#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak etme, ben ikisi arasındaki farkı gayet iyi biliyorum.
Siz yapılan her eleştiriyi düşmanlık olarak algıladığınız için, ailenize sövülmüşcesine hakaret etmeye başlıyorsunuz. İşte sizin sorununuz bu.

alakası yok

herkes eleştiriyor

ben özellikle 3-4 kişi bunu kasıtlı yapıyor dedim

bunu savunanın emek verdi eleştirmeyin diyenin babasının hayrına oynamadı şimdi maçların içine sıçıp batırıyor. yeter lan bu kaçıncıdır ? herifin yüzünden şampiyonluktan olduk.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sneşjderin yanına yollayalım. Selçuk bile kıpırdanmaya yeltendi. Bunda tık Yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cidden bu forum çok saçma sapan bi hal aldı.

Ya arkadaşım herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Bunu bi anlayamadınız gitti. Öyle bi hayal dünyasında yaşıyorlar ki; birtek onlar doğru, birtek onlar futbolu izliyor, birtek onlar futboldan anlıyor; geri kalan herkes gerizekalı zaten aynen.

Sırf o futbolcuya taparcasına sempati duyduğunuz için eleştiren insanları veled, Belhandacı, Tudorcu, kuş, şucu bucu diye kalıplara sokmak nasıl bi zekanın ürünüdür? Millete hakaret etme, küçük düşürmeye çalışma, aklınca laf sokarak 3-5 fedaisini de yanına çekerek forumun ağır abileri gibi takılma çabası.
Hani yazmayim değmezler diyorum ama dayanamıyorum.

Göte göt diyebilmek önemlidir. 3 kelimesinden 1'i profesyönellik olan adamların iş sempati duydukları futbolculara gelince çıkıp tek kelime edememesi, eleştirenlere de hakaret edip şucu bucu diye kalıplara sokması gerçekten çok komik bir durum.

Bu kadar acizlik olmaz...
Ulan şu yazının üstünden 10 dakika geçti, yediği gole bak qwsqwsqws. :asd22:

Evet Muslera fedailerini piste alalım. Heralde bu sefer de topa hata bulurlar artık. O top nasıl kaleye gider abi hata topta yani. :asd22:

Son düzenleme:
Ulan şu yazının üstünden 10 dakika geçti, yediği gole bak qwsqwsqws. :asd22:

Evet Muslera fedailerini piste alalım. Heralde bu sefer de topa hata bulurlar artık. O top nasıl kaleye gider abi hata topta yani. :asd22:

kına yak bir tarafına

3-4 kişi demiştim liste 5 oldu

takıntılı troller sizi

yaşınızı bile saklıyorunuz profilde

gol yemeyen kaleci önerin o halde

Bunu söylemek kolay değil tabi ki ama bana göre Muslera 'nın kredisi gol yeme lüksü dolmuştur artık

Nasıl zamanında takımın meastro 'su Selçuk yıllarda takımın sırtında kambur olmuş ise Muslera 'da yavaş yavaş aynı yere doğru gidiyor

Kalemizi bulan şutların %60 'ı direk gol yav böyle bişey olabilir mi ?

5e 10 kalas koysak kaleye 2. gol girmezdi. Yazıklar olsun sana tonlarca para alıyorsun oynadığın futbola bak. Yediğin şu 2. gol tam bir komedi. Beşiktaş maçında rakibe hediye ettiğin gol, bu maç, duran toplarda yedirdiğin goller... Tam anlamıyla rezilsin Muslera.

Dünya üzerinde en çok kazanan kalecilerden birisin bi zahmet üstüne gelen topuda tut

Maalesef Muslera bu sene bizi şampiyonluktan etmiştir bu kadar nettir

allahin cezasi gol yedikçe yiyor

karizmatik tipi olmasa bu kadar savunan da olmayacakti kesin

Defol

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse hacı boşver, şampiyonluk gitti. Aç bi Muslera'nın Top 10 kurtarışlarını izle keyfin yerine gelsin.

öyle birşey yaptığım görülmedi

onu siz belhanda boş maç geçirince fransada attığı penaltıyı koyarak yaparasanız

eleştirilebilir

ama düşmanlık ve trollük yaparsanız ORDA DUR VELET derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt