Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Olur abi böyle şeyler, olmasaydı keşke de kaptanlık alınacak bir durum yok..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya sacmaliyorsun , kusura bakma ama demem lazimdi . Dunku gordugu kirmizi pozisyon icabi olusmadi. Adam gol atti, gol sevincinde gidip arkadan tekme salladi.Muslera dün verdiği tepkiyle bizi 10 kişi bırakmış olabilir. Sanki öndeyiz, sanki takım ümit vaad ediyor. Takım bitmiş ya bitmiş. Bu takımın kaptanı olarak bu bitmişliğe sinirini bu şekilde çıkardı. Hatalıydı ama kaptanlığı alınacak bir noktada değil. İddia ediyorum bu kulüpte hatta Fatih Terim'i getirin Muslera'dan o kaptanlığı geri alacak testis kimsede yok. Muslera bu kulübün Metin Oktay seviyesinde efsanesidir. İnsanlar burada böyle bi efsane hakkında konuşurken de 3 kere düşünüp 1 kere yazacak.
Benim Galatasaray'da efsane bildiğim oyuncuların çoğu dünkü maçta kırmızı yerdi ya rakibe dirseği atar, ya tekme atar, ya çift dalardı o sahadan çıkmak bilmeyen tipleri gördükten sonra.
Baya sacmaliyorsun , kusura bakma ama demem lazimdi . Dunku gordugu kirmizi pozisyon icabi olusmadi. Adam gol atti, gol sevincinde gidip arkadan tekme salladi.
Bir oyuncu yillardir kaptan diye oyle kafasina gore hareket edemez. Edebilir dersen takimdaki diger oyuncularda o zaman babasinin ciftligi gibi gorur takimi nasil olsa kaptani boyle davraniyorsa kimse kimseye birsey diyemez.
Futbolu cok izliyorum diyorsun sen pozisyon icabi gorulen ve ortada fol yok yumurta yokken kirmizi gorulen bir pozisyonu ayirt edemiyor musun? Bize o an 2 gol lazimken takimi eksik birakiyor eksik, mecbur bir oyuncuyu da bundan dolayi cikarttik daha ne olacakti? Normal bir lig maci veya grup maci degil ustelik.Ben Bülent'inden Hagi'sine kadar, Felipe Melo'sundan Hasan Şaş'ına kadar tanıdığım oyuncuların hepsi dün bu maçı kırmızı kartla bitirirdi. Ha sinirle rakibe çift dalıp yemişsin kırmızıyı, ha sahadan çıkmıyor diye boğazına sarılarak kırmızı yemişsin, ya da Muslera gibi. Ne fark eder?
Futbolu cok izliyorum diyorsun sen pozisyon icabi gorulen ve ortada fal yok yumurta yokken kirmizi gorulen bir pozisyonu ayirt edemiyor musun? Bize o an 2 gol lazimken takimi eksik birakiyor eksik, mecbur bir oyuncuyu da bundan dolayi cikarttik daha ne olacakti? Normal bir lig maci veya grup maci degil ustelik.
Ya ne guzel anlatiyorsun ya normal birseymis gibi, iyi bidaki macta yine gol yersek gitsin Nelsson birine dayak atsin, tepki vermeliymis birisi takimda senin mantigina gore ya iyi gitsin dovsun birini.
Ilk mactaki hatali golleri yiyen kimdi acaba? Ah tabi Muslera. Sonra gidiyor bir de kirmizi yiyor yok yere, ama normal ya gitsin dalsin nasil olsa eskiden Hagi'de kirmizi yemisti ya deriz.
Kerem konusunda sorulan soruya zıplayıp yönetim yoksa ben varım deyip çapından büyük laflar etmişti. Yönetime kendini siper eden kim varsa şu 1 ayda ağır sıçtı. Belli ki yönetimde basına falan konuşacak işleri çekip çevirecek kimse olmayınca hocaya ve bu kaptan biraz daha sorumluluk vermişler siz konuşun siz yapın bu işleri demişler. Bunlar da kraldan çok kralcı olup saçmasalak argumanlarla taraftara basına atar yaptılar. Tabi asıl görevlerini unutup sahada rezilleri oynadılar. 38 yaşında kalecisin. Bana göre 3-4 yıl önce gönderilmeliydin de neyse. Bu yaşta bi oyuncunun dün yaptığı şey amatörlük bile değil. Açıkça biz bi bok oynayamıyoruz ama size de oynatmayız deyip kabadayılık yaptı. Hırsla falan alakası yok. Dağılmış. Ulan adam bi düşünür. Herkes daha vakit vardı falan diyor haklılar da onu da geçtim ya o pozisyon vardan dönseydi. Ofsayt olur pozisyon başında faul olur bişey olur dönebilir vardan. Bedavadan takımı 10 kişi bırakmış olmayacak mıydın? Bu takımdaki arkadaşlarını sahanın ortasında satmak değil de nedir?

kim tokatlayacakmıs taraftarıBu adam sayesinde kazanılan her maç kadar bi tokat yeseniz muhtemelen bilinciniz gider.
kim tokatlayacakmıs taraftarı
ben psikolojisini az çok anlamaya gayret ediyorum. ama galatasaray imajina verilmiş bir zarar var ortada. ne ilk defa maç kaybettik ne ilk defa elendik. yaptığı eylemin bir karşılığı olmalı kulüp tarafından. en kötü çıkıp özür dileyecek. fener maçı sonrası da basının karşısına tete'yi yollamışlardı. bu takımın kaptaniysan hata da yapsan kacmayacaksin.Bir Psv eşleşmesi sonrasında çok kırılmıştım Muslera ya bu da 2. oldu her iki Young Boys maçında da çok büyük suçu var
Sanki vatanı kurtarmış ,fazla kaptırıyoruz kendimizi 7 sülalesine yetecek kadar para kazandı ,yetmemiş ki fon işlerine de girmiş.Başka işlerle uğraşmasın kendi işine baksın!Bu adam sayesinde kazanılan her maç kadar bi tokat yeseniz muhtemelen bilinciniz gider.
Arttırıyorum 30 dakika uzatma verse bu şekilde isabetli şut dahi atacak hali yoktu takımın aklıma şey geliyor bir de yan toplarda o ellerini kaldırmaları yok mu birşey yapacak gibi 20 metreden şut atamayan adamlarınTakimin rezilliginden cildirdi. 90 dk daha oynansa gol atamazdik.