıkıp tek kelime edememesi, eleştirenlere de hakaret edip şucu bucu diye kalıplara sokması gerçekten çok komik bir durum.

Bu kadar acizlik olmaz...

konu eleştirme değil

konu trollük, düşmanlık

bu ikisi arasındaki farkı anlayacak zekan olması lazım bu kadar yaşadığına göre

konu eleştirme değil

konu trollük, düşmanlık

bu ikisi arasındaki farkı anlayacak zekan olması lazım bu kadar yaşadığına göre
Merak etme, ben ikisi arasındaki farkı gayet iyi biliyorum.
Siz yapılan her eleştiriyi düşmanlık olarak algıladığınız için, ailenize sövülmüşcesine hakaret etmeye başlıyorsunuz. İşte sizin sorununuz bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt