Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.957
- 77.147
- 4.218
45'ine kadar yolu var.derhal 5 yıllık kontrat

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
45'ine kadar yolu var.derhal 5 yıllık kontrat

sözleşme verilip bülent'i geçmesi sağlanmalı. ayrıca bu sene şampiyon olursak şampiyonluk sayısında şenol güneş'i geçiyor.
Muslera'nın 500 maça 2 maçı kaldı diye biliyorum Bülent Korkmaz'ın 580 civarı ama 2 sene kalırsa rahatlıkla geçebilir.Vay be ben Bülent Korkmaz'ın daha çoktur diye sanıyordum. Ama her şey dahil toplamda 600'ye yakındı onun herhalde.
İsteyeceği maaşa bağlı. 1,5’tan anlaşıyorsak yılların emeği der 1+1 yaparsın da fazlasında 1 yıl yeter, önümüzdeki yılın maaşı belirlemeye gerek yok.Bence 1+1 ideal olanı
Hedefleri olan bir takımız bu sene kaleyi düşünmeyelim
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2'ye kadar ideal olur diyorum bendeİsteyeceği maaşa bağlı. 1,5’tan anlaşıyorsak yılların emeği der 1+1 yaparsın da fazlasında 1 yıl yeter, önümüzdeki yılın maaşı belirlemeye gerek yok.
Bu seneki performanstan dolayı 2’ye taraftar ses çıkarmaz ama geçen senelerdeki gibi düşüşte eleştirilerin odağı olur. O durumda da 1+1 anlaşıp kötü oynarsa takımın 12-13 yıllık Kaptanından indirim istemek de hoş olmaz. Jk Atiba’yı falan sürüncemede bırakıp istediği kontratlara imzalatsa da bize yakışmaz diye düşünüyorum. 1,5’a falan anlaşıp maç başını bir tık yükse verebiliriz, oynamazsa sıkıntı olmasın.2'ye kadar ideal olur diyorum bende
Sınır bence 2 olmalı
500 bin için macera aramaya gerek yok