#1 Fernando Muslera

O kadar hatasına rağmen ilk defa isliklandi. Arkadaş bizi 15 dakikada sildi. Söylenecek söz yok

yakın çevresine "her gelen topu yedim artık doydum, bu saatten sonra gol yemem" demiş.

güveniyoruz sana muselara'mmmm.

Fernando Muslera, Konyaspor maçında oynarsa 429 maç ile Galatasaray'ın lig tarihindeki en çok forma giyen futbolcusu olacak.

Fernando Muslera, Konyaspor maçında oynarsa 429 maç ile Galatasaray'ın lig tarihindeki en çok forma giyen futbolcusu olacak.
Kesin oynayacak

ama trip yapıp ben daha giyemeyceğim forma diyerek şu statüye gelmediğini düşünsene

12-13 yıldır forumdayım, 1 kez ban yedim, o da sana bir BJK maçında sonra söylediklerim.

söylediklerimin hala arkasındayım.

Oynadığın 14 sene boyunca her dönem güllük gülistanlık değildi. Taraftar sana bir kere bile bir şey demedi. En ufak tepkide küseceksen sen bilirsin.

Vallahi yarında el kol hareketi yaparsa kendi bilir. Ben hoca olsam oynatmam. Performansı rezalet uzerine bir de morali bozuk kaleciyi oynatmak intihar demektir.

rekoru kırmadan postalama fikri!!

Hoca ile görüşme yapar ilk 11'de olur
Taraftarın bu sefer destek vereceğini o da biliyor

ben kendisi hakkında "florya ya heykeli dikilmeli" diyen adamım.

ancak kiev maçındaki hareket artık, şımarıklığın ve vefasızlığın çok büyük bir göstergesi oldu.

bu kulüp sana ne istediysen -bir kelam etmeden- verdi;

para, sevgi ve desteğini hiç esirgemedi. peki sen naptın?

-ilk ıslıklamada, tribini atıp defolup gittin.

ulan o ıslığa rağmen tek başına tribünlere gidip özür dileyeceksin, pardon diyeceksin. vefa budur. hiç mi onca senenin bir hatırı yok. performansın ortada her maç istinasız çuvala dönüyorsun.

çok ama çok ayıp etti.
Bitti hareketini unutmak zor, aynı Selçuk
İnanın yere attığı forması gibi
Takımın kaptanı ıslıklanıyorsa aynı dediğin gibi tribüne giderek özür dilemeli

Bu arada ıslıklamaya tamamen karşıyım ancak burası leşbahçe değil
Başarısızsan ve formaya saygı duymuyorsan gitmelisin

hocaya oynatmasın diye yazdım ama düşününce torreria filan su koyacak takım karışacak iyice. sezon sonunu bekleyeceğiz mecbur. bunun insafına kaldık.

ne yazık ki muslera olduğu müddetçe yedek bırakamazsın , ya parasını verip göndericen ya da oynatıcaksın

Forumun her yerinden vefasızlık ve kıymet bilmezlik akıyor.

Utanacağınızı bilsem Robinson Zapata, Leo Franco fotoğrafları falan koyardım buraya ama,
ondan da anlamazsınız ki...
ETtC3rvXYAEoCK-.jpg

Geri
Üst Alt