Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.240
- 15.075
- 1.878
1,5 + 250 bin sampiyonluk primi + puan basi 5 bin €. 40 mac yapsa, ordan +80 puan cikartsak sezonu 2,2 milyon civari maasla tamamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada 38 yaşında bir oyuncu için en pahalı kontratlardan biri olur zaten 2 milyon euro. Yarın istediğiniz performansı veremezse bugün verelim deyip yarın bu yaşta adama niye bu kontratı verdik demeyin de, yapmadığınız iş değil.
Bence de kalabilir istediği yere kadar.Ben Muslera için demem. Başkasını bilmem. Hiçbir zaman da öyle "çok kötü" performans verdiğini düşünmüyorum. Taraftar üst düzey kaleci performansına alıştı, 2 topu tutamayınca, 2 hatalı pas verince fazla gözlerine batıyor. Bu beklenti standartlara göre Curtois'dan tut, Alisson'a, Donnarumma'dan tut Neuer'e kadar tüm kaleciler Muslera kadar eleştirilirdi son 3-4 yılda. Bir de ondan pas alan oyuncunun kaptırdığı pozisyonların %90'ında hatanın onda olduğunu düşünmüyorum. Eğer o dönemki hoca Muslera'ya önceliğimiz pasla çıkmak dediyse o topların %90'ı gayet normal pas tercihleri. Muslera gidince yerine doğru birini bulana kadar anlayacak millet hanyayı konyayı.
Bence de kalabilir istediği yere kadar.
Ama ilk hatasında sözleşmeyi aldı, yatacak laflarını görür gibiyim.
Bu arada 38 yaşında bir oyuncu için en pahalı kontratlardan biri olur zaten 2 milyon euro. Yarın istediğiniz performansı veremezse bugün verelim deyip yarın bu yaşta adama niye bu kontratı verdik demeyin de, yapmadığınız iş değil.
Yatma lafı olmazda,defansımız ne zaman kötü kalecimiz kötü oluyor. Defansımız iyi gittiği sürece Muslera 50 yaşına kadar oynar gibime geliyorBence de kalabilir istediği yere kadar.
Ama ilk hatasında sözleşmeyi aldı, yatacak laflarını görür gibiyim.