Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.055
- 39.374
- 3.993
Üzüldüm isliklanmasina ama hakkediyor artık,hoca artık kendisini yedek bırakmalı, nando ile kötü vedalaşmak yakışmaz bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben alınmasın demiyorum ki dostum. 3 sene önce yine kaleci lazım diyordum ben. Bu adam yuhlanmamalı. Sayesinde minimum 2-3 sampiyonluğumuz var fazladan.Gunayda ayni halt iyi kaleci değilki kaleci alınması gerek iste
Hadi muslera neyse kaleci, mertens denilen adam şaka maka futbolu bırakıyordu gitti herifin karısına yalakalık falan yaptılar 1 sene daha uzatalım diye, 17 tane kupası olan kaleciyi kalkmış yuhalıyorlar, adamın her şampiyonluk sonrası ayaklarına kapanıyorsun düşük maaşı kabul etmeyen adamın ayaklarına kapanıp sözleşme uzatmaya calışıyorsun sonra adam suçlu oluyor, şu takımın ilerde belki kaleci antrönörü belkide gelecekte teknik direktörü olacak adamı hatta onu geçtim bu takıma gelecek transferlerde bir sürü yol acacak adama yaptığın muammeleye bak muslerayı 3 haftalık topçu barış alperle falan karıştırdı sanırım bunlar.Aslında böyle durumlarda futbolcuyu suçlamıyorum. Sen teknik direktör ve yönetim olarak oyuncudaki düşüşü görüp anında müdahale edeceksin. Nasılsa kimse Muslera'ya laf etmez deyip zorluyoruz. Mertens için de geçerli. Küfür ettirene kadar suyunu çıkartıyoruz adamın.
bitti işareti yapmış. Bitsin birader bitsin yabancı kontenjanımız açılır.
Radikal bir sekilde kaleci şart diyorum ben hazır transfer sezonunda iken.Ben alınmasın demiyorum ki dostum. 3 sene önce yine kaleci lazım diyordum ben. Bu adam yuhlanmamalı. Sayesinde minimum 2-3 sampiyonluğumuz var fazladan.
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Yanındayım dostum. Aynı fikirdeyizRadikal bir sekilde kaleci şart diyorum ben hazır transfer sezonunda iken.
Geçen sene de bir top oynamadı, sezon sonu ah ülkem vah ülkem dediğinde önüne milyon eurolar dökeceğinize, teşekkürler kaptan deyip postalasak, ne takımı, ne taraftarı, ne de bu arkadaşı bu duruma düşürmesek ne olurdu? Abi yollayın gitsin illa taraftar tepki mi göstermesi lazım daha kaç maç yakacak bizi geçen senelerden ders alın biraz