#1 Fernando Muslera

Bizde bu duygusallık olmazdı kardeşim camia olarak ne oldu bu kulübün genetiğine?

Real madrid kaptanlarını kalecilerini stoperlerini gözünün yaşına bakmadan performansları düşünce kapı önüne koyuyo. Adam yaşlandı refleksleri zayıfladı ne bu ısrar, çocuk oyuncağımı bu iş.

Bugün Muslera’yı yuhalayan eşşekler Muslera’nın performansından bile daha kötü etki etmiştir takıma.

İlerleyen haftalarda görürsünüz olumsuz etkiyi.

Yedek bırakılıyorsa bırakılsın. Sezon sonu ayrılıyorsa ayrılsın. Her şeye tamam ama ıslıklamak nedir? Bu adam Galatasaray'a dün gelmedi. Terbiyesizliğin lüzumu yok.

kiewli önünde duruyor engellemek için o da buyur abi beni engelle diyip kazık gibi dikiliyor altıpasa çıkmıyor ve golü yiyoruz. İlk golü konuşmaya gerek yok. Acil bu gece yollanmazsa jübilesiz şekilde hemde yazıklar olsun.

Göz göre göre şu duruma getirildi taraftar da Muslera da. Adam formsuz işte, Günay da fena maçlar çıkartmamışken Günay ile bir süre daha devam etsene işte Okan hocam. Şunun yaşanacağını ön görememek de çok üzücü.

Defol git lan, bittiymiş, sen bitmişsin asıl.

Burası Galatasaray, hatrına kimse oynayamaz böyle şaklaban gibisin sahada, anca ağzın konuşuyor,

88 ve sonrasında dakikayı hatırlamıyorum, boş toplara bile çıkıp süpüremedin, o kadar kopmuşsun artık,

şamp.larda katkın varsa da var, Allah'ın oğlu değilsin defol,

git URUGUAY'DAKİ KULÜBÜNDE BAŞKANLIK YAP,

Muslera’ya ayıp edilmesin 14 senenin hatrı var. Okan’ın ve yönetmin yetersizliklerini kimse Muslera’ya yüklemesin.

Gunayda ayni halt iyi kaleci değilki kaleci alınması gerek iste
Okan'ın hatası formsuzsa kesecekti. Taraftarla kafa kafaya gelmemesi gerekn bir adam Muslera. Bunca senelik emeği var resmen yaşayan efsane. Bu hale geldiyse Okan'a yazar.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

kiewli önünde duruyor engellemek için o da buyur abi beni engelle diyip kazık gibi dikiliyor altıpasa çıkmıyor ve golü yiyoruz. İlk golü konuşmaya gerek yok. Acil bu gece yollanmazsa jübilesiz şekilde hemde yazıklar olsun.
Bunun aynısını lig maçında da yaptı ve gol yedi

bir takımın kaptanını ıslıklayıp ondan sonra o takımın yükselişe geçmesi imkansızdır

uruguay milli takimi bunu almak yerine sivasssporda oynayan riochet miydi neydi onu cagiriyordu...

Bitmişmiş.
Defol git lan biz bitmiş olduğunu aylardır görüyoruz zaten.

Rezil kepaze herif insan odaklanır 3 ay kalecilik yapacaksın bitecek altı üstü.

Aslında böyle durumlarda futbolcuyu suçlamıyorum. Sen teknik direktör ve yönetim olarak oyuncudaki düşüşü görüp anında müdahale edeceksin. Nasılsa kimse Muslera'ya laf etmez deyip zorluyoruz. Mertens için de geçerli. Küfür ettirene kadar suyunu çıkartıyoruz adamın.

Geri
Üst Alt