Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.564
- 8.028
- 1.428
Son dk yine rakibe gol hediye ediyordu.Bu kaleciyle avrupada nasıl ilerleyebilirsin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 topta taa en köşeye gitti ne yapabilir? sorun Muslera değil. Süper ligde hala açık ara en iyi kaleci livakova falan eldivenlerini bile taşıyamaz.
Onun yüzünden gol yemedik lakin 2 tane vole degaj attı rakibe verdi topu tehlikeli şekilde yine. Düzgün pas zaten atamıyor bari bizim yarı sahada rakibe topu ikram etme. Bu vole degaj saçmalığını sürekli yapıyorBu maçta temizdi. Hatası olduğunda en önce ben uğruyorum zaten başlığa.
Yani Günay bugün kalede olsa ve aynı pozisyonlar yaşansa eleştirilmezdi.
Onu yıllardır yapıyor. Artık normal bakıyorum bu olaylara sonucu golle sonuçlanmadıkça :red:Onun yüzünden gol yemedik lakin 2 tane vole degaj attı rakibe verdi topu tehlikeli şekilde yine. Düzgün pas zaten atamıyor bari bizim yarı sahada rakibe topu ikram etme. Bu vole degaj saçmalığını sürekli yapıyor
Ben degajı orta sahayı geçince seviniyorum en azından atak yemeyeceğiz diyeOnu yıllardır yapıyor. Artık normal bakıyorum bu olaylara sonucu golle sonuçlanmadıkça :red:
Bir tane attı sanırım son dakikada Yunus'a fakat Yunus tekte geçemedi, geçse 2v1 kalıyorduk.
Bats oynarsa o degaj da kurtarmıyor. Muslera'dan Bats'a ulaşsa bile pinpon topu gibi geri sekiyor top. Atan ile tutanı aynı anda bir forma sokamadık bu sezon. İlla biri veya birileri yakıyor ve olmayacak puan kayıpları geliyor.Ben degajı orta sahayı geçince seviniyorum en azından atak yemeyeceğiz diye
Bats zaten rezalet de biz bu sezon hep atıyoruz. Sorun sürekli yememizde. Kaleci, sanchez hariç savunma kötü durumdaBats oynarsa o degaj da kurtarmıyor. Muslera'dan Bats'a ulaşsa bile pinpon topu gibi geri sekiyor top. Atan ile tutanı aynı anda bir forma sokamadık bu sezon. İlla biri veya birileri yakıyor ve olmayacak puan kayıpları geliyor.