Sadece yan topa çıkamama değil.Eliyle en son ne zaman bi beke kanata top attı hatırlamıyorum.Yuvarlanarak kendine gelen topa ne zaman gidip alıp hızlıca başlattı unuttum.Topu bekliyo sağ ayağına alıyo eliyle işaretler yapıyo lig sonuncusu takımların forvetinin bile basmasını bekliyo sonra eline alıyo bi oraya yürüyo bi buraya sonra degaj orta saha sağ taç çizgisinden dışarı çıkıyo rakipe atak şansı..Bazende baskı altındaki beke verip ileri dikmesini istiyo.. Hızlıca oynasa bekde rahat olacak kanatta ki adamlarda boşken top alacak..Çok vakit geçiriyo sonrasında attığında bizim adama gelse bile adam zaten boş kalmıyo o kadar bekleyince.. 1 0 öndeykende zaman geçiriyo 2 gerideykende..Büyğk takım kalecisi refleksini kaybetmiş anadolu takımı kalecisi gibi paso zaman geçiriyo sonrada oyun kurmaya kalkıyo ya rakibe ya taça çıkıyo.Rakipe gereksiz özgüven veriyo..
Bunların hepsi mental problemler..biraz dinlensin toparlar diye ümid ediyorum.Yok toparlamazsa bu sözleşmeye sadece şutlarda refleksi iyi diye oyuncu tutulmaz