#1 Fernando Muslera

Son senesi sözleşmenin ,düşük rakama 2 sene daha oynar muslera sonrası ne olacak bakalım ospina nın genç versiyonu gibi kaleci bulsak çok iyi olur

kaleci bulmanın ne kadar zor olduğunu gittiğinde anlayacağız, o zaman yanlış yerde durmuş açıyı kapatamamış cart curt diye ağlayıp hatanı kovalayanlar ne düşünecek göreceğiz

hoş o kafadakiler yüzünden gidip kovanın tekine 10 milyon falan gömeceğiz zaten o da ayrı bi konu

Galatasaray, Muslera'ya Veda Ediyor: Yerine gelecek oyuncu Serie A'da oynuyor; Juan Musso

1700548206628.webp

Ilk iki golde uyudu. Kapattigi koseden pes pese gol yemek yakismadi.

Muslera napsın, adamlar kale çizgisinin dibine kadar geldi kaç kez defans defans gibi oynayacak önce

Bu sene son senesi olsun, iyi hatırlayalım kendisini. Yediği gollere söyleyecek birseyim yok ama Şampiyonlar Ligi'nde Mondragon performansı bekliyorum 3-5 maçta bir en azından. Tek başına bir tane maç alsın Avrupa'da bekliyorum ama gol olabilecek her top gol oluyor.

herkes eleştirilir ama kendisi eleştirilemez bilmiyor musunuz? adamın tr liginde alternatifi yok ama avrupa'da kötü deyince burası tımarhane olur. sanki muslera'nın kötü olmasının bize faydası olacak. keşke dünyanın en iyi kalecisi olsa. ilk şut ilk gol değişmez kaderimiz oldu.

macı vermek ıcın herşeyi yaptı

Onana dan kalır yanı yoktu onana bile 2-3 top çıkardı gene bir sonraki kalecimiz ospina tarzında olsun isterim hep ayakları hem refleksleri iyi olan

Defans arkasina atilan toplarda muhtesemdi 6-7 tane iyi pozisyon kesti. Gollerde hatali diyemeyiz ama Muslera dan en azindan Bruno nun şutunu çıkarmasını beklerdim.

Geri
Üst Alt