#1 Fernando Muslera

sana mı soracağım sen kimsin sen nesin bir kere de akıl veriyosun o kadar aklın varsa git önce türkçe dersi al düzgün yazmayı öğren.
hasan şaş'ı falan da çağıralım onun da 2 tane şampiyonlukta etkisi var kaç tane şampiyonluk yaşamış kafalara bak pırıl pırıl.
Evet bana soracaksın. Günay zekatini versinmiş falan filan yapma ya. Günay kaleye geçince de Günay'ı yersiniz ama. Size yemeye oyuncu çok nasılsa. Önüne gelene hakaret et geç ne güzel dünya değil mi?

Ya Onur hadi Jahrein gibi hukuk açıklarını kovalama. Rezil herif dediğin kısımdaki anlamı hepimiz biliyoruz. Adalette hakaret sayılmaması senin iyi niyetli olduğunu göstermez
şimdiden Eray EmekliOl olarak düzeltelim arkadaşın ismini @mods

Türkçe dersi al diye boşuna demiyorum sana daha 2 mesaj önce belirttik rezil kelimesinin tdk anlamını ama anlaşılan sen ilkokulda dinlediğini bile anlamamışsın sana emek veren öğretmenine yazık.

şimdiden Eray EmekliOl olarak düzeltelim arkadaşın ismini @mods

Türkçe dersi al diye boşuna demiyorum sana daha 2 mesaj önce belirttik rezil kelimesinin tdk anlamını ama anlaşılan sen ilkokulda dinlediğini bile anlamamışsın sana emek veren öğretmenine yazık.
Anlayana anladığı gibi. Bende suç sana yazdım. Rezil herif hadi daha bana yazma.

Not: Rezil herif hakaret değil diyen sensin kusura bakma işine geldiği gibi

Sezon sonunu beklersen kamyon devrilir devre arası için ikna edilmeli. Plaket jübile maaşının kalanı vs halledilir bu işler.

+1 yıl daha sözleşme uzatılmalı.

Paylaşımı pozitif bir durum içermiyor heralde. Mental olarak gidik başladı bu sezona zaten, iyiye yoramıyorum. Yakında kurtuluyorsunuz mesajı olası geldi.

Güney Amerika tayfa komple sezon sonu ayrılırsa şaşırmam.

Bu arada yazmıyoruz ama şimdi top buna geliyor, 2 adam boşta olsa da atmıyor sonra bekliyor bekliyor rakip yaklaşınca etrafı sarılı adama pas veriyor.

Bu arada yazmıyoruz ama şimdi top buna geliyor, 2 adam boşta olsa da atmıyor sonra bekliyor bekliyor rakip yaklaşınca etrafı sarılı adama pas veriyor.
Dün 3 oyuncumuz sagdan depar atiyordu, top musleranin elindeydi tam atacakken vazgecti ve biraz düsünüp oraya atti ataga cikamadik topu kaybettik. Rakip kapatmisti orayi.
Ama elestiremeyiz kardesim yaaaa adam kupa kazandirdi ya sanki babasinin hayrina oynuyor takimda😂

Geri
Üst Alt