#1 Fernando Muslera

Çok rahat 2 sene daha oynar.

Umarım yolları ayırmak gibi bir hayata düşmeyiz. Görüntüsü ve performansı ile zaten veteran havası yok, verdiği güven bambaşka seviye. En önemlisi de rakiplere karşı psikolojik üstünlüktür muslera. Mesela livakovic bir hata yapsa direkt fenerlilerin aklına muslera gelir, ikinci hatasında direkt yerler livayı. Muslera kendini iyi hissettiği sürede anlaşma yolu bulunmalı her zaman.

Vay be ben Bülent Korkmaz'ın daha çoktur diye sanıyordum. Ama her şey dahil toplamda 600'ye yakındı onun herhalde.
Muslera'nın 500 maça 2 maçı kaldı diye biliyorum Bülent Korkmaz'ın 580 civarı ama 2 sene kalırsa rahatlıkla geçebilir.

En büyük mü tartışılır tabii ki ama, en büyük efsanelerden biri. Devam.

Kal kaptanim daha nice zaferler yaşayacagiz. Dalyani 500e tamamlayalim derim

Kesinlikle uzatilmali haber doğruysa

Kaleci konusunda son 25-30 senedir en sansli kulüp olabiliriz türkiye’de

Bence 1+1 ideal olanı

Hedefleri olan bir takımız bu sene kaleyi düşünmeyelim

Bence 1+1 ideal olanı

Hedefleri olan bir takımız bu sene kaleyi düşünmeyelim

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsteyeceği maaşa bağlı. 1,5’tan anlaşıyorsak yılların emeği der 1+1 yaparsın da fazlasında 1 yıl yeter, önümüzdeki yılın maaşı belirlemeye gerek yok.

2'ye kadar ideal olur diyorum bende

Sınır bence 2 olmalı

500 bin için macera aramaya gerek yok
Bu seneki performanstan dolayı 2’ye taraftar ses çıkarmaz ama geçen senelerdeki gibi düşüşte eleştirilerin odağı olur. O durumda da 1+1 anlaşıp kötü oynarsa takımın 12-13 yıllık Kaptanından indirim istemek de hoş olmaz. Jk Atiba’yı falan sürüncemede bırakıp istediği kontratlara imzalatsa da bize yakışmaz diye düşünüyorum. 1,5’a falan anlaşıp maç başını bir tık yükse verebiliriz, oynamazsa sıkıntı olmasın.

Geri
Üst Alt