#1 Fernando Muslera

Eleştiriye sabahtan akşama kadar okeyim. Ama ıslıklamak falan çok büyük işler. Benim için bir futbolcu Galatasaray formasını çıkarıp yere fırlatmadığı müddetçe ıslıklanmamalıdır hele bu Muslera gibi bir efsaneyse çok ayıp. Güzelce vedalaşacaksın sene sonu olacak bitecek.
FB_IMG_1737481545615.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sosyal medyada gördügüm kadarıyla artık musleranın oynamasını kimse istemiyor

olası bi konya macında ilk golü yerse

fena halde ıslıklanabilir

o yüzden artık günay oynamalı

sosyal medyada gördügüm kadarıyla artık musleranın oynamasını kimse istemiyor

olası bi konya macında ilk golü yerse

fena halde ıslıklanabilir

o yüzden artık günay oynamalı
Günay'ın da bitik muslera'dan farkı yok. acil kiralık veya tek sezonluk kaleci lazım. zaten bitikti ıslıktan sonra dikiş tutmaz hepten salar. bir an önce alacağı neyse verilip güle güle paşam denilmeli.

muslera elbette efsanedir ama
bu kadar formsuz olmaya hakkı var mı sizce bu kadar tecrübeli bi kalecinin. resmen ligde gol atamamış takımdan 3 gol yemeye hakkı var mı
bence yok

sezon başında ailesini uruguaya gönderdiğini yeni okudum yani zaten kendi de gideceğini düşünüyor
kafada madem takımı bitirdin o zaman bizi bitirme abi

Geçen yıl devam edilmemeliydi, bizim taraftarın bu şımarıklığını bilen herkes bu işin buraya gideceğin tahmin ederdi. 28-30 yaşındaki performansıyla 40 yaşında oynayan kaç kaleci var? Suç onda mı, 35’ini geçti, 2 tane ağır sakatlık yaşadı. 1 tane kaleci bulamayanlarda mı? Bir de ıslıklıyorlar, yazık çok yazık.. 14 yıl efsanen olmuş insana böyle mi davranılır?

Bazı şeyler vardır Fenerbahçe ile Galatasaray’ı ayırt eder. Yeri gelince futbolcular “Galatasaray’da farklı” dediğinde gaza gelip böbürleniyorsunuz ya, heh işte o farklılaşmanın sebebi yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Yeni nesil taraftarlar bu kültürü koruyamıyor.

Sözleşmesi fesh edilip yollar ayrılmalı, bu kadar berbat olamazsın belli kendisi de oynamak istemiyor

muslera elbette efsanedir ama
bu kadar formsuz olmaya hakkı var mı sizce bu kadar tecrübeli bi kalecinin. resmen ligde gol atamamış takımdan 3 gol yemeye hakkı var mı
bence yok

sezon başında ailesini uruguaya gönderdiğini yeni okudum yani zaten kendi de gideceğini düşünüyor
kafada madem takımı bitirdin o zaman bizi bitirme abi
Ne sezon başı ya, 2-3 sezondur ailesi oraya yerleşti, çoğunlukla oradalar Sebebi de farklı eğitim vs. Bu haberi de her sezon Muslera kötü oynayınca veya ayrılık haberi yapılacağı zaman piyasaya sürüyorlar. Geçen yıl mart nisan gibi de “ailes uruguay’a yerleşti, sezon sonu devam etmeyecek” haberi sürülüyordu.

Sene başından beri kalemize gelen 2 şuttan 1’i gol oluyordu.

Son 3-4 maçta kalemize gelen her şut gol oluyor

Tebrik ederim 38 yaşında senelik 3 milyon maaşla oynayan efsanemizi. Bunu başarmak beceri ister

5.yildizi takip guzel.bir veda ile.yollar ayrilmali
Adaminda suçu gunahi yok yas aldikca gerilemesi normal. Haydi muslera şampiyonluk modunu ac aslanim

muslera yuhalanacak kardeşim yeri geldiğinde okan dursun 3.sınıf yöneticiler de yuhlanacak kimse taraftara akıl vermeye kalkmasın işini yapsın 400-500 maç ile övünenler gitsin 30 yıldır 2 başkan ile yönetilen feneri tutsun.

Bir şey diyeyyim mi, muslera ilk çocugu dogdugundan beri iyi değil. Hatta o zamanda "cocuk gece agliyor uyutmuyod" galiba diye şakaya vuruyorduk

Günay'ın da bitik muslera'dan farkı yok. acil kiralık veya tek sezonluk kaleci lazım. zaten bitikti ıslıktan sonra dikiş tutmaz hepten salar. bir an önce alacağı neyse verilip güle güle paşam denilmeli.
Bu kadar kısa süre içerisinde kaleyi hemen devralıp sorun teşkil etmeyecek oyuncuyu nasıl bulabileceğiz.bence imkansız.2 seçenek var yönetim Muslerayı karşısına alıp konuşacak sezon sonuna kadar gereğini yap diyecek yada Günay geçecek kaleye .Şuan olması gerekenler budur.

En azından pas atabilir top dikebilir.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 senedir bir şirkette çalışıyorum herhangi bir yanlışta uyarılıyorum ve maaşımda ortalama bir maaş Muslera efendi avruapdaki çoğu kaleciden daha fazla maaş alıyor bir zahmet işini yap tut topu ıslıklanıncada buraya kadar. vefa falan kimse demesin hayrına yapmıyor almasın ozaman bir sene maaş görelim . kralıda gelse zamanı gelen gidecek gerekirsede yuhalanacak. sıra barış ve yunus efendiye geliyor lakayıt oynamalar 4 kişi içine dalmalar takım oyuncusu değilsen bu takımda işin yok.

Bu sezon hayatimda izledigim en kötü kaleci performansini gösteriyor. En son ne zaman "vay be Muslera ne kurtardi" dedik biz? Kücük takimlarin kalecileri bile zaman zaman devlesiyor ne goller kurtariyor. Mesela dün Kiev 4 isabetli sut cekmis 3'ü gol olmus!! Yahu sadece bir tanesini kurtarsa simdi kazanmistik.

Tamam yaşı var da bu kadarı normal değil 50 yaşındaki göbekli halı saha kalecisi yere daha hızlı yatar

Lan yediği gollerin hepsi şaka gibi ya...

İlk golde sadece sabit dursa kalede valla gol olmaz, ikinci gol daha nereye çıkıcan? 3. gol keza öyle yok abi hani gol yersin de yok abi Young Boys maçlarında üstüne gelen şutları yemesi filan fecaat ya

musleranın ıslıklandığı yerde oyuncuların durmaması lazım

çok çirkin bir andı

Geri
Üst Alt