#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bel sakatlığı büyük sıkıntı muslera oynamazsa zora düşeriz. Çok çok kötü oynuyor eved hatta devre arası vurgu yapacaktım buna ancak bu sakatlıkdan sonra musleraya ihtiyacımız olduğu beynime dank etti.

golde yapacağı birşey yok şans golü ancak kaleyi tutan başka bir topta gelmedi zaten etkili bir şekilde öyle bir top gelseydi onuda içeri alacağından şüphem yok açıkcası

Gereksiz 2-3 saçma pas hatası dışında iyi buldum. Uzun zaman sonra yan topa yumruk attığını gördük. Bunu bekliyoruz işte. Fazla bir şey istemiyoruz.

Sakatlığı ciddi olursa burada laf söyleyenler sevinebilir.

Gereksiz 2-3 saçma pas hatası dışında iyi buldum. Uzun zaman sonra yan topa yumruk attığını gördük. Bunu bekliyoruz işte. Fazla bir şey istemiyoruz.

ekstra birsey yapmasini beklemiyoruz zaten.
kolay gelen toplar kurtarsin, hava toplarina ciksin.
abuk sabuk calim islerine giremesin okadar.
ve en önemlisi hata yapmasin.
inanilmaz kurtarislar kimse beklemiyor zaten, o güven verirse kalede rahat oynarsa
takimda rahat oynar.

bize 2-3 tane ekstra zor mac kazandırsın puan aldırsın sezon sonu istedigini yapabilir

DXHZnNTX0AApY61.jpg

Muslera 'ya gerçekten saygım sonsuz geldiği 11-12 sezonundan beri ligin en iyi futbolcusuydu. Zaten karakteri futbolculuğundan bile çok daha güzel

Ama gerçekten işin duygusal yanı bir tarafa bu sene takımın hayal kırıklığı bana göre Muslera. Gerçekten performansı Feghouli-Belhanda 'dan bile daha aşağıda kaldı gözümde

Asıl sorun gelip geçici bir formsuzluk-yorgunluk gibi durmuyor Muslera 'nın ki 14/15 sezonundan beri sürekli bir geriye gidiş var. Muslera 'yı bu halde görmek gerçekten canımı yakıyor

Bunu söyleyeceğimi hiç tahmin edemezdim ama ben seneye Muslera ile devam edilmemesi taraftarıyım. Avrupa maçlarında bu haldeki Muslera ile çıkmamız 6 'da 0 yapmamız demektir

Altıpasın içinde Mustafa Yumlu'nun kornerden gelen topa vurduğu kafa gol olsa linç olcaktı.

O toplara neden çıkmıyor anlaşılır gibi değil.

Muslera kotu fabri ve harun ondan iyi diyenler harbi cahil.

Fabri her mac assist yapiyor rakibe, adam iniesta'dan guzel pas atiyor, ayrica bir suru top yumurtluyor alamiyor kontrol edemiyor.

Harun'da cok bos kaleci, ayni onur gibi, oda uzerine gelen toplari show yapar gibi cikariyor o yuzden.

Muslera cidden standardi o kadar yukselttiki sizin gibi futbol katilleri konusuyorsunuz.

En formsuz zamanında bile ligimizde ilk 3 e girer kaleciler arasında.
Değerini bilmek gerekir aşkın. (mecazi)

GSCimbom Mobile App

Muslera kotu fabri ve harun ondan iyi diyenler harbi cahil.

Fabri her mac assist yapiyor rakibe, adam iniesta'dan guzel pas atiyor, ayrica bir suru top yumurtluyor alamiyor kontrol edemiyor.

Harun'da cok bos kaleci, ayni onur gibi, oda uzerine gelen toplari show yapar gibi cikariyor o yuzden.

Muslera cidden standardi o kadar yukselttiki sizin gibi futbol katilleri konusuyorsunuz.

Ligi takip etmiyorsun bari konuşma milleti cahil diye yargılama :D

Musleranın bu sezon rahat -9 kaybı var bize

Şampiyon olduktan sonraki sezonda kötü başlamıştı ama bu sezon zirve yaptı.Hala daha savunuyorsan sıkıntı vardır sende

Ligi takip etmiyorsun bari konuşma milleti cahil diye yargılama :D

Musleranın bu sezon rahat -9 kaybı var bize

Şampiyon olduktan sonraki sezonda kötü başlamıştı ama bu sezon zirve yaptı.Hala daha savunuyorsan sıkıntı vardır sende
Sabah'tan aksama kadar capsiz turk ligine bakarak futbol ilahi olmuyorsun.

Harun kaleci olarak, uzerine gelen toplari show yaparak cikarmanin pesinde, aynisi onur yapiyordu, ve ayni uyeler Muslera'yi satip Onur'u kaleye gecirme derdine girmisti.

Muslera kotu bir sezon gecirebilir, hata'da yapabilir her futbolcu gibi, ama onun hatasi olmayan golde bile ona elestiri yapmak neyin kafasi? Ayrica devamli Fabri fabri diye dil dokuyorsunuz, goruyoruz Fabri'nizi, neden Depor'dan kovuldugu belli oldu iste, capsiz bir kaleci, Fernando Nestor Muslera'nin tirnagi olamaz.

Burda 3 sezon boyunca Selcuk'u savunan sensin, bence sus, hic konusma.

yanlis kaleciler ovuluyor
HOPF varken baska kaleciden soz etmem

Sabah'tan aksama kadar capsiz turk ligine bakarak futbol ilahi olmuyorsun.

Harun kaleci olarak, uzerine gelen toplari show yaparak cikarmanin pesinde, aynisi onur yapiyordu, ve ayni uyeler Muslera'yi satip Onur'u kaleye gecirme derdine girmisti.

Muslera kotu bir sezon gecirebilir, hata'da yapabilir her futbolcu gibi, ama onun hatasi olmayan golde bile ona elestiri yapmak neyin kafasi? Ayrica devamli Fabri fabri diye dil dokuyorsunuz, goruyoruz Fabri'nizi, neden Depor'dan kovuldugu belli oldu iste, capsiz bir kaleci, Fernando Nestor Muslera'nin tirnagi olamaz.

Burda 3 sezon boyunca Selcuk'u savunan sensin, bence sus, hic konusma.

Kimse Muslera gitsin Fabri gelsin demiyor bir kere çık şu kafadan

Fabri'nin Bjk'yi yaktığı 3 maç söyler misin bu sene ? Ben sana Musleranın söylebilirim olay bundan ibaret

Burada kariyerine laf uzatan da yok bambaşka kafalara girmişsin sen.Kıyas olarak o adamları almamızın sebebi rakip takımda oynamalarından ibarettir kimi alacağız başka söyle de bilelim ? Yoksa Muslera dokunulmaz haberimiz mi yok ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt