#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene başında keşke 5-6m a çine katara okutup kaleci alsaydık. İyi, formda, atletik bir kalecimiz olsaydı şuan 5-6 daha fazla puanımız vardı.

defol

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top Donk'a da çarpıp girdi. Burada hata ilk kalecide değil defansta. Donk dışında topu takip edip, hareketlenen olmadı. Mal mal baktı herkes. Ben de deli sinirliyim ama burada asıl hata Muslera'da değil top 3m öteden sol çapraza gitti.

Sene sonu bonservisini verin defolsun. Bir boka yaradigi yok, eski halinden eser yok.

yeter be yeter uzun zamandır bi tarafın kalkık oynuyorsun ama iyice sıçtın artık.

Sene başında keşke 5-6m a çine katara okutup kaleci alsaydık. İyi, formda, atletik bir kalecimiz olsaydı şuan 5-6 daha fazla puanımız vardı.
Ne 5-6'sı. 9 puanı direk bu hıyar yedi. Bu da benim hatırladığım sadece.
Sivas maçında topu müthiş kontrolü (!) yüzünden kornere giden top ve akabinde gelen gol.
Adamlar maç boyunca 1 kere geldi resmen. O da gol oldu. Eğer biz gol yemeseydik öyle veya böyle o maçı tek golle de olsa kazanırdık...
Bugün yediği gol.
Yanılmıyorsam kargaların maçında yedirdiği ve tüm oyunun içine eden gol...
Vasat bi kaleci kadar performans sergilese bu sene min 13-14 puanımız daha fazlaydı zerre de abartmıyorum.

Geçen hafta da dedim, Carrasso oynamalı bu kova değil. 2 senedir yabancı Eray performansında resmen. Bunda da zerre abartı yok.

Sevimli, yakisikli görünümü olmasa kimse bukadar arkasinda durmazdi. Beni bile o etkiliyor. Göztepe kalecisi Beto o ikinci golü almazdi iceri.

Ikıncı golde şöyle bir esniyor kurtarış yapmaya falan çalışmıyor

abv juve

ikinci gol Musleralik birsey degil bence

ama dikkatsiz davrandigi pozisyonlar var, duran toplara da cözüm bulunmali

2015de şampiyonluğu kazandırdı.Bu sezonda şampiyonluğu veriyor.Haftaya Carrasso oynamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt