#1 Fernando Muslera

Muslera'yı çok seven ve bu seneye kadar savunan biri olarak artık savunamıyorum. Çok kötü bir sezon geçiriyor. Young boys maçları ile başladı ve sıvamaya devam ediyor. Artık belli ki devri kapandı. Bizim yaşayan efsanelerimizden biridir ama emeklilik vakti gelmiş.

Biliyorum yapamazlar ama kesik yemesi ve bundan sonra Günay'ın oynaması gerekiyor. Sezon sonu da vedalaşıp yerine iyi bir yabancı kaleci bulunmalı.

Ah be kaptanım. Bir taraftar, takımının bir futbolcusunu ne kadar sever, ona ne kadar saygı duyarsa Muslera'yı o kadar seviyor ve saygı duyuyorum. Kendisine edilen her acı söz bana dokunuyor. Abime, kardeşime laf edilmiş gibi hissediyorum.

Ama performansında ciddi anlamda gerileme var. Eski sezonlarda da yer yer böyle düştüğü zamanlar olur, ardından toparlardı.

Eğer toparlayabilecekse elbette kalsın isterim. Ama bu düşüş yaşa bağlıysa, öncelikle Galatasaray'da bıraktığı o muhteşem ize leke sürmeden, gevşek ağızlara malzeme vermeden sezon sonu noktayı koymalı.

Benim için yeri asla değişmez ama tüm Galatasaray taraftarlarının nezdinde o efsane haliyle hatırlanmayı hak ediyor Nandom.

Çok canım sıkılıyor bu düşüşe. Onsuz bir Galatasaray kalesi de düşünemiyorum ama hayatın kuralı işte... Her güzel şey bir gün bitmeye mahkum.

Her sene bir mevki eksik olurdu bu senede kale eksik yeni bir challenge deniyoruz kalecisiz şampiyon olmaya çalışıyoruz.

Kendisine gelmesi lazım bugünkü zamanlama hataları inanılmaz kötüydü.

Sahada olan diğer 10 oyuncu 40 yaşında senelik 3 milyon Euro kazanan paşama top gelmesin diye bir tarafını yırtıyor.

Bu kadar efora bağlı sakatlığın nedeni bu arkadaş

Malesef artık hiçbir katkısı yok.ligi götürür ama Avrupa'daki hedeflerimiz için kesinlikle yetersiz suan.

Akşamki yenen gollere bakıyorum. Bütün goller de erken pozisyon almayla gol ve goller yiyor. Artık bu işi ben olsam Günay'a bırakırım çünkü Muslera artık sıvamaya başladı.

Ah koca reyiz yakıyorsun bizi her maç artık böyle olması üzücü umarım iyice ite köpeğe maskara olmadan hoca ve yönetim gerekeni yapar.

cidden yorum yok artık

Ekli dosyalar

• 1734421954972.webp
    1734421954972.webp
    54 KB · Görüntüleme: 23
Muslera'ya büyük saygı duyarım ama bu sene bu kadar gol yememizin de en büyük sebeplerden biri 10 gol falan hatalarıyla yendi herhalde. Kendisi devre arası bırakayım mı dese güzel ayrılalım kaptan derdim. En kötü bu sezon son sezonu olmalı.

Önünde bir maç 3'lü bir maç 4'lü bir maç 1'li dizildiğimiz oluyor ve savunma oyuncusu olmayan oyuncular ile oynuyor bir de bu açıdan bakmak lazım adamın balansı bozuldu.

Önünde bir maç 3'lü bir maç 4'lü bir maç 1'li dizildiğimiz oluyor ve savunma oyuncusu olmayan oyuncular ile oynuyor bir de bu açıdan bakmak lazım adamın balansı bozuldu.
Kral üstüne gelen topu yemesi kaçlı dizilmemizle alakası nedir yav biz de seviyoruz ama bu sene futbolu bırakmış maalesef. Yer tutuşu ofsayt ki bu konuda iyi olduğu için kurtarışları kolay gösterirdi onu bile yitirmiş gibi nasıl başardıysa. Hele pasları iyice Belhandavari sürekli rakip atağı başlatır oldu elle tutulur yanı kalmadı maalesef Günay oynasa kalemizde daha güvende hissederiz.

Geri
Üst Alt