#1 Fernando Muslera

Adam rahat değil önündekilerin götü başı oynadığında hep bu muslerayı görüyoruz.

Muslerads değisim oldugunu zanneden yanılıyor. Bu adan 5 ayda topa cikmaya tereddut edecek hale geliyorsa yaslanma yada yeteneklerinin bitmesiyle değil. Önündeki ekip bunu muthiş etkiliyor.

Ha bu sene tesekkur edip gönderecektik orası ayrı mesele tabiki.
Millet 3-5-6-10 milyona ne kaleciler aliyor. Bizimkiler yine gider en kovasini alir ugurcan falan gelirdi muhtemelen.

Bu arada takımdakiler biraz adam olsa kaptanın kırmızı gördükten sonra hala mıy mıy top çevirmez, mal gibi degaj yapmazdı.

Kendisine hiç yakışmayan bir hareket yaptı. Skor ne olursa olsun her şey olabilirdi.

Bunu unutmusum sinirden.

Simdi sinirim indi biraz.

Bunun kaptanligi yarin elinden alinmazsa Okan Buruk hocayim falan da demesin. Mac doner donmez ama en az +10 uzatma henuz baslamamisken sen 38 yasinda kaptan olarak boyle oyundan atilirsan bir daha kaptanim diyemezsin.
Ya guzel admirim canım admirim. Bu herif 2 li sinek bile değil yapamaz.

Uefa'dan 3-5 maç ceza alacaksın ve takımını yine yanlız bırakcaksın,büyük sçtın kaptan.
Gemiden ilk kaçan büyük kaptan!

Ilk macta ayri rezil ikinci macta ayri rezil.

Sen napiyon ya? Gec kenara biraz kendine gel. Keske bunu yapabilecek cesarete sahip bir TD'miz olsaydi.

Hiç kızamadım kendisine. UEFA finalinde rakibine vurarak kırmızı gören Hagi, dünya kupası finalinde kafa atarak kırmızı görerek Zidane…

Olur böyle şeyler.

Haginin suratına 2 tane dirsek yedikten sonra adamsı sırtından iteklemesini bunla bir mi tuttun

4-5 maç cezayı yapıştırırlar

yönetim muslera ile konuşup sosyal medyadan bir açıklama yaptırmalı. yaptığı hareketten ötürü rakip oyuncudan ve kaptan olarak yanlış davrandığı için kendi takım arkadaşlarından özür dilediği bir mesaj yayınlayabilir. göstermelik bile olsa yapılmalı.

ama olmayacak

Hiç kızamadım kendisine. UEFA finalinde rakibine vurarak kırmızı gören Hagi, dünya kupası finalinde kafa atarak kırmızı görerek Zidane…

Olur böyle şeyler.
Nasıl olur böyle şeyler? Her gol atan rakibe tekme atalım madem. Kuduruk fenerliler dünden beri yazıyor yine şu saçmalık yüzünden.

Zidane ve Hagi kırmızı niye yedi, Muslera niye yedi, arada dağlar kadar fark var. Ayrıca dünyanın sonu gelmiş gibi davrandığı için 4-5 maç cezayı alacak ve avrupada bizi yalnız bırakacak.

Nasıl olur böyle şeyler? Her gol atan rakibe tekme atalım madem. Kuduruk fenerliler dünden beri yazıyor yine şu saçmalık yüzünden.

Zidane ve Hagi kırmızı niye yedi, Muslera niye yedi, arada dağlar kadar fark var. Ayrıca dünyanın sonu gelmiş gibi davrandığı için 4-5 maç cezayı alacak ve avrupada bizi yalnız bırakacak.

@Hayri Cund renkdaş sana da yazmış olayım, hagi'yle bir tutmadım ama neticede uefa finalinde bile kırmızı yedi dayanamadı sinirlerine demek istedim.

Ben iyi ki yaptı demiyorum ama dün onun yaptığı değil bizim oyuncuların gevşekliği daha çok rahatsız etti.

Dün o oyuncuların dışarı çıkmayışı esnasında oynuyor olsalardı sırasıyla Hagi, Bülent Korkmaz, Emre B., Felipe Melo falan kırmızıyı yemişlerdi. Hagi muhtemelen gidip dirsek atardı, Bülent birisinin boğazına sarılırdı, Melo çizgi kenarında çift dalardı. Emre B. ise Kaan yere düştüğü an gidip oyuncuyu yere indirmişti.

Ben kırmızı yemesine kızıyorum ama esas sorunum diğer gevşekler.

Kaptanınız kırmızı görmüş hala mıy mıy 15 dakika geçiriyorsunuz. Hiç mi haysiyetiniz yok ya sizin. Adamlar sizle dalga geçe geçe çıktı sahanızdan.

Kaptanımızsın efsanemizsin ama artık şu triplerin bunda sonra son bulmuştur umarım. Dün o hareketi yapmasaydın belki de geri gelmiştik.

Eleştirmek serbest mi ? Fanboylari tarafından bedavaya laf yemeyelim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt