#1 Fernando Muslera

Beyler adam çok iyiydi siz çıldırmışsınız
hiçbir yan topa çıkmadı
yine önde durup aşırtma falan yediriyordu
müsaikten bile atamadığı paslar

takım uzun süredir musleraya rağmen maç kazanıyor bunu kabul etmek lazım. büyük takım kalecisinin hiç mi ekstrası olmaz yaw. sene sonuna acil kaleci bakılması lazım acil

Bırakmaya hiç niyeti yok kontrat beklentisi var umarım yönetim vefa felan diyip 2.5 milyonu çöpe atmaz yine parayı geçtik kale boş

Fernando Muslera. Capitano! Fener maçından sonra bu senenin en iyi performansını izlettin bizlere. Alışık olduğumuz Muslera performansını yeniden izlemek çok güzel. Takımla beraber sen de "Şampiyonluk Modu" açtığına göre ikinci devre oturur zevkle izleriz. Harikaydın Kapom
ydmdqr.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün kritik kurtarış ve doğru zamanlamayla en az iki kritik pozisyonu engelledi. umarım sezona artan performansıyla devam eder.

hiçbir yan topa çıkmadı
yine önde durup aşırtma falan yediriyordu
müsaikten bile atamadığı paslar

takım uzun süredir musleraya rağmen maç kazanıyor bunu kabul etmek lazım. büyük takım kalecisinin hiç mi ekstrası olmaz yaw. sene sonuna acil kaleci bakılması lazım acil
Hacı adam defans arkasına atılan 2 gollük pozisyonu önledi ligde başka kaleci o zamanlamayı hayatta tutturamaz net söylüyorum , kalecilik zor iş fena yanılıyorsunuz Muslera konusunda. 15 senedir önde duruyor Muslera zaten yeni bişey değil. Büyük takın kalecileride çok basit goller yiyor her zaman, iyi bir kaleci bulursak gitsin tabi de gelen adamın uyum sağlaması vs zor baya.

Hacı adam defans arkasına atılan 2 gollük pozisyonu önledi ligde başka kaleci o zamanlamayı hayatta tutturamaz net söylüyorum , kalecilik zor iş fena yanılıyorsunuz Muslera konusunda. 15 senedir önde duruyor Muslera zaten yeni bişey değil. Büyük takın kalecileride çok basit goller yiyor her zaman, iyi bir kaleci bulursak gitsin tabi de gelen adamın uyum sağlaması vs zor baya.
Sonsuza kadar mı kalacak bu adam değişim şart artık

Ligin 2. Yarısı şampiyonluk modunu açacaktır.

Sezon sonu efsaneye yakışır ötesi bir veda töreni hazırlamalıyız

Biz çok fazla atağa giriyoz kaleye gelen şutlar ve goller normal bence.Tek sıkıntımız daha çok Gol atmak.Eğer bu kadar Gol pozisyonuna girip atak yapacaksak.Ki Muslera da genç 1 kaleci değil 4-5 Gol atılacaklık Maç'ta ne kadar az Gol yeme hedefinde de bulunamaz.Bu sene güzel 1 şampiyonlukla efsanemizi gönderip yeni 1 kaleci alabiliriz..

Ya garip bir şey. sinirleniyorum, sövüyorum

Sonra sakinleşince her şeye rağmen sene sonu ayrıldığında Nando'yu çok özleyeceğimi fark ediyorum

Formu istediği kadar düşsün hala ya tekrar şampiyonluk modunu açarsa umudunu taşıyoruz hepimiz, bugün maalesef sönmeye yakın bir yıldız kendisi ama bir zamanların gerçekten yıldız kalecisiydi, şampiyonluklarda her zaman büyük rol sahibi oldu, özellikle prime döneminde sıralama yapsak, Avrupa'nın ilk 5'ine giremezdi ama en iyi kaleciler sıralamasında 5-15 arasında kendisine net yer bulurdu.

Sonucu ne olursa olsun, Galatasaray tarihinin efsanesidir. Çocuklarımıza torunlarımıza anlatılacak isimdir

Verdigin emekler icin tesekkurler buraya kadarmis .
Reflekslerin de bitti . Sozlesme uzatmamak en iyisi

Geri
Üst Alt