#1 Fernando Muslera

Sportmenlige karsi hareket yüzünden uzun ceza yesin, formayi Günaya verelim. Belki 1+1 sözlesmesi ciktigi maca göre 2 senelik sözlesme oluyordur. Onu engelleyerek, sene sonu ugurlariz.

Yazık valla ŞL'den elenmek kadar koydu bu gördüğü kırmızı bana. Kendisi de bin kere pişman olacak. Artık o herkesin saygı duyduğu Muslera olmayacak.

kaptan olup çift santrafordan bile döndürememişin hocanı. geçen yıl dzeko-tadic ismail'i bile şampiyon yapacaktı neredeyse. gittin sevinen gencecik herifi tekmeledin de noldu unutturdun mu mağlubiyeti. imam osurursa cemaat sıçarmış tabi.

Gereksizdi o kart. 1 gole her şey yeniden başlayacak takımı as kalecisiz bırakıyorsun üstelik pozisyonda bile değilsin gol yemişsin zaten. Ne gereği vardı?

Muslera’nın yemiş olduğu kart aslında takım içinde çok büyük sorunların olduğunun göstergesidir. Bence birlik beraberlik kazanma duygusu arkadaşlık ekip ruhu kaybedilmiştir.

Severek ayrılır mıyız bilmiyorum. Kontrolü kaybettiğinde takıma en büyük zararı kendisi veriyor.

Yediği kırmızı büyük amatörlük. Daha 12 dakika var, bunun yanında elensen bile Avrupa ligi var. Şimdi grupta ilk iki maçta yok. Şu amatörlük para cezasıyla sonuçlanmalı.

Performansı, yediği hatalı goller filan hepsini bir kenara bırakıyorum. Bu yaptığın hareket neyin nesi?

Ben utandım gerçekten pozisyonun tekrarını izlediğimde...

Golde büyük suçlu diyemem ama açılmasaydı o herifin vurup atabilme ihtimali çok zayıftı bence manasız risk aldı golden sonra da tüyü dikti

Abdülkerim in gördüğü kırmızı kart yararımıza oldu demiştim ilk maçtan sonra şimdi bir benzerini de Muslera için düşünüyorum Muslera nın şu haliyle kalede olmasındansa oynamaması daha hayırlıdır

bu hareketi yapacak kadar amatör bir adam değil bence okan buruk'un bozuk psikolojisi oyunculara da sirayet etmiş.

niye adama tekme atmaya çalışıp malzeme veriyorsun abicim?

muslerayı çok severim ama şu tarz hareketinin hiç anlamı yok

Mertens, Muslera bunları sezon bitmeden hatta dehlesinler. Ziyech filanda sonradan girsin sadece. Kerem'i de gönderin acilen bu kadar beceriksiz bir topçu olamaz.

İşlerin kötüye gittiğini sezdiği anlarda patlatıyor bir saçmalık.

Geri
Üst Alt