Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.126
- 4.853
- 1.168
Değişimleri hiçbir zaman yerinde ve zamanında yapmadığımızdan sorunlar yaşıyoruz. Çoktan yerine gelecek adam belli olmalıydı hatta bu sene muslera yedek olmalıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakamazsın nasıl bakacaksın ki ham diye yutar adam anlamazsın bile td de götürür başkan da adam o kadar güçlüUruguay milli takımından kesilince biz de keleci bakmaya başlayacaktık.
1 maçlık bir şey değil ki. Yank boys maçında ilk maçı tek başına verdi. Rövanşında gitti herife tekme attı. Bu sezon her gelen ilk top filede. 6 ay iyi oynayan zam istiyor ama kötü oynayınca ıslığa tepki gösteriyorSkor taraftarlığı böyle bir şey işte. 14 yıl takımın kalesini korur, sayısız maç kazandırır, şampiyonluklara damga vurursun, rakiplerinin rüyasında bile göremeyeceği kadar kupa kaldırırsın, yaşın 38'e gelip birkaç maç hatalı gol yiyince, sen Galatasaray'a geldiğinde ortalıkta emzikle dolaşan o iyi gün taraftarları döner seni ıslıklar.
1 maçlık bir şey değil ki. Yank boys maçında ilk maçı tek başına verdi. Rövanşında gitti herife tekme attı. Bu sezon her gelen ilk top filede. 6 ay iyi oynayan zam istiyor ama kötü oynayınca ıslığa tepki gösteriyor
1 maç değil, isterse 1 sezonu versin. Bu 14 yıldır kaleyi koruyan efsaneyi ıslıklamayı gerektirmez.1 maçlık bir şey değil ki. Yank boys maçında ilk maçı tek başına verdi. Rövanşında gitti herife tekme attı. Bu sezon her gelen ilk top filede. 6 ay iyi oynayan zam istiyor ama kötü oynayınca ıslığa tepki gösteriyor
1 maç değil, isterse 1 sezonu versin. Bu 14 yıldır kaleyi koruyan efsaneyi ıslıklamayı gerektirmez.
Sezon sonu vedalaşılacak gibi duruyor zaten. Sene sonu çiçeklerle, alkışlarla, omuzlara alarak, bir efsanenin hak edeceği şekilde ayrılmak varken, adamı ıslıklamak doğru bir hareket değil.
Ne olursa olsun, isterse her maç hatalı gol yesin, Muslera ıslıklanamaz. Benim düşüncem budur. Muslera benim gözümde herhangi bir galibiyetten, şampiyonluktan daha değerli. Çünkü Galatasaray'a bugüne dek çok daha fazlasını kazandırdı.
Ona itirazım yok. Yedek oturur, dinlenir, oynamaz, her şeye tamam. Ben her maç 11 başlasın demiyorum ki zaten. Ama bu saygısızlığı hak etmiyor.Ozaman ben biraz dinlemeyin desin kenarda dursun. Yicekse biraz günay hatalı gol yesin
Islıklanmayı bence hak etmiyor. Islıklanmayı hak etmek için başka şeyler lazım diye düşünüyorum.
Herkes kendisini iki saniye Muslera'nın yerine koysun, o ıslığı duyduğunda daha ağır tepki verirdik. Ben şahsen Cantona gibi gider tekme atardım.
Ben olsam ıslıklamazdım ama Muslera ile sözleşme uzatmayı düşünüyorlar. Herif her hafta hatalı gol yemeye devam ediyor. Taraftar sussa sözleşme uzatsak daha mı iyi olacak, taraftar tepkisini nasıl gösterebilir ki başka1 maç değil, isterse 1 sezonu versin. Bu 14 yıldır kaleyi koruyan efsaneyi ıslıklamayı gerektirmez.
Sezon sonu vedalaşılacak gibi duruyor zaten. Sene sonu çiçeklerle, alkışlarla, omuzlara alarak, bir efsanenin hak edeceği şekilde ayrılmak varken, adamı ıslıklamak doğru bir hareket değil.
Ne olursa olsun, isterse her maç hatalı gol yesin, Muslera ıslıklanamaz. Benim düşüncem budur. Muslera benim gözümde herhangi bir galibiyetten, şampiyonluktan daha değerli. Çünkü Galatasaray'a bugüne dek çok daha fazlasını kazandırdı.
Ha derseniz ki "Kazandırdıysa parasını da fazlasıyla aldı" ben de derim ki "Bu gözler çuvalla para alıp hiçbir şey yapmadan giden nice futbolcular gördü."
Senin gibi taraftarlar istisna heis yanlış anlama.1 maç değil, isterse 1 sezonu versin. Bu 14 yıldır kaleyi koruyan efsaneyi ıslıklamayı gerektirmez.
Ha derseniz ki "Kazandırdıysa parasını da fazlasıyla aldı" ben de derim ki "Bu gözler çuvalla para alıp hiçbir şey yapmadan giden nice futbolcular gördü."
Yok artık tekme atacakmış. Milletin yemiyor içmiyor maça para verip gidiyor. Sabah 6da işe gidip akşam kimbilir kaçta eve geliyorlar. Yılda 3 milyon euro alan adamı bırakında yeri geldiğinde eleştirelim.Islıklanmayı bence hak etmiyor. Islıklanmayı hak etmek için başka şeyler lazım diye düşünüyorum.
Herkes kendisini iki saniye Muslera'nın yerine koysun, o ıslığı duyduğunda daha ağır tepki verirdik. Ben şahsen Cantona gibi gider tekme atardım.