#1 Fernando Muslera

Keske sezon sonu yerinde biraksaydi. Coktan yeni kaleci alinmaliydi. Neyse bu sezon böyle gidecek artik. Bundan kötüsü olmaz zaten ama bu turun gitmesinde büyük payi var, hele ilk mactaki performansi.

Yaptığı hareket felaket.

efendi Muslera imajını bir çırpıda sildi attı..

uefa beş maç ceza verirse lig aşamasında yok neredeyse..

Bu seviyelerde şova gerek yok ligde yaparsın tamam da Şampiyonlar Ligi oynuyoruz kaptan 10 dakika uzatmada takımı eksik bıraktın

Bunu unutmusum sinirden.

Simdi sinirim indi biraz.

Bunun kaptanligi yarin elinden alinmazsa Okan Buruk hocayim falan da demesin. Mac doner donmez ama en az +10 uzatma henuz baslamamisken sen 38 yasinda kaptan olarak boyle oyundan atilirsan bir daha kaptanim diyemezsin.

20 küsür senedir yaptığımız hatadan vazgeçmiyoruz. Takım yaşlandıkça revize etmek yerine yaşlı oyuncularla sözleşme yenileyip çıkmaza giriyoruz. Bu kısır döngü hep böyle devam edecek herhalde. Sen ne kadar para harcarsan harca, adam senin harcadığının 10-20%’di ile seni tokatlayıp gidiyor.

Sen ne halt ediyon ya iki maçtır? Kafan mı iyi oğlum senin? İlk maç bok gibi oynadın sakatlık ayağına oyundan çıktın. Bu maç yine takımı sattın, kaptansın lan sen o golden sonra takımın döneceğine inancın o kadar mı yok? Yazıklar olsun lan hepinize.

Maçı öyle bir hale getirdi ki bir an kavga çıkacak ve bol kırmızı göreceğiz zannettim. Birisi bu arkadaşa Avrupa'dan elenmediğimizi ve devam ettiğimizi söylemeliydi. 37 yaşında takım kaptanı, 17 yaşında bir genç mantalitesi ile sahada takıldı bugün. Şimdi ilk iki maçta oynayamayacak.

Yaptığı iş Tudor'un gidiş Dönemini hatırlattı. Deneyimli birisi olarak hem saha içi hem saha dışındaki eksikliği görüp aksiyon aldığını düşünüyorum. Terim losing...

Teşekkür edilip yollar ayrılmalı. Biri yazmış twitterda çok haklı, indirim istedi yönetim uruguaya gitcem demeye başladı ne zaman yönetim aldığı maaşı teklif etti o zaman söleşmeyi imzaladı. Böyle efsane olunmaz, iyi imajını da daha fazla kötüye sokma

ilk maç abuk subuk 2 gol yiyip oyundan tüydü şimdi de gol yiyince tüydü ama klüp klüpten ziyade bir sirk olduğundan bunlar normal.
3 4 senedir Galatasarayda olan adam soyunma odasında darbe yapabiliyor bu adam 13 senedir burda o hakimiyetle istediğini yapar şu ortamda

canımız ciğerimiz o ayrı ama yaptığı disiplinsizliğin ağır bir bedeli olması gerekir bence.. hala şansımız varken yaptığı hareket amatör liglerde bile yapılabilecek bir iş değil..

futbol bu, 10 dk gibi koca bir zaman diliminde herşey olabilirdi daha.. 2 veya 3 yıl önce real madrid manchester city takımına deplasmanda 4-3 yenilmişti. kendi sahasındaki rövanşta ise 70. dk da 1-0 geriye düştüler. üstelik oyun olarakta mancity gol üstüne goller kaçırıyor. ama hep diyoruz ya futbol bu. 90. ve 91. dk'larda üstüste 2 gol. uzatmalarda 1 gol daha atarak real madrid tur atlamıştı.. o gün real kadrosunda muslera gibi bir sorumsuz olsaydı o futbol mucizesi yaşanmayacaktı..

eğer amatörler tarafından yönetilen bir kulüp değilsek, bu yaptığı sorumsuzluğun mutlaka ağır bir cezası olmalı.. uzunca bir süre kadro dışı bırakılması gerekiyor bence..

CPH2581 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç kızamadım kendisine. UEFA finalinde rakibine vurarak kırmızı gören Hagi, dünya kupası finalinde kafa atarak kırmızı görerek Zidane…

Olur böyle şeyler.

İlk maçta performasıyla maçın içine etmişti, dün de yaptığı hareketle sıvadı. Adam tahrik etti eyvallah ama sen gidip adama niye tekme atıyorsun. En az 3 ve üzeri ceza alacak ve grup aşamalarının çoğunda yok.

Birde son oynanan tüm Avrupa maçlarında illa birisi çıkıp böyle saçma sapan kırmızı kart görüyor. Takımda otorite falan olmadığı için herkes kafasına göre takılıyor sahada.

Geri
Üst Alt