#1 Fernando Muslera

Adama Nelsson muamelesi çekiliyor. Bazı insanların sadece varlığı bile yeter. Muslera'nın ligde verdiği güveni, rakibe yarattığı baskıyı yaratan başka oyuncun yok.

Muslera fb'de bu performansı verseydi şu an heykeline sabah akşam dua ediyorlardı.

dün bunun ve hakemin yüzünden günüm zehir oldu ulan 30 santim önündeki topu nasıl alamıyorsun arkadaş , rezil etti günümü takımı 1-0 geride başlatıp bütün planı bozdu.Buna değil de en çok buna hala güzelleme yapan romantiklere ayar oluyorum Muslera'dan daha fazla zararları var kulübe adam rezil rezil goller yiyor yok şunu yapmış bunu yapmış e abi o zaman Hagi gelsin oynasın vefa değil mi sonuçta , bülent korkmaz da oynasın gelsin 60 yaşındaki adamlar koşamayınca da olsun uefa kupası almışlardı diye millete sallarız bizde.Şu biatçılık valla sıktı artık

Kulübünde hatası var. Muslera’yı zorlayacak bir alternatif bulunmadı hiçbir zaman. Muslera ile yedeği arasında dağlar kadar fark oldu hep. Potansiyelli bir kaleciye yatırım yapılmak zorunda artık.

Bi saniye dünyanın belki de en iyi kalecisi

A ama nasıl bu hataları yapar?

Allah senden razı olsun

Evet hep çok iyi maaş aldın ama karşılığını vermemezlik yapmadın

Derbilerde ezik ve silik gs sayende tabloyu düzeltti diğerlerini ezen hale geldi

Bİldiğim kadarıyla haginin 4 alexin de 3 şampiyonluğu var,nando bu sene de olursak 8 şampiyonluğa ulaşacak müthiş bir rakam bu

Ama performansı artık çok düştü,sene sonu şampiyonlukla ayrılması en doğrusu

Allah senden razı olsun

Evet hep çok iyi maaş aldın ama karşılığını vermemezlik yapmadın

Derbilerde ezik ve silik gs sayende tabloyu düzeltti diğerlerini ezen hale geldi

Bİldiğim kadarıyla haginin 4 alexin de 3 şampiyonluğu var,nando bu sene de olursak 8 şampiyonluğa ulaşacak müthiş bir rakam bu

Ama performansı artık çok düştü,sene sonu şampiyonlukla ayrılması en doğrusu
Samet'in ilk kez olumlu bir yorumuna denk geldim. Başımıza taş yağacak.

Lan orda 2 kişi adamı tutmuş zaten kalende beklesen bir şey olmayacak

Bu sezon ortalama kaleci performansı veriyor. Kötü değil ama bildiğimiz muslera ile de alakası yok. sezon sonu vedalaşmak gerekiyor iyi bir kaleci seçeneği ortaya çıkarsa.

Geri
Üst Alt