#1 Fernando Muslera

Ona bişey demiyorum. Kesinlikle yanlıştı. Ancak takımın kaptanı bitti diye hareket yapamaz, Isliklansa bile.
Doğru. YB maçında attığı tekme sonrası taraftarlardan özür dilememesi, gerek bile duymaması çok büyük saygısızlıktı. O zamandan beri çok soğuğum kendisine ama ıslıklama bambaşka bir görgüsüzlük bana göre. Haklıyken haksız duruma düşmek gibi. Sezon sonu gideceği kesin zaten.

Özel pankart açılacakmış ve taraftar Musleraya özür dileyecekmiş

İyice fenerleşiyoruz
Avrupa maçlarının gol yeme rekortmeni kalecisinden neyin özürü acaba, vallahi saçmalık. Yani 22-23 yaşında Kerem'e Yunus'a laf ediyorduk da onlar bile kaç defa ıslıklandılar ama hep daha olgun davrandılar vallahi helal olsun bunlara. 1 defa ıslık sesi duydu diye Muslera beyefendi travmaya girdi 39 yaşında.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ufak bir pankart yetmez.

Şu boyutta bir koreografiyle özür dileriz mesajı yazmalı.

789035-20806212-2560-1440.jpg

Ah keşke şöyle 2-3 kallavi kurtarış yapsa da, ıslıklayanların, protesto edenlerin yüz ifadesini bir görsek.

1737815995959.webp

Zamanında Mustafa Denizli'yi anlamalıydık çok geç anladık

Pankarta gerek yok tribüne çağırılıp birebir konuşarak özür ve destek mesajı verilmeli üçlü ile tatlıya bağlanmalı

Galiba toparlıyor. Lütfen toparla. Bu maç çok iyi çıkışlar yaptım

Ulan gol yemesin diye şut attırmadık beyfendi yine kafayla servis etti allahtan konyalı mal çıktı da kaleyi düşünmedi
Screenshot_20250125_210754_Mackolik.webp

429 maç şu takımın kalesinde olan 1 adama saygı lütfen.

Geri
Üst Alt