#1 Fernando Muslera

İkinci golü yememesi gerekiyordu da o eski refleks olmayınca yemesi normal. vasat bir kaleci artık ne denir ki başka.

Galatasaray kalecisinin kurtarması gereken iki şutu da yedi. Tuttuklarını kim olsa tutardı zaten. Kucağına gelenleri tutup her köşeye gideni yiyecekse bu kadar para almasına da gerek yok.

avrupa'da en iyi zamanlarında bile zaten çok fark yaratamazdı da alameti farikası şu ilk goldeki gibi kolay topu rakibin önüne bırakmamasıydı en azından. bunları da yapmaya başladıysa miadı hepten dolmuş demektir. forma adaleti gereği sezon sonuna kadar tulum çıkarmaya devam edecektir, katlanmayıp ne yapacak bu yönetim bi de maaşları düzgün mü ödeyecek şimdi durduk yere.

2. yediği golün mümkün olmaması lazım nasıl gol yiyebilirsin o açıdan

bi sonrakı mac cagırıp plaket verılmelı sahaya zıctıgı ıcın

Bu adamla sezon zor biter
Fb maçında da sıçarsa (yüksek iht) Ua ne yapacak yine durabilecek mi ardında

Aga bir top kurtar ya. Bir tane ya.

Sezon boyunca yedin de yedin.

muslera olduğu sürece avrupa kupası gelmez avrupa başarısıda gelmez kaç defa söyledik. Sıfır etki bir kaleci bugün de gitti son derece zayıf şutu rakibin ayağına yuvarladı elleriyle kutluyorum ne denilir ki.

Sektirmesi kötü oldu ama bu sezonki ortalama formunun üstündeydi. Konya maçından beri kasıyor gibi

Sektirmesi kötü oldu ama bu sezonki ortalama formunun üstündeydi. Konya maçından beri kasıyor gibi
Top tuttu mu dün üstüne gelenleri saymazsak

Her geleni yiyor olm hala

Avrupa'da grup aşamalarının en iyi 40. kalecisi ünvanını koruyordur muht

rakip atak yapıyo

top musleraya gelıyor bu ayaga kalkıyo bi saga sola bakıyo rakip yerlesiyor

bizim ataklarda sutu attıgımız gibi rakip kaleci biz yerlesmeden oyuncusuna atıyor kontra yiyoruz

Kardeşim zaten 5 kişiyle deplasmana gidiyoruz, rica ediyorum oyunu tut komik goller yeme.

* * *

Mus, G. Antep'e karşı 8 kere forma giymiş. 8 maçta 7 gol yemiş, 3 kere kalesini gole kapatmış.

9'a 4 olsun güzel olsun, haydi.

Şaka gibi herif ya, 25 dakikada 3 kere sıçtı.

Ne yapmaya çalışıyorsun be adam vallahi yeter artık!

Geri
Üst Alt