#1 Fernando Muslera

Muslera su an avrupanin en kötü kalecisi, ama ıslıklanmasi olmaz. Gs tarihinin en büyük efsanelerindendir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fb maçında yedirdi geçen kayseri maçında yedirdi bu maçta da yedirdi önüne gelen herhangi bir herif perdeleme yapınca topa çıkmıyor herif çok ilginç ya cidden

Ağalar bu sene Muslera iyi değil malum. Lakin böyle olayların olması takım içi çözülmeye neden olabilir. Takımın yarısı güney Amerikali ve az çok Muslera ile ilişkisi olan kişiler. Takımda birleştirici bir güç olarak görülüyor. Sanchez röportajında kaleciye suç bulmayın dedi açık açık. Ha keza torreira vatandaşı beraber çok maça çıktı. Sene sonuna kadar en azından sineye çekmek lazım. Apokerim ve ikisi uclden etti farkındayım. Lakin sene ortası takım içi kaosun hiç kimseye hayrı olmaz.

Isliklanma falan yanlis, hic gerek yok. Sadece negatif etki eder.

Ama Muslera mutlaka kesik yemeli. Bundan sonra oynadigi her macta, yapamadigi her kurtaris Okan hocaya yazar. Yahu BUFFON bile Juventus'da son sezonunda yedek soyundu be.

Konyaspor macunda oynayacak. Günay çok kötü değil. Hicbir artisi yok Günay'dan

Patronunuza 3 ay eksi hane yazdırın bakayım, sizi "sen benim 10 senelik elemanımsın" diye pohpohlayacak mı?

İyi oyunlara alkış sitayişe tamam, kötü oyunlara ıslık ve eleştiriye hayır,

güzel dünya, ama bu dünya gerçek değil.

Hatırı var eyvallah ıslık bana göre de yanlış olur bu adama ama kendisi de artık iyi durumda olmadığını hocaya söyleyip yedeğe geçmeli çünkü zarar vermeye başladı takıma. Okan muslerayı kesecek kalibrede bir hoca değil

İlk iç saha maçında taraftar tribüne çağırır ve her şey unutulur tepki devam etmez

Islıklanmasın, yuhalanmasın tabii ama kendisinin yetersizliği de apaçık ortada. Hep diyorum; son 5 yıl o maaşları vermek yerine vedalaşıp sağlam bir kaleci alsaydık, bir şey kaybetmez, hatta karlı çıkardık. Yenilecek her golü yiyor, yenilmeyecek golleri de saçma sapan karar hatalarıyla yiyor arada. Sonra normal bir refleksle yaptığı ilk kurtarışta yine 'aslan, kaplan'...

Bu seneki performansı abartmıyorum gs tarihinin en kötü kaleci performansları arasındadır o kadar kötü.. Gelen geçen gol oluyor,yan toplara çıkma yok,attığı paslar berbat..Bir tane vasata yaklaşan işi yok..

Çok pozisyon da vermiyoruz ama verdiklerimizin yüzde 90 i gol oluyor..

Bu takımın en büyük sorunu kaleci sorunu şu an...Gs kulüp efsanesi ama durum bu maalesef..

Umarım ben bir süre oynamayacagim dersin azcik yedekte dinlen

Geri
Üst Alt