#1 Fernando Muslera

maçının oyuncusu muslera’dır bana göre. bir kaptan gibi ayakta tuttu takımı, tebrikler.

FT dönemine göre ayağını inanılmaz geliştirdi, sadece genç oyuncular kendini geliştirebilir tezini kanlı canlı çürüttü büyük kaptan!

Sağ eliyle kurtardığı top ligin kırılma anlarından biri olabilir.

0-0 ken bizi oyunda tutan birkaç adamdan biri de Kaptandı.

bravo

secili iceri attıktan sonra kaptanın performans yukseldi

Kaptanı bugünkü bir kaç kurtarısı nedeniyle tebrik ediyorum.

Vallaha taraftarımız sene sonu gönderme derdine düşmüş. Ayakları hiç bir zaman iyi olmadı lakin, adam takımın domino taslarindan. Bence en az iki sene daha taş gibi oynar. Yaşadığı sakatlıklardan sonra başka kaleci olsa futbolu kafasından sılmisti. Tam pro adam. Bravo kaptan

bu adam bizi bıraktığında ben kendime gelemem uzun bir süre depresyona girerim

az değil tam 13 senedir bizle. muslera geldiğinde sivilceli ergenin tekiydim

Muslera’nın 13 yıllık kariyeri ile kilitli yapılabilecek bence sadece 1 tek eleştiri var.

Kendisi yerel rekabette ki maçlara Avrupa maçlarına göre daha motive çıkıyor.

Galatasaray’a aidiyeti ve performansı genel olarak asla sorgulanamaz. Ancak bu durum yok değil. Uruguay ile de sıvadığı maçlar çok aynı şekilde. Ama lig için sakatlık yaşadığı 2 sezon hariç hep iyi performans verdi genelde.

Ama aynı sezonlarda Avrupa maçlarında hep sakatlık sonrası performansı ayarında maçlar çıkardı.

Sırf bundan dolayı bence kaleci performansı ve Galatasaray aidiyeti olarak zirve olmasına rağmen Taffarel’in hala gerisinde benim için.

Bunu değiştirecek tek şey var. Mayıs 2024’te elinde kalkan bir UEFA Kupası ile tribünleri selamlayarak kariyerini bitirmesi.

Kaptan gel oynayabildiğin kadar oyna oynamadığın zaman sana efsane bir jubile yapalım ardından kulüpte kaleci antrenörü olarak göreve başla ama kariyerini bizle sonlandır bu kariyere bu yakışır.

Geri
Üst Alt