#1 Fernando Muslera

Olur abi böyle şeyler, olmasaydı keşke de kaptanlık alınacak bir durum yok..

Muslera dün verdiği tepkiyle bizi 10 kişi bırakmış olabilir. Sanki öndeyiz, sanki takım ümit vaad ediyor. Takım bitmiş ya bitmiş. Bu takımın kaptanı olarak bu bitmişliğe sinirini bu şekilde çıkardı. Hatalıydı ama kaptanlığı alınacak bir noktada değil. İddia ediyorum bu kulüpte hatta Fatih Terim'i getirin Muslera'dan o kaptanlığı geri alacak testis kimsede yok. Muslera bu kulübün Metin Oktay seviyesinde efsanesidir. İnsanlar burada böyle bi efsane hakkında konuşurken de 3 kere düşünüp 1 kere yazacak.

Benim Galatasaray'da efsane bildiğim oyuncuların çoğu dünkü maçta kırmızı yerdi ya rakibe dirseği atar, ya tekme atar, ya çift dalardı o sahadan çıkmak bilmeyen tipleri gördükten sonra.
Baya sacmaliyorsun , kusura bakma ama demem lazimdi . Dunku gordugu kirmizi pozisyon icabi olusmadi. Adam gol atti, gol sevincinde gidip arkadan tekme salladi.

Bir oyuncu yillardir kaptan diye oyle kafasina gore hareket edemez. Edebilir dersen takimdaki diger oyuncularda o zaman babasinin ciftligi gibi gorur takimi nasil olsa kaptani boyle davraniyorsa kimse kimseye birsey diyemez.

Eleme macinda uzatmalarla beraber son 15 dakika kalmisken bu sekilde takimi eksik birakan bir oyuncu cezalandirilmalidir.

Bu adam sayesinde kazanılan her maç kadar bi tokat yeseniz muhtemelen bilinciniz gider.

kaptanlığı filan alınmaz. yüreği olan adam alır en azından adana deplasmanında oturtur yanına. ondan sonraki milli arada muslera ne yapıp ne yapamayacağını idrak edecek kadar akıllı bi herif zaten. ha sen galatasaray'ın bekası için bunu yapmaktansa oyuncular beni yemesin diye papazların en büyüklerinden birini şu kadar uyarmazsan onlar da böyle ödüllendirirler seni avrupa'da. bugün 38 yaşında adama söz geçiremeyen hocadan da ne köy olur ne kasaba.

Baya sacmaliyorsun , kusura bakma ama demem lazimdi . Dunku gordugu kirmizi pozisyon icabi olusmadi. Adam gol atti, gol sevincinde gidip arkadan tekme salladi.

Bir oyuncu yillardir kaptan diye oyle kafasina gore hareket edemez. Edebilir dersen takimdaki diger oyuncularda o zaman babasinin ciftligi gibi gorur takimi nasil olsa kaptani boyle davraniyorsa kimse kimseye birsey diyemez.

Ben Bülent'inden Hagi'sine kadar, Felipe Melo'sundan Hasan Şaş'ına kadar tanıdığım oyuncuların hepsi dün bu maçı kırmızı kartla bitirirdi. Ha sinirle rakibe çift dalıp yemişsin kırmızıyı, ha sahadan çıkmıyor diye boğazına sarılarak kırmızı yemişsin, ya da Muslera gibi. Ne fark eder?

Bülent Korkmaz'ın dün sahadan çıkmayan rakibe yapışıp saha kenara fırlatacağını, kavga çıkacağını ve kırmızı yiyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bülent Korkmaz olsaydı dün, o'nunda mı kaptanlığı alınsın mı diyecektik?

Eleştirelim bu başka bir şey. Ama kaptanlık alınacak edecek bir şey yok ortada.

Ben Bülent'inden Hagi'sine kadar, Felipe Melo'sundan Hasan Şaş'ına kadar tanıdığım oyuncuların hepsi dün bu maçı kırmızı kartla bitirirdi. Ha sinirle rakibe çift dalıp yemişsin kırmızıyı, ha sahadan çıkmıyor diye boğazına sarılarak kırmızı yemişsin, ya da Muslera gibi. Ne fark eder?
Futbolu cok izliyorum diyorsun sen pozisyon icabi gorulen ve ortada fol yok yumurta yokken kirmizi gorulen bir pozisyonu ayirt edemiyor musun? Bize o an 2 gol lazimken takimi eksik birakiyor eksik, mecbur bir oyuncuyu da bundan dolayi cikarttik daha ne olacakti? Normal bir lig maci veya grup maci degil ustelik.

Ya ne guzel anlatiyorsun ya normal birseymis gibi, iyi bidaki macta yine gol yersek gitsin Nelsson birine dayak atsin, tepki vermeliymis birisi takimda senin mantigina gore ya iyi gitsin dovsun birini.

Ilk mactaki hatali golleri yiyen kimdi acaba? Ah tabi Muslera. Sonra gidiyor bir de kirmizi yiyor yok yere, ama normal ya gitsin dalsin nasil olsa eskiden Hagi'de kirmizi yemisti ya deriz.

Futbolu cok izliyorum diyorsun sen pozisyon icabi gorulen ve ortada fal yok yumurta yokken kirmizi gorulen bir pozisyonu ayirt edemiyor musun? Bize o an 2 gol lazimken takimi eksik birakiyor eksik, mecbur bir oyuncuyu da bundan dolayi cikarttik daha ne olacakti? Normal bir lig maci veya grup maci degil ustelik.

Ya ne guzel anlatiyorsun ya normal birseymis gibi, iyi bidaki macta yine gol yersek gitsin Nelsson birine dayak atsin, tepki vermeliymis birisi takimda senin mantigina gore ya iyi gitsin dovsun birini.

Ilk mactaki hatali golleri yiyen kimdi acaba? Ah tabi Muslera. Sonra gidiyor bir de kirmizi yiyor yok yere, ama normal ya gitsin dalsin nasil olsa eskiden Hagi'de kirmizi yemisti ya deriz.

Senin görüşün renkdaş, saygı duyuyorum.

Ben de kendi görüşümü söylüyorum. Muslera'nın kaptanlığını almak veya işte sana yazıklar olsun, sen zaten hep böylesin, berbatsın, rezilsin, alın bunun kaptanlığını gönderin gibi yorumlara karşı geliyorum.

Edit: Ha şunu da söyleyeyim, tepkiyi 1000 yere bölmek yerine belli bir noktada, veya birkaç noktada odaklamak gerektiğini düşünüyorum. Şuan yemeyip içmeyip yönetim yangını yapmamız gerekiyor bence.

Kerem konusunda sorulan soruya zıplayıp yönetim yoksa ben varım deyip çapından büyük laflar etmişti. Yönetime kendini siper eden kim varsa şu 1 ayda ağır sıçtı. Belli ki yönetimde basına falan konuşacak işleri çekip çevirecek kimse olmayınca hocaya ve bu kaptan biraz daha sorumluluk vermişler siz konuşun siz yapın bu işleri demişler. Bunlar da kraldan çok kralcı olup saçmasalak argumanlarla taraftara basına atar yaptılar. Tabi asıl görevlerini unutup sahada rezilleri oynadılar. 38 yaşında kalecisin. Bana göre 3-4 yıl önce gönderilmeliydin de neyse. Bu yaşta bi oyuncunun dün yaptığı şey amatörlük bile değil. Açıkça biz bi bok oynayamıyoruz ama size de oynatmayız deyip kabadayılık yaptı. Hırsla falan alakası yok. Dağılmış. Ulan adam bi düşünür. Herkes daha vakit vardı falan diyor haklılar da onu da geçtim ya o pozisyon vardan dönseydi. Ofsayt olur pozisyon başında faul olur bişey olur dönebilir vardan. Bedavadan takımı 10 kişi bırakmış olmayacak mıydın? Bu takımdaki arkadaşlarını sahanın ortasında satmak değil de nedir?

Kerem konusunda sorulan soruya zıplayıp yönetim yoksa ben varım deyip çapından büyük laflar etmişti. Yönetime kendini siper eden kim varsa şu 1 ayda ağır sıçtı. Belli ki yönetimde basına falan konuşacak işleri çekip çevirecek kimse olmayınca hocaya ve bu kaptan biraz daha sorumluluk vermişler siz konuşun siz yapın bu işleri demişler. Bunlar da kraldan çok kralcı olup saçmasalak argumanlarla taraftara basına atar yaptılar. Tabi asıl görevlerini unutup sahada rezilleri oynadılar. 38 yaşında kalecisin. Bana göre 3-4 yıl önce gönderilmeliydin de neyse. Bu yaşta bi oyuncunun dün yaptığı şey amatörlük bile değil. Açıkça biz bi bok oynayamıyoruz ama size de oynatmayız deyip kabadayılık yaptı. Hırsla falan alakası yok. Dağılmış. Ulan adam bi düşünür. Herkes daha vakit vardı falan diyor haklılar da onu da geçtim ya o pozisyon vardan dönseydi. Ofsayt olur pozisyon başında faul olur bişey olur dönebilir vardan. Bedavadan takımı 10 kişi bırakmış olmayacak mıydın? Bu takımdaki arkadaşlarını sahanın ortasında satmak değil de nedir?

Her şeye okey de 3-4 yıl önce gönderilmek?

Bi ara Muslera'yı satıp Onur'u alalım diyenler vardı.:hat:

Bir Psv eşleşmesi sonrasında çok kırılmıştım Muslera ya bu da 2. oldu her iki Young Boys maçında da çok büyük suçu var
ben psikolojisini az çok anlamaya gayret ediyorum. ama galatasaray imajina verilmiş bir zarar var ortada. ne ilk defa maç kaybettik ne ilk defa elendik. yaptığı eylemin bir karşılığı olmalı kulüp tarafından. en kötü çıkıp özür dileyecek. fener maçı sonrası da basının karşısına tete'yi yollamışlardı. bu takımın kaptaniysan hata da yapsan kacmayacaksin.

Avrupaya yine Türkler normal, olay cikartmadan yenilmeyi beceremiyor yemi verdi. Süper yapti.

Takimin rezilliginden cildirdi. 90 dk daha oynansa gol atamazdik.
Arttırıyorum 30 dakika uzatma verse bu şekilde isabetli şut dahi atacak hali yoktu takımın aklıma şey geliyor bir de yan toplarda o ellerini kaldırmaları yok mu birşey yapacak gibi 20 metreden şut atamayan adamların

Geri
Üst Alt