#1 Fernando Muslera

2 topta taa en köşeye gitti ne yapabilir? sorun Muslera değil. Süper ligde hala açık ara en iyi kaleci livakova falan eldivenlerini bile taşıyamaz.

Artık sağına soluna gelenleri yiyor, kucağına düşenleri tutuyor. Ekstra bir kurtarışı yok, takıma ekstra bir katkısı yok. İlişki kötüye gitmeden yıl sonu yollar ayrılmalı. Gitsin aldığı takımla ilgilensin.

Kaleye gelen her sut gol. Berkan’in ayagina carpan top da kaleye gidiyodu Jansen’in vurdugu. 3 milyon aliyo herif su golleri yemek için utanmaz adam. Defolup git arttik yeter. Hala sozlesme pesinde doymadi paraya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her cektigi sut direkt rakibe gitti.

Bir ara asagida 3 (!!) tane topcumuz bombos bekliyordu bu gitti yine kalabaliga sut atti topu rakibe verdi..

Yediği gollere bir şey diyemem hatta ikinci goldeki muhteşem şutu az daha çıkarıyormuş adam. Yalnız ayaksızlığı yediğimiz baskıda önemli rol oynadı

Iki defa kale vurusu kullandi ve top kendi yari sahamizda kaldi

Hatta son kullandigi kale vurusunu taca bile atsa belki baskiyi kiracaktik

Bu yasta bir kaleci’ye yakismiyor bu durum

2 topta taa en köşeye gitti ne yapabilir? sorun Muslera değil. Süper ligde hala açık ara en iyi kaleci livakova falan eldivenlerini bile taşıyamaz.

Yav bırak, ucamiyor bile eleman artık, ertac bile daha iyidir

Bu maçta temizdi. Hatası olduğunda en önce ben uğruyorum zaten başlığa.

Yani Günay bugün kalede olsa ve aynı pozisyonlar yaşansa eleştirilmezdi.

Eski Muslera ile alakası yok. Yıllık 2-3 milyon Euro gömdüğümüz kaleci pozisyonuna daha iyi alternatifler bulabiliriz.

Bugunki gollerde hatası yok herif 90 a vurdu 2.golu biri hatali olacaksa ikisinde de metehan

Bu maçta temizdi. Hatası olduğunda en önce ben uğruyorum zaten başlığa.

Yani Günay bugün kalede olsa ve aynı pozisyonlar yaşansa eleştirilmezdi.
Onun yüzünden gol yemedik lakin 2 tane vole degaj attı rakibe verdi topu tehlikeli şekilde yine. Düzgün pas zaten atamıyor bari bizim yarı sahada rakibe topu ikram etme. Bu vole degaj saçmalığını sürekli yapıyor

Onun yüzünden gol yemedik lakin 2 tane vole degaj attı rakibe verdi topu tehlikeli şekilde yine. Düzgün pas zaten atamıyor bari bizim yarı sahada rakibe topu ikram etme. Bu vole degaj saçmalığını sürekli yapıyor
Onu yıllardır yapıyor. Artık normal bakıyorum bu olaylara sonucu golle sonuçlanmadıkça :red:

Bir tane attı sanırım son dakikada Yunus'a fakat Yunus tekte geçemedi, geçse 2v1 kalıyorduk.

Ben degajı orta sahayı geçince seviniyorum en azından atak yemeyeceğiz diye
Bats oynarsa o degaj da kurtarmıyor. Muslera'dan Bats'a ulaşsa bile pinpon topu gibi geri sekiyor top. Atan ile tutanı aynı anda bir forma sokamadık bu sezon. İlla biri veya birileri yakıyor ve olmayacak puan kayıpları geliyor.

Bats oynarsa o degaj da kurtarmıyor. Muslera'dan Bats'a ulaşsa bile pinpon topu gibi geri sekiyor top. Atan ile tutanı aynı anda bir forma sokamadık bu sezon. İlla biri veya birileri yakıyor ve olmayacak puan kayıpları geliyor.
Bats zaten rezalet de biz bu sezon hep atıyoruz. Sorun sürekli yememizde. Kaleci, sanchez hariç savunma kötü durumda

Geri
Üst Alt