#1 Fernando Muslera

Avrupa maçlarındaki Galatasaray kariyeri oldukça kötü.

sezon sonu diyordum ama mümkünse devrede yeni kaleci almalıyız

muslerayla avrupada başarı imkansız

2 golde de hatası mı vardı :asd:

açılıp vurduğu top için bile sallanıyor adama kafayı yemişsiniz siz

adam açılarak muhtemel golü çıkardı kafayla 60 metrelik ara pası mı atmalıydı aynı anda

2 golde de hatası mı vardı :asd:

açılıp vurduğu top için bile sallanıyor adama kafayı yemişsiniz siz

adam açılarak muhtemel golü çıkardı kafayla 60 metrelik ara pası mı atmalıydı aynı anda

bu maç özelinde söylemioz m8

genel olarak hiçbi ekstra iş yapmıyor, gelen her topu alıveriyor, topu uzaklaştırma girişimlerinde zaten allaha emanetiz. chevalier fln izledikten sonra musleraya iyi kaleci demek imkan dışı

bu maçta özelinde söylemioz m8

genel olarak hiçbi ekstra iş yapmıyor, gelen her topu alıveriyor, topu uzaklaştırma girişimlerinde zaten allaha emanetiz. chevalier fln izledikten sonra musleraya iyi kaleci demek imkan dışı
eis seni biliyorum, sene sonu bence de yollar güzelce ayrılmalı

ama yediği her golde adama sallıyorlar hatalı olsun olmasın boku çıktı işin

Ikinci golde elini kenardan gelen paşa uzatmasını beklerdim ama eski Muslera yok artık. Bi de Porro hıyarı çok güzel şiddetli pas verdi

Senin ben o kalas ayağına tüküreyim artık ya.

Eski sempatikliği de kalmadı. Her pozisyona aşırı tepki veriyor falan bi saçma sapan işler.

bu oyuna ayağı iyi kaleci şart günay aslında oynayabilir ya onun ayakları harbiden iyi

Kaptan (C) senşii sevmeyenlerin suratına tükür

Penaltılardan önce enerjisini itiraz etmek yerine kurtarmak için kullansa kurtarır belki bir kaç tanesini.
Şerefsizin verdiği penaltı pozisyonunda ama çok güzel kurtarışlar yaptı. Güme gitti o 2 kurtarıs

Geri
Üst Alt