#1 Fernando Muslera

Arkadaşlar kusura bakmayın ama buraya gelip “defol, rezil” gibi yorumlar yapanlar taraftar değildir Galatasaray’lı hiç değildir.

Taraftarım diyorsa da bu kulübün değerlerini anlamamıştır, Galatasaraylılık nedir bilmiyordur.

Evet size Galatasaray’lılık nedir öğretmek ben ve benim gibilere kalmıştır siz sormadan söyleyeyim

maaşını peyderpey vereceğiz deyip devre arası kontrat feshi yapalım ve yabancı kaleci kiralayalım yoksa sezon gider apaçık ortada her şey.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama buraya gelip “defol, rezil” gibi yorumlar yapanlar taraftar değildir Galatasaray’lı hiç değildir.

Taraftarım diyorsa da bu kulübün değerlerini anlamamıştır, Galatasaraylılık nedir bilmiyordur.

Evet size Galatasaray’lılık nedir öğretmek ben ve benim gibilere kalmıştır siz sormadan söyleyeyim
gel de sana Galatasaraylılığımızın sadakasını verelim kaç para istiyorsan senden mi öğrenicez hayırdır ?
elin real madridi 20 yıllık efsanesi casillası dehledi bir halta yaramayınca anası mısın babası mısın musleranın yoksa başka bir ilişkin mi var herifle de allah gibi savunuyon

Yav Young Boys eşleşmesinde ki rezillikleri, Hatay maçında yediği avarelce golü, dün yine kalastan hallice ayağıyla oyun kurmaları vs derken tabiki de eleştirilecek. Gören de efsane sezon başlangıcı yaptı sanır. Sezon sonu 25.şampiyonluk ve 5.yıldız sonrası yollar ayrılmalıdır. Umarım bunu başarabiliriz.

Yav Young Boys eşleşmesinde ki rezillikleri, Hatay maçında yediği avarelce golü, dün yine kalastan hallice ayağıyla oyun kurmaları vs derken tabiki de eleştirilecek. Gören de efsane sezon başlangıcı yaptı sanır. Sezon sonu 25.şampiyonluk ve 5.yıldız sonrası yollar ayrılmalıdır. Umarım bunu başarabiliriz.

Rengim zaten eleştirilsin. Benim tepkim eleştiri yapmayı bilmeyen insanlara.

rezil hakaret değil bu arada tdk anlamını öğrenin önce

rezil etmek : birini, isteyerek ya da istemeyerek, çok utanılacak bir duruma sokmak
muslera bizi tam da bu hale sokmuştur gayet tanım oturmuş rezil diyenlere bir teşekkür dahi edilmeli bu kadar saf şekilde tanımladıkları için

Bir futbolcunun performansını beğenmezsin eleştirebilirsin ama saygısızca asla hele hele Muslera'ya asla

rezil hakaret değil bu arada tdk anlamını öğrenin önce

rezil etmek : birini, isteyerek ya da istemeyerek, çok utanılacak bir duruma sokmak
muslera bizi tam da bu hale sokmuştur gayet tanım oturmuş rezil diyenlere bir teşekkür dahi edilmeli bu kadar saf şekilde tanımladıkları için
Defol da hakaret değil.

7 super lig şampiyonluğu, 4 turkiye kupası, 6 super kupa almış bir adama bu post attırılmamalıydı, kulubün başarılarının neredeyse yarısında tuzu olan bir efsane. Young boys maçında herkes yerden yere vururken ben savundum çünkü olanları kaldıramayan tek kişi oydu o tekmeyide o yüzden attı zaten. Dün oynanan maçta neredeyse bireysel hatası yoktu hatta 1 tane net gol çıkardı. Muhtemelen çok eleştiri gitti sosyal medyadan o da yakında zaten bırakıyorum ya da gidiyorum mesajı verdi

rezil herif günay kaleciliğinin zekatını versin buna dzekodanda hajradonivictende yerinde dursa kurtarıcağı penaltıları yiyor
Yav sen nasil taraftarsin. Senin 2 tane şampiyonluğunda direk bu herifin etkisi var. Sadece bireysel olarak alinan şampiyonluk etkisi diyorum. 7 tane şampiyonluk yaşamış 500den fazla maça çıkmış bir adam bu. Sevinme la o zaman muslera kurtardiginda falan. Her yediğinde gel söv. Kurtardiginda övme fena olur

Tek başına 2-3 kupa kazandırmıştır en az şuradaki yorumları yapanlarda sözde taraftar.

Sene sonu Muslera ya emekleri için teşekkür edip adına yakışır bir veda yapılmalı. Ayakları iyi bir kaleci çalışmalarına da şimdiden başlanmalıdır.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav sen nasil taraftarsin. Senin 2 tane şampiyonluğunda direk bu herifin etkisi var. Sadece bireysel olarak alinan şampiyonluk etkisi diyorum. 7 tane şampiyonluk yaşamış 500den fazla maça çıkmış bir adam bu. Sevinme la o zaman muslera kurtardiginda falan. Her yediğinde gel söv. Kurtardiginda övme fena olur
sana mı soracağım sen kimsin sen nesin bir kere de akıl veriyosun o kadar aklın varsa git önce türkçe dersi al düzgün yazmayı öğren.
hasan şaş'ı falan da çağıralım onun da 2 tane şampiyonlukta etkisi var kaç tane şampiyonluk yaşamış kafalara bak pırıl pırıl.

Ayakları çok kötü, bunun dışında çok zaman kaybediyor ve tercihleri de kötü. Sen ince işlere girme kaptan ileri tepebildiğin kadar tep topu başka türlü olmuyor.

Geri
Üst Alt