#1 Fernando Muslera

Islık hata vs başka konular da iki günlük Tadic bile alakasız maçta ıslıklanıp. Taraftar haklıdır deyip eyvallah çekiyorsa Muslera da iki yıldır çuvalladığı yerde bu kadarını yapabilmeli. Hep istemek olmuyor yani. Performans yok, maaşta düşüş yok, ee napalim abi senin için daha sen ne yaptın mesela son 2 yıl bu takım için? Hala uzatıp, konuyu saçma yerlere taşıyorsa iyice niyet kısmı sıkıntı olur.
Aynı değil ama Uğurcum Tadic bir şey yapmadı ve ıslıklanmaya öyle tepki vermesi normal diye düşünüyorum. Muslera'nın 7 şampiyonluğu var. 15 kupası var. Demiyorum hatalı değil Muslera ama biraz da ahde vefa göstermek gerek. Tarafların kırılmadan yollarını ayırması taraftarıyım.

14 yıl emek verdim diyerek aglamıs gözleri dolmus

floryadan aktardılar

@Alper Altun bizzat sahit
2.5'tan 35 milyon yuro yapıyor primler falan hariç.
Ama 250 bin euro için ortalığı ayağa kaldırmayı biliyor.
Gerçekten kendini o kadar efsane görüyorsa tdye demeli ki kardeşim ben kötüyüm biraz günay falan oynasın.

Islık hata vs başka konular da iki günlük Tadic bile alakasız maçta ıslıklanıp. Taraftar haklıdır deyip eyvallah çekiyorsa Muslera da iki yıldır çuvalladığı yerde bu kadarını yapabilmeli. Hep istemek olmuyor yani. Performans yok, maaşta düşüş yok, ee napalim abi senin için daha sen ne yaptın mesela son 2 yıl bu takım için? Hala uzatıp, konuyu saçma yerlere taşıyorsa iyice niyet kısmı sıkıntı olur.
15 senedir Galatasaray’da olan, 7 sampiyonluk yaşamış Muslera ile Tadic ayni mi ?
Taraftar haklı falan değil; yaptıkları büyük bir saygisizlik.
Muslera yaşlandi ve refleksleri yavaşladı; isliklayinca genclesecek mi ? Isliklanacak birileri varsa onlar Kerem Demirbay, Ziyech gibi ruhsuzlar.

paralı köpekler lan siz fatih terimi ıslıklamadınız mı bu pankartı inanarak mı yaptınız kime neyin yalamasını yapıyorsunuz

Gh6ujYqWkAEzDh_

Rezil oynayacaksın üstüne artislik yapacaksın ve biz seni ikna edecez aman yaman kurban hayran diyecez öyle mi

Geldin geleli bir tane özelliğini geliştirmedin.Yıllardır yediğin jeneriklik golleri yerli bir kaleci yeseydi içinden geçerlerdi burda

Dünya üzerinde hiçbir yerde kazanamayacağın paraları kazandın.O soğukta o maça gelebilmek için evinin ihtiyacından feragat eden insanlara saygı göstereceksin

Uruguayın köy takımında babanın hayrına oynamıyorsun kardeş burası galatasaray

Rezil oynayacaksın üstüne artislik yapacaksın ve biz seni ikna edecez aman yaman kurban hayran diyecez öyle mi

Geldin geleli bir tane özelliğini geliştirmedin.Yıllardır yediğin jeneriklik golleri yerli bir kaleci yeseydi içinden geçerlerdi burda

Dünya üzerinde hiçbir yerde kazanamayacağın paraları kazandın.O soğukta o maça gelebilmek için evinin ihtiyacından feragat eden insanlara saygı göstereceksin

Uruguayın köy takımında babanın hayrına oynamıyorsun kardeş burası galatasaray

duygulandım böyle acıklı şeyler yazmayın

Musleraaaaaaaaaaa Muslera!
Fernando Muslera!!

taraftarlarımızı sosyal mecrada gohomemuslera hasthagine katılmaya davet ediyorum
Muslera'nın artık emekliliği gelmiş ıslıklanmayıda doğru buluyorum ama emek vermiş bize şampiyonluk getiren birine bunu yapmak çok saçma ve nankörlük olur. Maçta ıslıklarsın o performansı için yapılan bir tepki ama sen bunu yaparsan bütün emeklerini çöpe atıyorsun anlamına gelir sosyal medya kullanmıyorum ne durumda oralar bilemiyorum umarım böyle birşey yapılmaz!

Cagatay bonuslari maasinin 3 de 1 mis diyordu. Yani böyle performans gösterip 3,3 milyon maas aliyor adam.

Boktan birnsezon geciriyor da niye defolup gidiyor onu anlamadim. Klubeye cekilsin demek bu kadar zor mu?

Efsanemiz, çok emeği var tamam ama kim olursa olsun bir oyuncu formsuzsa kesersin, bu kadar basit.
Hoca ağır saçmalıyor.
Arada sırada Günay oynatılsaydı iş buralara gelmezdi.

Konya maçında oynayacaksa kaptan olarak tribünlerden tek tek hem kendi performansı için hem takımın performansı için özür dilemeli.

Bitti hareketini anca böyle unuturum

ben kendisi hakkında "florya ya heykeli dikilmeli" diyen adamım.

ancak kiev maçındaki hareket artık, şımarıklığın ve vefasızlığın çok büyük bir göstergesi oldu.

bu kulüp sana ne istediysen -bir kelam etmeden- verdi;

para, sevgi ve desteğini hiç esirgemedi. peki sen naptın?

-ilk ıslıklamada, tribini atıp defolup gittin.

ulan o ıslığa rağmen tek başına tribünlere gidip özür dileyeceksin, pardon diyeceksin. vefa budur. hiç mi onca senenin bir hatırı yok. performansın ortada her maç istinasız çuvala dönüyorsun.

çok ama çok ayıp etti.

ben kendisi hakkında "florya ya heykeli dikilmeli" diyen adamım.

ancak kiev maçındaki hareket artık, şımarıklığın ve vefasızlığın çok büyük bir göstergesi oldu.

bu kulüp sana ne istediysen -bir kelam etmeden- verdi;

para, sevgi ve desteğini hiç esirgemedi. peki sen naptın?

-ilk ıslıklamada, tribini atıp defolup gittin.

ulan o ıslığa rağmen tek başına tribünlere gidip özür dileyeceksin, pardon diyeceksin. vefa budur. hiç mi onca senenin bir hatırı yok. performansın ortada her maç istinasız çuvala dönüyorsun.

çok ama çok ayıp etti.
son 20-30 mesajında bir tane olumlu post yok.

zahayı öven postun var ama galatasarayı öven yok..

1737624720323.webp

diyecek kadar zaha fanıymışsın..

dahası kötü gün dostu gibi hep ortaya çıkıp, kaybolan birisin nedense iyi günlerde yoksun.. fenere evinde 3 tane çaktığımız gece postunla forumu onurlandırmanı izlemek isterdim..

Geri
Üst Alt