#1 Fernando Muslera

1 sene daha oynayıp en çok forma giyen oyuncu rekorunu kırmasını istiyorum aslında ama mehmet özcan gelecek sene için yabancı kaleci bakılıyor dedi. ha seçim senesine giren dursun yönetimi kalede o değişikliğe gider mi bilinmez
sakatlanmazsa kırıyor zaten bu sene. Seneye de muslera oynarsa yanmışız bitmişiz biz.

Muslera tarihte yerini aldi ve her zaman iyi anilacak. Yalniz artik cok vasat bir kaleci oldugunu idrak etmek lazim. Muslera 10 yil once de yan toplarda ve topu oyuna sokmada rezil otesiydi. Ama mukemmel refleksleri ve karsi karsiyasi vardi. Topu oyuna sokma defosu, Melo, Selcuk, Fernando, Seri ve Mariano gibi adamlar sayesinde takima pek zarar vermedi. Bugun oyle geriye gelip top cikaran bir oyuncumuz yok. Davinson olmayinca Muslera eziyet oluyo her mac. Artik reflekste yok. Gunay’in bugun icin Muslera’dan kotu tek bir ozelligi yok. Gecmise saygi sevgi duymak baska gerceklerle yuzlesmek baska. Muslera’nin artik fark yaratan bir adam olmadigini kabullenmek lazim.
Günay her topu önüne sektiriyor, Muslera ile kıyaslanmaz.

Bir kaleci karşıladığı topu rakibin önüne sektiriyor ise ondan olmaz kısacası Günay’dan olmaz

Young Boys maçı sonrası bir özür yayınlamamasını hala kulübe çok büyük saygısızlık olarak görüyorum.

Okan Buruk kendisi için "sezon sonu ülkesine dönmeyi düşünüyor" dediği an boğazım düğümlendi. Ama sezon sonu, ama başka bir gelecekte... Bir gün gidecek olması canımı sıkıyor.

Young Boys maçı sonrası bir özür yayınlamamasını hala kulübe çok büyük saygısızlık olarak görüyorum.

Benim için Muslera defteri o maçta kapandı. Yazın yolların ayrılacak olmasından memnunum. Zaten kendisinin yaşında olup da o düzeyde maaş alan dünyada başka bir kaleci yok.

En az 2 sezon daha oynar
Ne yapıp edilip ikna edilmeli

görünüşe göre sezon sonu kendisiyle vedalaşacağız
gs tarihinin en büyük kalecisiyle yolları ayırmak bizi üzse de derhal yeni kaleci scoutingine başlamak elzemdir
@Murat Durmaz

bu abimizin gs'dan ayrılması ile sadece "iyi bir kaleci" kaybetmiş olmayacağız. kulübün tüm dinamiklerini ezbere bilen, kaliteli ve karakterli bir yabancı oyuncu da kaybetmiş olacağız.

adam 14 yıldır gs'da. gs'ın ta kendisi olmuştu artık resmen. takımda böyle figürlerin olması, yeni gelen yabancı oyuncuların adaptasyonunu çok kolaylaştırıyordu. mertens de bu karakterde biri örneğin.

misal, maaşlar gecikir, muslera çıkar yabancı oyunculara durumu anlatır, o trafiğin gerilime dönmesini engeller vs...

kendisinin eksikliğini bu anlamda da çok arayacağız.

İkna edilip +1 yıllık sözleşme imzalanmalı. Nereye gidiyon be kral? Futbolu burada bırak işte.

Bana kalsa bıraktıktan sonra da gitmesin, teknik heyete katılsın isterim ama, Muslera'nın planı başka gibi duruyor.

bu abimizin gs'dan ayrılması ile sadece "iyi bir kaleci" kaybetmiş olmayacağız. kulübün tüm dinamiklerini ezbere bilen, kaliteli ve karakterli bir yabancı oyuncu da kaybetmiş olacağız.

adam 14 yıldır gs'da. gs'ın ta kendisi olmuştu artık resmen. takımda böyle figürlerin olması, yeni gelen yabancı oyuncuların adaptasyonunu çok kolaylaştırıyordu. mertens de bu karakterde biri örneğin.

misal, maaşlar gecikir, muslera çıkar yabancı oyunculara durumu anlatır, o trafiğin gerilime dönmesini engeller vs...

kendisinin eksikliğini bu anlamda da çok arayacağız.
Bu kulüp Mondragon'un gittiğinin ertesi sezonu Aykut+Orkunla şampiyon oldu,bişicik olmaz merak etme sen

kalır yav gidip nabacak. uruguay'da 1 çocuğunun kolej parasına mı top oynayacak

Bir de Muslera 'yı övmeden geçmek istemiyorum bu maçta. Belki Alanya ve Antalya maçlarında kurtarış yapmasına gerek kalmadan kazandık maçları ama bu maçta sakin kalıp topu oyuna sokmasını attığı topları filan beğendim gerçekten.

44 pasta 41 isabet sağlamış %93 isabetle, hatta bunların 7 tanesi de uzun top. Muslera 'dan görmeye çok alışık olmadığımız bişey bu. Özellikle deplasman maçında topu en geriden böylesine iyi oyuna sokmak çok değerliydi

Geri
Üst Alt