#1 Fernando Muslera

rezil herif günay kaleciliğinin zekatını versin buna dzekodanda hajradonivictende yerinde dursa kurtarıcağı penaltıları yiyor

Sen ayağına top alma. Anladın mı Nelsson ve sen ayağınıza top almayın bilader alakanız bile yok çünkü topla

12 yıllık forum kariyerimde bir kere ban yedim. O da Muslera'nın ayağına sövdüğüm için.

Bütün topları rakibin kucağına vur e mi? Andrapoza mı girdin ne halt ettin defol git artık ya.

bana bireysel hatası yok masalı anlatmayın bu muslera ne işe yaradı yine bu maç? Ulan kaleyi bulan gol oluyor iki senedir. Günay'ı sakatlanmasın diye mi oynatmadın bay Okan? Kaleci oynamadan nasıl form tutacak 3 avrupa maçında yok bu basın toplantılarına puan kaybında çıkmaya cesaret edemeyen 20 yıldır türkçe öğrenemeyen kaptan arkadaş. Ne diye oynadı da neye yaradı bu maç?

bana bireysel hatası yok masalı anlatmayın bu muslera ne işe yaradı yine bu maç? Ulan kaleyi bulan gol oluyor iki senedir. Günay'ı sakatlanmasın diye mi oynatmadın bay Okan? Kaleci oynamadan nasıl form tutacak 3 avrupa maçında yok bu basın toplantılarına puan kaybında çıkmaya cesaret edemeyen 20 yıldır türkçe öğrenemeyen kaptan arkadaş. Ne diye oynadı da neye yaradı bu maç?
Türkceyi iyi konusuyor yav.

Son golde çıkıp geri döndü hata. İlk gole birşey yapamaz. 2. Cisi penaltı zaten

Bu sene onlayiz seneye birini bulmak lazim

Normalde uzun süredir devam eden kötü performansı ve yaşı dolayısıyla kesilmesi yada rotasyona girmesi gerekir ama Okan hoca gibi ezbere kadro yapan, adaletsiz bir teknik adamda bu ihtimali 0 görüyorum.
Muslera
Mertens
İcardi
Barış
Hocanın banko 11 düşündüğü bu 4 isim adıyla yada geçmişteki performanslarıyla yani TORPİL le oynamakta.
Bu cesaret ve adalet Okan hocada olmadığı için bilhassa muslera ve mertense KATLANACAĞIZ.
İcardi ve barış form olarak yükselişe geçer toparlanır ama bilhassa muslera ve mertens Galatasaraylıların imtihanı olacak bu sene.
Allah sabır versin bize

Türkceyi iyi konusuyor yav.

Son golde çıkıp geri döndü hata. İlk gole birşey yapamaz. 2. Cisi penaltı zaten

Bu sene onlayiz seneye birini bulmak lazim
hagi 5 senede türkçe konuşur hale gelmişti 12 sene olmuş Muslera da konuşacak arada. Basın toplantılarından da kaçmayacak kötü skorlarda. Ben performansını beğenmediğim adamı eleştiririm isme bakmadan huyum bu. Ortalama bir kaleci olan Günay bile fark hissettirdi 1 maçla. Uzun zamandır sallantılı durumdayız kalede.

Allah aşkına oyuncu boklamayın artık kimsenin suçu yok bu rezalette sorumlu kişi belli

Sözleşme uzatma macerasına girişmeden yollar ayrılmalıdır. Her şey tadında bırakılmalı.

Davinson-Gunay ile Nelsson-Muslera arasinda ucurum var her alanda. Nelsson’u rotasyon icin yaptik tamam ama Muslera’nin artik bu takimin as kalecisi olacak seviyede olmadigini goremeden kovulabilir sayin futbol fakiri teknik adamimiz.

Geri
Üst Alt