#1 Fernando Muslera

Üzüldüm isliklanmasina ama hakkediyor artık,hoca artık kendisini yedek bırakmalı, nando ile kötü vedalaşmak yakışmaz bize

dursun özbek açıkladı yahu daha birkaç ay olmadı, yazdık,

adam ülkesinde kulüp almış onunla yatıp kalkıyor dedi,

hala bu adamı oynatıyor Okan hoca, kafa burada değil, kafa kalecilikte değil, ülkesinde,

günay a yazık

Defol git umarim son macin olmustur. Gunay yerinde olsam karıştırırım ortalığı bu herif niye oynuyo diye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sene de bir top oynamadı, sezon sonu ah ülkem vah ülkem dediğinde önüne milyon eurolar dökeceğinize, teşekkürler kaptan deyip postalasak, ne takımı, ne taraftarı, ne de bu arkadaşı bu duruma düşürmesek ne olurdu? Abi yollayın gitsin illa taraftar tepki mi göstermesi lazım daha kaç maç yakacak bizi geçen senelerden ders alın biraz

Patır patır dökülerek bizi ilk 8 ve ciddi bir gelirden etti. Her maç kaç gol atılması gerekiyor maç kazanmamız için?

Ayrilik bu sekilde olmamali

Son sezonu ve evet rezalet durum da bu tartismaya kapali zaten

Kendisi de mac sonu bitti isareti yapmis o an yorgunluktan daha tatsiz seyler de yapabilirdi

Madem bittigini kabul ediyorsa sezon sonuna kadar yedek kalmasi gerekiyor

Sokarım avrupasına da adam gibi kleci alın bu takıma hemen şu dakika kontratını da fesih etsin çok sevgili ülkesine gitsin.

Paşalarımız 25 sene ülkesine tatilde adım atıyorlar emekli olmaya yakın memleket hasreti vuruyor adamlara. Geçelim kardeşim geçelim.

Aslında böyle durumlarda futbolcuyu suçlamıyorum. Sen teknik direktör ve yönetim olarak oyuncudaki düşüşü görüp anında müdahale edeceksin. Nasılsa kimse Muslera'ya laf etmez deyip zorluyoruz. Mertens için de geçerli. Küfür ettirene kadar suyunu çıkartıyoruz adamın.
Hadi muslera neyse kaleci, mertens denilen adam şaka maka futbolu bırakıyordu gitti herifin karısına yalakalık falan yaptılar 1 sene daha uzatalım diye, 17 tane kupası olan kaleciyi kalkmış yuhalıyorlar, adamın her şampiyonluk sonrası ayaklarına kapanıyorsun düşük maaşı kabul etmeyen adamın ayaklarına kapanıp sözleşme uzatmaya calışıyorsun sonra adam suçlu oluyor, şu takımın ilerde belki kaleci antrönörü belkide gelecekte teknik direktörü olacak adamı hatta onu geçtim bu takıma gelecek transferlerde bir sürü yol acacak adama yaptığın muammeleye bak muslerayı 3 haftalık topçu barış alperle falan karıştırdı sanırım bunlar.

Taraftara şekil yapacağına zamanında bırakacaksın

Bende kendim kaleciyim futbol oynadığımda, performansının düşmemesi gereken bir mevki kalecilik düştüğü zaman takımın iyiyse seni taşıyabiliyor ama bizim defansta leş olduğu için geleni geçeni şuan içeri alıyorsun muslera performansın o kadar kötü ki yedeğe çekilmen lazımken oynayıp daha da kötü duruma geldin. Senin kadar seni kesmeyen hocanında suçu var bu durumda ama neredeyse 1 yıldır kötü oynuyorsun seni ilk defa ıslıkladılar diye bitti diyorsan bitsin zaten sende kendine yeni takım bul kontratının 5 de birine bulursan helal olsun.

Geçen sene de bir top oynamadı, sezon sonu ah ülkem vah ülkem dediğinde önüne milyon eurolar dökeceğinize, teşekkürler kaptan deyip postalasak, ne takımı, ne taraftarı, ne de bu arkadaşı bu duruma düşürmesek ne olurdu? Abi yollayın gitsin illa taraftar tepki mi göstermesi lazım daha kaç maç yakacak bizi geçen senelerden ders alın biraz

Bizim sıkıntımız bu, adam ölmüş biz ölmedin diyoruz ikramiye veriyoruz.

Geçen sezon sonunda güzelce yolları ayıracaktık. Başkan çıkıp diyecekti Muslera takım almış, yaşı da ilerledi artık onla ilgilenmek istiyor; bize zaten 13 sene hizmet etti her hikayenin bir sonu vardır bu hikaye de burada bitti.

Sonra kaleci bakacaktı.

Bitti dediysen bu gece feshet ve git. Öyle atar yapıp 2 gün sonra maça çıkma

36 yaş falan kaleci refleksleri için yolun sonu demek. Kimse demesin Buffon vs diye. 100 yılda 1 çıkıyor

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Galatasaray kariyeri bitmiştir.Herkes rahatlar artık.

Geri
Üst Alt